problemy ze wzwodem

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 20 sie 2004, 13:37

Choć właśnie dziwi mnie to troche, bo większość Was woli bez

...woli, to za dużo powiedziane, ale czasem (w niektóre dni) trzeba.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Karolina23
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Karolina23 » 20 sie 2004, 13:50

ja jeszcze nigdy nie używałam ich w "te" dni bo nigdy nie współżyłam podczas okresu czy coś podobnego.
Nie będzie przyjacielem kobiety, kto może być jej kochankiem!!!
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 20 sie 2004, 16:26

ja jeszcze nigdy nie używałam ich w "te" dni bo nigdy nie współżyłam podczas okresu czy coś podobnego.

ach, Karolino...wcale nie miałem na myśli,mówiąc o "niektórych dniach",okresu, chociaż i to nie wykluczone,tylko chodziło mi o DNI PŁODNE. A poza tymi dniami, oczywiście bez i do końca w środku!
ps. A problem współżycia podczas okresu, to temat na oddzielny wątek i o ile się nie mylę, był już poruszany.
Ostatnio zmieniony 21 sie 2004, 18:51 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
sps
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: sps » 21 sie 2004, 17:47

Mowimy Gumowym Ludkom stanowcze NIEEE!!!
Moze tak moze nie moze ..pprrrryyykkk... kto to wie :) http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=15837
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 21 sie 2004, 19:30

Chyba nikt nie jest ich zwolennikiem. Ale te kilka dni (płodnych) w miesiącu (jak się nie bierze tabletek) to można wytrzymać.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 28 sie 2004, 20:33

Eee tam - mi się wydaje, że różnica jest również duża dla Pań - bo co to za przyjemność z "kaloszem" - ale poczekamy na opinie Pań

ja czuje zdecydowana roznice. teraz juz nie pamietam jak to bylo z gumka ale pamietam pierwszy stosunek ktory w polowie byl z nia a w polowie bez. roznica kolosalna.
sallvadore
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: sallvadore » 29 sie 2004, 12:49

wszystkie moje partnerki zgodnie mowily -> Czujemy różnice... ale tabletek za cholere nie chcialy łykać :556: :547: ;)
shadi1983
Początkujący
Początkujący
problem ze wzwodem

Postautor: shadi1983 » 02 lip 2005, 17:24

Jestem z moja kobieta 4 lata od 2 lat ze soba sypiamy. Zawsze bylo ok ale od jakis 3 miesiecy mam problemy ze wzwodem!Zaczynamy od pieszczot i niestety na nich konczymy bo moj penis jest niesprawny! Poczatkowo myslalem ze to chwilowe ale teraz zaczynam sie martwic bo trwa to zbyt dlugo! Co robic?
Awatar użytkownika
saviour
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: saviour » 02 lip 2005, 21:04

shadi1983 pisze:Co robic?

Jeśli tylko nie żyjesz w ciągłym stresie, lub wykonujesz jakieś bardzo obciążającej pracy co może się źle odbić na potencji, zgłoś się do lekarza. Jeśli twój problem ma przyczyny zdrowotne to im szybciej to załatwisz, tym większa szansa na wyjście z kłopotów! Trzy miesiące zwlekania to i tak bardzo dużo!
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 03 lip 2005, 07:14

shadi1983 pisze:Jestem z moja kobieta 4 lata od 2 lat ze soba sypiamy. Zawsze bylo ok ale od jakis 3 miesiecy mam problemy ze wzwodem!Zaczynamy od pieszczot i niestety na nich konczymy bo moj penis jest niesprawny!

