Choć właśnie dziwi mnie to troche, bo większość Was woli bez
...woli, to za dużo powiedziane, ale czasem (w niektóre dni) trzeba.
Moderator: modTeam
ja jeszcze nigdy nie używałam ich w "te" dni bo nigdy nie współżyłam podczas okresu czy coś podobnego.
shadi1983 pisze:Co robic?
shadi1983 pisze:Jestem z moja kobieta 4 lata od 2 lat ze soba sypiamy. Zawsze bylo ok ale od jakis 3 miesiecy mam problemy ze wzwodem!Zaczynamy od pieszczot i niestety na nich konczymy bo moj penis jest niesprawny!
no ja nie mówie ze jestes kutasem po prostu to nasze takie igraszki łóżkowe ja na jej cipeczke mówie słodka pussi (pussi czy jakos tak to z ang cipka ale lepiej brzmi)ekke pisze:a ile razy dziennie się masturbujesz?
btw nie spotkałem się jeszcze z nazywaniem penisa 'kubusiem'. w sumie wyszło z tego że jestem kutasem
Krzych(TenTyp) pisze:polecam <krzych ten typ>
no taki plan tez było i poszło nawet ale nie w dziurke tylko do buzi ;] jej słowa sa takie "dla mnie sex mógł by byc ale nie musi mi to nie jest potrzebne" normalnie nic jak sie uchlac a do lekarza nie ide bp on staje ale jest mieki (przy partnerce) a ona ma ciasna szparke i sie wpic nie moge bo zara podniecenie jakos spada moze ona mnie nie kreci lub kreciła by mnie tylko ja i moje zboczone wizje swiata sexualnego a jak rozmawiam z nia na ten temat to zawsze sie wykreca zeby rozmowy nie skonczyc kiedys jej powiedziałem ze " ze dziewczyne jaka sobie wymarzyłem to dziewczyna bez zachamowan spontaniczna i narwana bez zadnych zachamowan na temat sexu(bym powiedzial nawet tak ;to ja powinienem mówic ze juz wystarczy bo za duzo tego sexu ) ona taka nie jest i to moze upadła wizja spowodowała stres jakas depreche a o depresi toche wiem łatwo sie łame niestety:( i deprecha mórowana <boje_sie> nie wiem nprawde nie wiem dlaczego tak jest cos musze wymyslic z wasza pomca lub bez niejfish pisze:Gadaj, gadaj, siadajcie nago, musicie przywyknąć do swojego ciała.
Sorki nie wiem co mam wiecej powiedziec bo jak moja ostatnia kobieta pisze maile to "biurko do góry podnoszę"
fish pisze:No to ból, zmień Partnerkę
I nie mów tak kobiecie
GNRose pisze:Fish nie napisal "o kobiecie", tylko "kobiecie" A co do problemu, to nie mam pojecia, jak Ci pomoc-ja tez mam raczej w druga strone problemy Skoro mowisz, ze reka daje rade lepiej, to moze po prostu podzialaj zawsze troche reka, postaw go na nogi i wtedy atakuj...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 130 gości