Jak namowic dziewczyne na sex?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
DaKID
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DaKID » 05 maja 2006, 10:46

bawisz sie z nia ?-wiec masz gotowa odpowiedz albo jej to starcza, albo zupelnie nie czuje blusa -wiec wszelkie namowy nic tu nie pomoga-jesli cie naprawde kocha to Ci ulegnie, a jesli TY ja naprawde kochasz to pozniej bedziesz sie czul jak gwalciciel (lub uzyj innego slowa ktore ci pasuje ostatni chu... censored..., niemile uczucie wierz mi) odpowiedz jest krotka ona potrzebuje czasu, a nie namawiania, bedzie chciala to sama poprosi o cos wiecej.
wnioski chyba sam wyciagniesz przeciez jestes bystrym chlopcem ;)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 05 maja 2006, 10:54

Chlopak89 pisze:zieki wszystkim za rady, zrobilem to poswojemu i sie udalo

to napisz nam to ppo swojemu.
moze komus sie przyda
Awatar użytkownika
matious
Bywalec
Bywalec
Postautor: matious » 05 maja 2006, 10:54

DaKID, taka sprawa juz to zrobili, nie dokladnie czytasz forum, ale to szczegol. Ja z moja, tez o tym rozmawiamy i oboje tego chcemy, ale pierw chcemy sie nauczyc naszego ciala, i bawic sie zanim zrobimy cos wiecej. Ja mam juz nie dlugo cala 17, a ona cale 18, wiec, jak na razie jest fajnie... cierpliwosc mam nadzieje poplaci...
Obrazek
Awatar użytkownika
Chlopak89
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Chlopak89 » 05 maja 2006, 11:00

Dzindzer, po prostu powiedzialem jej ze ja kocham i ze chce zeby to wlasnie ona byla to pierwsza i ze chce to z nia zrobic. Potem zaczolem ja miziac w miejscach w ktorych lubi i po paru minutkach uslyszalem szept "zrobmy to..."

Co do matiousa, to masz troche latwiej bo miedzy Twoja Dziewczyna a moja sa 2 lata roznicy wiec wiesz... ale dobrze robicie z tą "nauka ciala". My tez tak robilismy, bo pewnie jakbysmy odrazu zaczeli od sexu to bym nie wiedzial od czego zaczac...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 05 maja 2006, 11:06

Chlopak89 jestem przekonana, że bez tego forum tez byś wpadła na taki sposób. Po prostu za mało wierzysz w siebie. Za duzo spraw chcesz miec rozwiazanych przez innych. Ciesze sie, ze dziewczyna zrobiła to, bo poczuła, że chce, że to dla cierbie cos więcej niz przyjemnośc
Awatar użytkownika
DaKID
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DaKID » 05 maja 2006, 11:15

matious pisze:DaKID, taka sprawa juz to zrobili, nie dokladnie czytasz forum, ale to szczegol. Ja z moja, tez o tym rozmawiamy i oboje tego chcemy, ale pierw chcemy sie nauczyc naszego ciala, i bawic sie zanim zrobimy cos wiecej. Ja mam juz nie dlugo cala 17, a ona cale 18, wiec, jak na razie jest fajnie... cierpliwosc mam nadzieje poplaci...

bo sie tak produkowalem nad odpowiedzia
pozdro
Awatar użytkownika
Chlopak89
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Chlopak89 » 05 maja 2006, 11:27

Dzindzer pisze:Chlopak89 jestem przekonana, że bez tego forum tez byś wpadła na taki sposób.

mala poprawka... wpadł :P dzieki buzka :*
Awatar użytkownika
matious
Bywalec
Bywalec
Postautor: matious » 05 maja 2006, 13:01

Chlopak89, takie przeszkoczenie od razu do stosunku, to jest tak jakby czegos brakowalo, na poczatku bez stosunku tez jest bardzo fajnie i mozna sie wiele nauczyc, to prawda tak od razu to sie mozna w tym wszystkim pogubic, mozna byc teoretycznie obrytym, ale jak przyjdzie co do czego to sie nie wie sie co gdzie i jak (w sumie, to cos o tym wiem)... Wiec najlepiej powoli i potem samo sie potoczy, od pettingu do czegos wiecej jest cienka granica kontrolowana tylko przez nasza wola wiec...
Obrazek
Awatar użytkownika
broken18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken18 » 05 maja 2006, 13:23

Tanebo znakomina większość dziewczyn ma chcice duuużo większą niż Ci się wydaje, ale u dziewczyny tą chcice trzeba "wyzwolić". Widać Ty tego nie potrafisz i nie sądzę, żebyś sie nauczył. To tyle.