A jesteś pewien, że ta kobieta jeszcze cię pociąga? A może po 2 latach w wasz zwiżek wkradła się już rutyna?. Bo potencji tak się nie traci z dnia na dzień.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 03 lip 2005, 10:16

Na początek zalecałbym urlop, wypoczynek, ograniczenie używek i dla zregenerowania sił taką ochydną w smaku herbatkę z żeńszeniem, nazywa się VIAGREEN i dostępna w marketach. Jeżeli nie pomoże to kontakt z lekarzem.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
jasiek
Początkujący
Początkujący
Postautor: jasiek » 03 lip 2005, 12:12

Mialem taki chwilowy problem, robilismy z tego tragedie, ale to bym chwilowy stresik i minal...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 03 lip 2005, 12:51

shadi1983 pisze:Zaczynamy od pieszczot i niestety na nich konczymy

Czyli zdarta płyta...
Zacznij inaczej, zmień schemat i otoczenie.
Niech i Ona wykaze się.
Pomoże!
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 lip 2005, 14:57

A samoczynne stawanie masz?? a ochote ogulnie ..masz?>?? a na scenach erotycznych Ci staje ?? bo jesli tak ...zmien partnerkę ! <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 lip 2005, 02:40

Mysiorek pisze:zmień schemat i otoczenie

A moze partnerke :)
piotrek20
Bywalec
Bywalec
Łodyga słabo dyga :)

Postautor: piotrek20 » 23 lip 2005, 00:14

witam! mam mały problem ,no moze troche wiekszy.......... zaczołem juz współzycie ze swoja partnerka tylko tu wychodzi lipa :571: np podczas jak ona robi mi małe co nie co ustam <bicz2> wzwód jest i to nawet porzadny ale gdy tylko przestanie pracowac 8) ustami podniecenie spada i mój fiut robi sie mieki :? a jak juz mówimy o stosunku to tu jest wiekszy problem ,zawsze ja rozgrzewam ale co do czego wymiekam nie moge sie wbic <boje_sie> po 1 ona ma wąziutka "pussi" a po drugie ja mam gietkiego fleta <zly1> ,musimy zawsze cudowac ona narpierw bierze go do buzi i później szybko wskakuje.......... ale mój penis nawet jak jest w sródku(w pozycji na jeźdzca w innych nie) tez wiodczeje.nie wiem w czym tkwi problem moze to ze ja jestem mniej doswiadczony niz ona i sie wstydze tego ,moze słabo sie podniecam(w to watpie bo gdy jestem sam dochodzi to agresywnych ataków mojej reki na penisa <bicz2> ) moze ja jakis inny jestem moze słabo sie podniecam czy co ,naawet gdy mi bierze penisa do buzi to sie nieźle musi nameczyc zeby mój" kubus "sie spóścił 45 min ostatnio było sama stwierdziła ze to nowy rekord <brawo1>dodam ze w moim przypadku to raczej powinno byc pare ruchów i finał przynajmniej ja tak mysle,a co do tego jak to robi to jest jakosc 1 klasa! powiedziałem jej co mnie najbardziej rusza itp jak ma robic technika na pewno na 100% <bicz2> ,prosze was o pomoc co jest nie tak ,dlaczego mam słaby wzwód?moze macie jakies rady na poprawienie wzwodu? jakies warzywa czy cos bo słyszałem ze seler jest dobry na potencje? chyba nie jestem impotentem ja mam dopiero 20 lat :571:
kanapka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: kanapka » 23 lip 2005, 00:18

a ile razy dziennie się masturbujesz?

btw nie spotkałem się jeszcze z nazywaniem penisa 'kubusiem'. w sumie wyszło z tego że jestem kutasem <banan>
piotrek20
Bywalec
Bywalec
Postautor: piotrek20 » 23 lip 2005, 00:21

ekke pisze:a ile razy dziennie się masturbujesz?

btw nie spotkałem się jeszcze z nazywaniem penisa 'kubusiem'. w sumie wyszło z tego że jestem kutasem <banan>
no ja nie mówie ze jestes kutasem po prostu to nasze takie igraszki łóżkowe ja na jej cipeczke mówie słodka pussi (pussi czy jakos tak to z ang cipka ale lepiej brzmi)

a co do msturbacji to jak bym mógł to pare razy dziennie ale srednio w tyg, to jakies 6 razy jest, cyżby własnie w masturbacji był problem, ponoc masturbacja pozwala na wydłózenie stosunku przynajmniej tak słyszałem ze czym czesciej tym szybciej sie nie skonczy
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 23 lip 2005, 00:32

