Choć właśnie dziwi mnie to troche, bo większość Was woli bez
...woli, to za dużo powiedziane, ale czasem (w niektóre dni) trzeba.
Moderator: modTeam

ja jeszcze nigdy nie używałam ich w "te" dni bo nigdy nie współżyłam podczas okresu czy coś podobnego.

shadi1983 pisze:Co robic?
shadi1983 pisze:Jestem z moja kobieta 4 lata od 2 lat ze soba sypiamy. Zawsze bylo ok ale od jakis 3 miesiecy mam problemy ze wzwodem!Zaczynamy od pieszczot i niestety na nich konczymy bo moj penis jest niesprawny!
ustami podniecenie spada i mój fiut robi sie mieki
a jak juz mówimy o stosunku to tu jest wiekszy problem ,zawsze ja rozgrzewam ale co do czego wymiekam nie moge sie wbic <boje_sie> po 1 ona ma wąziutka "pussi" a po drugie ja mam gietkiego fleta <zly1> ,musimy zawsze cudowac ona narpierw bierze go do buzi i później szybko wskakuje.......... ale mój penis nawet jak jest w sródku(w pozycji na jeźdzca w innych nie) tez wiodczeje.nie wiem w czym tkwi problem moze to ze ja jestem mniej doswiadczony niz ona i sie wstydze tego ,moze słabo sie podniecam(w to watpie bo gdy jestem sam dochodzi to agresywnych ataków mojej reki na penisa <bicz2> ) moze ja jakis inny jestem moze słabo sie podniecam czy co ,naawet gdy mi bierze penisa do buzi to sie nieźle musi nameczyc zeby mój" kubus "sie spóścił 45 min ostatnio było sama stwierdziła ze to nowy rekord <brawo1>dodam ze w moim przypadku to raczej powinno byc pare ruchów i finał przynajmniej ja tak mysle,a co do tego jak to robi to jest jakosc 1 klasa! powiedziałem jej co mnie najbardziej rusza itp jak ma robic technika na pewno na 100% <bicz2> ,prosze was o pomoc co jest nie tak ,dlaczego mam słaby wzwód?moze macie jakies rady na poprawienie wzwodu? jakies warzywa czy cos bo słyszałem ze seler jest dobry na potencje? chyba nie jestem impotentem ja mam dopiero 20 lat :571:no ja nie mówie ze jestes kutasem po prostu to nasze takie igraszki łóżkowe ja na jej cipeczke mówie słodka pussi (pussi czy jakos tak to z ang cipka ale lepiej brzmi)ekke pisze:a ile razy dziennie się masturbujesz?
btw nie spotkałem się jeszcze z nazywaniem penisa 'kubusiem'. w sumie wyszło z tego że jestem kutasem
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
nie wiem sam zycie jest trudne:D mam pytanie z innej beczki czy impotent to człowiek któremu nie staje w ogóle i nie moze dojsc do wytrysku bo niby jak flaka sobie nie zwali Krzych(TenTyp) pisze:polecam <krzych ten typ>
no taki plan tez było i poszło nawet ale nie w dziurke tylko do buzi ;] jej słowa sa takie "dla mnie sex mógł by byc ale nie musi mi to nie jest potrzebne" normalnie nic jak sie uchlacfish pisze:Gadaj, gadaj, siadajcie nago, musicie przywyknąć do swojego ciała.
Sorki nie wiem co mam wiecej powiedziec bo jak moja ostatnia kobieta pisze maile to "biurko do góry podnoszę"
a do lekarza nie ide bp on staje ale jest mieki (przy partnerce) a ona ma ciasna szparke i sie wpic nie moge bo zara podniecenie jakos spada
moze ona mnie nie kreci lub kreciła by mnie tylko ja i moje zboczone wizje swiata sexualnego fish pisze:No to ból, zmień Partnerkę
I nie mów tak kobiecie
chyba ze cos sie naprawde zmieniale juz moze nie prowadzmy demagogi na temat kobiet bo sie na nich widac nie znam tak jak wy,chyba powoli zaczynam rozumiec ze ja mam leki przed tym ze niezaspokoje swojej partnerki(jej poprzedni chłopak/mój kolega był bardziej doswiadczony i jest niz ja
ja to chyba nie do urologa musze isc tylko do psychiatry lub psychologa:D dobrze ze ja mam jeszcze jakies poczucie humoru choc nie powinienem GNRose pisze:Fish nie napisal "o kobiecie", tylko "kobiecie"A co do problemu, to nie mam pojecia, jak Ci pomoc-ja tez mam raczej w druga strone problemy
Skoro mowisz, ze reka daje rade lepiej, to moze po prostu podzialaj zawsze troche reka, postaw go na nogi i wtedy atakuj...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 692 gości