Chłopak89 życze powodzenia dalej :)
aro
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: aro » 05 maja 2006, 13:37

tanebo napisał/a:

dziewczyny nigdy nie są gotowe
duzo mniej chcicy
3 razy mniejszą
przeciętna dziewczyna nawet na takie forum nie wejdzie

święta racja tanebo skąd ja to znam <hmm>
Awatar użytkownika
DaKID
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DaKID » 05 maja 2006, 14:06

aro pisze:tanebo napisał/a:

nie macie chyba na ten temat zupelnie pojecia to tak jek u facetow jedni maja wielki inni średni a jeszcze inni slaby, zalezy tez od danego momentu w zyciu
a kobiety maja wielka "chcice" - tylko trudno stwierdzic kiedy :( a poza tym u nich sie liczy chwila (miejsce nastroj slowa dotyk no i ten jeden-to wszystko u nich poteguje) sam wiele razy zostalem zaskoczony i nie mialem zbyt wiele do powiedzenia <pejcz>

tak jak napisala broken18 trzeba ja umiec wyzwolic
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 05 maja 2006, 14:30

aro pisze:tanebo napisał/a:

Cytat:
dziewczyny nigdy nie są gotowe
duzo mniej chcicy
3 razy mniejszą
przeciętna dziewczyna nawet na takie forum nie wejdzie

jestescie złosni z tymi waszymi tezami, nie dziwi mnie to, że przywas dziewczyny nie wykazuja popedu, a moze wykazuja cos innego- ped ku ucieczce :]
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 05 maja 2006, 20:12

Dzindzer pisze:jestescie złosni z tymi waszymi tezami, nie dziwi mnie to, że przywas dziewczyny nie wykazuja popedu, a moze wykazuja cos innego- ped ku ucieczce

Albo pęd ku karierze. Tylko i wyłącznie. Po co zwilżać krocze dla marudziarzy? :D :]
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 05 maja 2006, 22:01

Imperator pisze: Po co zwilżać krocze dla marudziarzy?

o jezu, wielki rotfl <hahaha> <hahaha> <browar>

swoją drogą również kłóciłbym się z tą tezą o mniejszym popędzie <aniolek>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Chlopak89
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Chlopak89 » 05 maja 2006, 22:28

matious, zgadzam sie w 100%

[ Dodano: 2006-05-05, 22:34 ]
ale chyba nie mozna ogolnie mowic o tym. To nie zalezy od danej osoby?Sa laski ktore maja poped kilkarazy wiekszy od facetow, sa takie co maja mniejszy, sa faceci co im sie w ogóle nie chce...ja do nich nie naleze <banan> ale ponoć są i tacy <aniolek>
Awatar użytkownika
Voxupog
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Voxupog » 05 maja 2006, 22:36

<diabel> BO faceci są prości jak powiedzą tak przeważnie robią [ chociaż są tez pól faceci i ćwiartki facetów] , a do kobiety trzeba powoli delikatnie na pewno się przełamie nawet te najtwardsze no chyba ze ma silny argument wiec wtedy przechlapane ;P jak się baba uprze ;P to hohho ;P <diabel>
"Czerwony jak cegła
rozgrzany jak piec
Muszę mieć
muszę ją mieć."
Awatar użytkownika
R1
Maniak
Maniak
Postautor: R1 » 05 maja 2006, 23:29

Voxupog pisze:<diabel> BO faceci są prości jak powiedzą tak przeważnie robią [ chociaż są tez pól faceci i ćwiartki facetów] , a do kobiety trzeba powoli delikatnie na pewno się przełamie nawet te najtwardsze no chyba ze ma silny argument wiec wtedy przechlapane ;P jak się baba uprze ;P to hohho ;P <diabel>