Kobieta Cię nie rusza i tyle.
Dziwne co prawda bo jakby moja kobieta miała go w "paszczy" to byłoby super :)
Nie znam pojęcia, że mi nie staje :) (jeden wypadek się zdażył, którego żałuję do tej pory). To było przeciążenie organzmu alkoholem :)
Nie ma Ci co polecić, zawsze mieliśmy problem, że za szybko :(
Może Żeń-Szeń? Tylko nie łykać a przywiązać?
A tak na serio to do lekarza, chyba, że masz 60 lat.
Albo skończ z onanizmem.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 23 lip 2005, 01:29

polecam <krzych ten typ>
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 23 lip 2005, 01:30

Krzysiu easyyyyyyy :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
piotrek20
Bywalec
Bywalec
Postautor: piotrek20 » 23 lip 2005, 01:39

ruszac mnie rusza tylko gdy mamy zaczac współżycie to ja jestem zjety przygotowaniem jej i zapominam o sobie i gdy juz mam wsadzac to .....flak i censored! nie dosc ze ma casniutka szparke to ja mam flaka <zly1> to czyli jak skoncze z masturbacja to wtedy bedzie lepiej?? a impotentem to chyba jednak nie jestem bo mam wzwody(gdy jestem z nia słabe ale gdy sam to jest gitara) i spóścic tez sie moge moze naprawde problem tkiwi w tym ze ona w tych sprawach jest troszeczke oziebła i nieraz jej mówie ze gdy jej np robie minetke to ona lezy jak by se gazete czytała,podczas stosunku ja bym chciiał zeby ona robiła jaakies podniecajace ruchy kuszuce spojzenie musze porozmawiac z nia na ten temat bo to juz sie robi troche denerwujace jak wychodzi taka lipa <boje_sie> dobrze ze ona to traktuje w normalny sposób a nie robi odrazu impotenta ze mnie,tyle ze w tedyy to wychodzi ze ona jak by chcciala zeby nie było stosunku czyli nie chce mnie wpuscic do siebie choc nigdy nie zostawiła mnie na lodzie po byłem po lodzie :D:) ja tez jusz to zaczołem traktowac jakos wesoło ale ile to można;] chyba jedyna rada bedzie zeby sie przy sobie nie krepowac i tyle musze z nia na ten temat rozmawiac :? nie wiem sam zycie jest trudne:D mam pytanie z innej beczki czy impotent to człowiek któremu nie staje w ogóle i nie moze dojsc do wytrysku bo niby jak flaka sobie nie zwali :D:) ja mam słaby wzwód to nie jest impotencja chyba no nie ??

[ Dodano: 2005-07-23, 01:44 ]
Krzych(TenTyp) pisze:polecam <krzych ten typ>

no nie wiem czy ziołolecznictwo pomorze :D ale tak serio panowie wypowiedzcie sie przedstawiłem wam prawie cała historje ;] juz nie wiem czy ja sobie za wysokie progi stawiam bo w wiekszosci przypoadków jest tak ze to ja chce zaspokoic kobiete i nie chce zeby ona była tylko przedmiotem wwykorzystywanym przeze mnie moze w tym tez jest problem ze zapominam o sobie i kłade nacisk na partnerke ,a z jej strony leci zawsze lodzik jak mam ten maly problem , ale i to czasem nie pomaga bo sie boje za jak za dobrze pociagnie to wejde w nia i 2 ruchy i po sprawie mam takie jakies dziwne odczucia;] nie wiem moze nie nadaje sie na doskonałego kochanka:D
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 23 lip 2005, 01:47

Gadaj, gadaj, siadajcie nago, musicie przywyknąć do swojego ciała.
Sorki nie wiem co mam wiecej powiedziec bo jak moja ostatnia kobieta pisze maile to "biurko do góry podnoszę" :)
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 23 lip 2005, 01:51

fish pisze:Nie znam pojęcia, że mi nie staje

Moj chlopak rowniez nigdy nie mial takiego problemu, choc mlodszy od Ciebie...Hm ja bym radziła przejść się do lekarza i nie zniechecac sie..
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 23 lip 2005, 01:53

