wnioski chyba sam wyciagniesz przeciez jestes bystrym chlopcem

Moderator: modTeam

matious pisze:DaKID, taka sprawa juz to zrobili, nie dokladnie czytasz forum, ale to szczegol. Ja z moja, tez o tym rozmawiamy i oboje tego chcemy, ale pierw chcemy sie nauczyc naszego ciala, i bawic sie zanim zrobimy cos wiecej. Ja mam juz nie dlugo cala 17, a ona cale 18, wiec, jak na razie jest fajnie... cierpliwosc mam nadzieje poplaci...
aro pisze:tanebo napisał/a:
święta racja tanebo skąd ja to znam
a poza tym u nich sie liczy chwila (miejsce nastroj slowa dotyk no i ten jeden-to wszystko u nich poteguje) sam wiele razy zostalem zaskoczony i nie mialem zbyt wiele do powiedzenia
aro pisze:tanebo napisał/a:
Cytat:
dziewczyny nigdy nie są gotowe
duzo mniej chcicy
3 razy mniejszą
przeciętna dziewczyna nawet na takie forum nie wejdzie
święta racja tanebo skąd ja to znam
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dzindzer pisze:jestescie złosni z tymi waszymi tezami, nie dziwi mnie to, że przywas dziewczyny nie wykazuja popedu, a moze wykazuja cos innego- ped ku ucieczce
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Imperator pisze: Po co zwilżać krocze dla marudziarzy?
<browar>

BO faceci są prości jak powiedzą tak przeważnie robią [ chociaż są tez pól faceci i ćwiartki facetów] , a do kobiety trzeba powoli delikatnie na pewno się przełamie nawet te najtwardsze no chyba ze ma silny argument wiec wtedy przechlapane ;P jak się baba uprze ;P to hohho ;P 
Voxupog pisze:<diabel> BO faceci są prości jak powiedzą tak przeważnie robią [ chociaż są tez pól faceci i ćwiartki facetów] , a do kobiety trzeba powoli delikatnie na pewno się przełamie nawet te najtwardsze no chyba ze ma silny argument wiec wtedy przechlapane ;P jak się baba uprze ;P to hohho ;P
Pozatym jezeli sex ma sprawiac przyjemnosc to musza go chciec oboje partnerow bo tak to maslo maslane ;P nic przyjemnego niebedzie ;] lepiej poczekac i nie naciskac bo pomysli jeszcze ze tylko oto Ci chodzi i dziekujemy ;p zasady to zasady ;] [a co do slubu to prawie kazda to tAk argumentuje ;P hihi trzeba poczekac az jej przejdzie i niewytrzyma ;]] 
Voxupog pisze:a co do slubu to prawie kazda to tAk argumentuje ;P hihi trzeba poczekac az jej przejdzie i niewytrzyma ;]]
Dzindzer pisze:osobiscie nie znam ani jednej która chce czekac do slubu,

Dzindzer pisze:obiscie nie znam ani jednej która chce czekac do slubu, gdzie ty takie kobiety spotykasz

moon pisze:Tez znam. Po poltora miesiaca ze mna mu przeszło ;P Tzn poglady ewoulowaly do pogladu ze nie wazne czy przed czy po slubie, jesli to ta sama dziewczyna zostanie jego zona
A diewczyne taz jedna znam
Zniosłaś kapłańskie zaklęcia mające sprawić, by jego kuśka podrygnęła dopiero po zaobrączkowaniu. Nieładnie. Będziesz się smażyć w piekle.

. Byc moze moj umysl zatrzymal sie w epoce romantyzmu, ale mi to odpowiada. Jak dziewczyna nie chce, to jej do tego nie zmuszam, tylko czekam i tak tez jest w tym przypadku - czekam na nia caly czas bo sie waha i nie mam zamiaru jej do tego zmuszac. Wyraznie jej powiedzialem ze mam na to ochote i zaczekam na nia, zeby sie nie spieszyla. Nie postawila zadnych przydurnawych zasad, jak np. po slubie itp. Nie jestem jakims tam znowu swietoszkiem, ale szanuje kobiety ich decyzje Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 514 gości