Bo sex to jedna z podstawowych potrzeb fizjologiczznych?agna 24 pisze:ylko sa tacy co bez boga i milosci potrafia zyc, bez seksu nie koniecznie.
![.głową w mur. <zalamka>](./images/smilies/sciana.gif)
Moderator: modTeam
agna 24 pisze:tylko sa tacy co bez boga i milosci potrafia zyc, bez seksu nie koniecznie.Sir Charles pisze:agna 24 pisze:Sex bez uczuc jest o wiele latwiejszy.
Sratatata. Tak, jak życie bez boga ;DD
chociaz... w ostatnim roku ktos mi bardzo bliski udowodnil, ze tak jak alkoholik moze zyc bez wodki, tak mozna i bez seksu
LauRKa pisze:Teraz sami wyciagnijcie wnioski z tego, czy warto byc w takim zwiazku, czy tez nie. W moim przypadku naprawde warto![]()
LauRKa pisze: Z czasem, nawet nie wiemy dokladnie kiedy, stalismy sie typowa para. Po ok. pol roku dotarlo do mnie, ze ja to jednak go kocham.
i'm pisze:a z seksem bez miłości jest tak że dopóki jest słaby to jest to tylko seks
i'm pisze:dopóki nie pociągają się fizycznie to jest to przyjaźń
Dzindzer pisze:czy nie wierzysz bys ty tak umial
Nie no. Nie dramatyzujmySir Charles pisze:Seks to przecież środek wyrazu pewnego głębszego sensu.
Sir Charles pisze:Praktykując czystą formę, bez treści, sami sobie nie tylko spłycamy przeżywanie radości życia, ale przede wszystkim okaleczamy się emocjonalnie.
Mysiorek pisze:Jakoś tak se myślę, że to faceci idealizują ten sex (ci początkujący) i wynoszą go na piedestał. A to tylko "kilka" śmiesznych ruchów.
Ja wiem, gdzie jest pełnia, ale wiem też, że do niej nie prowadzi 1 droga
Sir Charles pisze:Jak picie do lustra trochę...
Sir Charles pisze:Bo seks bez miłości to 9x% całego seksu
Sir Charles pisze:ale ważne, żeby w tym były uczucia w każdym razie.
Koko pisze:Bo w sexie sex nie jest najwazniejszy
Lilith78 pisze:gdzire jest pełnia?
Sir Charles pisze:Chyba jestem nieprecyzyjny
Sir Charles pisze:Bo seks bez miłości to 9x% całego seksu
eng pisze:W sumie każdy seks smakuje tak samo, nie ma żadnej różnicy w samym sexie, jedynie wrażenia dodatkowe są różne ( uroda partnerki/a, miejsce, okoliczności, czas i nastrój itd ).
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 87 gości