Gosiu ale ja to wyjątek wśród starszyzny :) Poczekaj zaraz będzie odzew :)
piotrek20
Bywalec
Bywalec
Postautor: piotrek20 » 23 lip 2005, 02:05

fish pisze:Gadaj, gadaj, siadajcie nago, musicie przywyknąć do swojego ciała.
Sorki nie wiem co mam wiecej powiedziec bo jak moja ostatnia kobieta pisze maile to "biurko do góry podnoszę" :)
no taki plan tez było i poszło nawet ale nie w dziurke tylko do buzi ;] jej słowa sa takie "dla mnie sex mógł by byc ale nie musi mi to nie jest potrzebne" normalnie nic jak sie uchlac <pijak> a do lekarza nie ide bp on staje ale jest mieki (przy partnerce) a ona ma ciasna szparke i sie wpic nie moge bo zara podniecenie jakos spada :( moze ona mnie nie kreci lub kreciła by mnie tylko ja i moje zboczone wizje swiata sexualnego :D a jak rozmawiam z nia na ten temat to zawsze sie wykreca zeby rozmowy nie skonczyc kiedys jej powiedziałem ze " ze dziewczyne jaka sobie wymarzyłem to dziewczyna bez zachamowan spontaniczna i narwana bez zadnych zachamowan na temat sexu(bym powiedzial nawet tak ;to ja powinienem mówic ze juz wystarczy bo za duzo tego sexu :D) ona taka nie jest i to moze upadła wizja spowodowała stres jakas depreche a o depresi toche wiem łatwo sie łame niestety:( i deprecha mórowana <boje_sie> nie wiem nprawde nie wiem dlaczego tak jest cos musze wymyslic z wasza pomca lub bez niej :)
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 23 lip 2005, 02:09

No to ból, zmień Partnerkę :)
I nie mów tak kobiecie :)
piotrek20
Bywalec
Bywalec
Postautor: piotrek20 » 23 lip 2005, 02:17

fish pisze:No to ból, zmień Partnerkę :)
I nie mów tak kobiecie :)

niby jak o kobiecie ? ja nie traktuje kobiet przedmiotowo lub tylko do sexu? ale jak kazdy z nas mam swój swiat i swoje zabawki a czy zwiazek to nie wzajemne zrozumienie? zmienic to nie zienie !! chyba ze cos sie naprawde zmieniale juz moze nie prowadzmy demagogi na temat kobiet bo sie na nich widac nie znam tak jak wy,chyba powoli zaczynam rozumiec ze ja mam leki przed tym ze niezaspokoje swojej partnerki(jej poprzedni chłopak/mój kolega był bardziej doswiadczony i jest niz ja :) ) moze to lek przed tym ze bede gorszy niz on :? ja to chyba nie do urologa musze isc tylko do psychiatry lub psychologa:D dobrze ze ja mam jeszcze jakies poczucie humoru choc nie powinienem :)
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 23 lip 2005, 02:21

Fish nie napisal "o kobiecie", tylko "kobiecie" :) A co do problemu, to nie mam pojecia, jak Ci pomoc-ja tez mam raczej w druga strone problemy :/ Skoro mowisz, ze reka daje rade lepiej, to moze po prostu podzialaj zawsze troche reka, postaw go na nogi i wtedy atakuj...
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
piotrek20
Bywalec
Bywalec
Postautor: piotrek20 » 23 lip 2005, 02:24

GNRose pisze:Fish nie napisal "o kobiecie", tylko "kobiecie" :) A co do problemu, to nie mam pojecia, jak Ci pomoc-ja tez mam raczej w druga strone problemy :/ Skoro mowisz, ze reka daje rade lepiej, to moze po prostu podzialaj zawsze troche reka, postaw go na nogi i wtedy atakuj...

zwracam honor ............ ale mnie zastanawia czego mam nie mówic kobiecie ??

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”