Jeśli ma argument, że tylko po ślubie choćby nie wiem co się działo, to nie ma mowy, żeby ją 'złamać'. A jeśli jest to dodatkowo dziewczyna po 20-stce i ma niski temperament, to graniczy to wręcz z cudem. Przerabiałem długo i bezskutecznie i wiem co mówię :)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 06 maja 2006, 09:43

Arkady pisze:Jeśli ma argument, że tylko po ślubie choćby nie wiem co się działo, to nie ma mowy, żeby ją 'złamać'

taka kobieta sama musi sie złamac, inaczej nic nie bedzie. zreszta to najczesciej wypływa ze swiatopogladu, do którego takowa panna ma prawo
Awatar użytkownika
Voxupog
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Voxupog » 06 maja 2006, 09:50

<diabel> Pozatym jezeli sex ma sprawiac przyjemnosc to musza go chciec oboje partnerow bo tak to maslo maslane ;P nic przyjemnego niebedzie ;] lepiej poczekac i nie naciskac bo pomysli jeszcze ze tylko oto Ci chodzi i dziekujemy ;p zasady to zasady ;] [a co do slubu to prawie kazda to tAk argumentuje ;P hihi trzeba poczekac az jej przejdzie i niewytrzyma ;]] <aniolek>
"Czerwony jak cegła

rozgrzany jak piec

Muszę mieć

muszę ją mieć."
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 06 maja 2006, 11:03

Voxupog pisze:a co do slubu to prawie kazda to tAk argumentuje ;P hihi trzeba poczekac az jej przejdzie i niewytrzyma ;]] <aniolek>

osobiscie nie znam ani jednej która chce czekac do slubu, gdzie ty takie kobiety spotykasz ??
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 06 maja 2006, 11:26

Dzindzer pisze:osobiscie nie znam ani jednej która chce czekac do slubu

dokładnie ;-)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 06 maja 2006, 11:34

Dzindzer pisze:nie znam ani jednej która chce czekac do slubu

Tak jak ja.

I to:
Dzindzer pisze:gdzie ty takie kobiety spotykasz ??

tez mnie ciekawi :]
Awatar użytkownika
R1
Maniak
Maniak
Postautor: R1 » 06 maja 2006, 15:19

Myślicie, że mało jest takich? Tyle tylko, że one na takie fora nie zaglądają :) Chociaż do momentu kiedy poznałem moją eks faktycznie nie pomyślałbym, że dziewczyna może mieć aż tak konserwatywne podejście. To wynika z wychowania, bo wpływ rodziny jest tutaj najważniejszy.

Voxupog pisze:a co do slubu to prawie kazda to tAk argumentuje ;P hihi trzeba poczekac az jej przejdzie i niewytrzyma ;]] <aniolek>

To zależy na jaką dziewczynę się trafi. Moja eks to naprawdę twarda sztuka, cholernie pewna siebie i gdy postawiła sprawę w ten sposób, że nie mam nawet na co liczyć, że przełamie się przed ślubem, to nie mogłem nic zrobić, tylko się z tym pogodzić. No a czekałem ponad 2 lata i nic ...
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 06 maja 2006, 20:31

Dzindzer pisze:osobiscie nie znam ani jednej która chce czekac do slubu,

a ja znam. I to faceta. Ortodoksyjnego katolika.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 06 maja 2006, 20:43

Arkady pisze:Myślicie, że mało jest takich? Tyle tylko, że one na takie fora nie zaglądają
Dokładnie, te fora nie oddają sytuacji dotyczącej libido dziewczyn bo takie normalne ze zwykłym popędem (nie mówiąc o tych jak była Arkadiego) nie siedzą na takich forach...
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 06 maja 2006, 21:06

Dzindzer pisze:obiscie nie znam ani jednej która chce czekac do slubu, gdzie ty takie kobiety spotykasz

Jak bylam baaaardzo mloda i baaaardzo glupia to tak myslalam :)
I wcale nie ze wzgledu na wiare, mialam jakies wlasne pokrecona teorie z ktorych mi wyszlo, ze jak kochac sie - to po slubie.
Ale jak mojego poznalam to mi szybko przeszlo. :)

A moja siostra czekala do slubu :) A teraz zadnych problemow z seksem nie ma.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 06 maja 2006, 21:47

TedBundy pisze:a ja znam. I to faceta. Ortodoksyjnego katolika.
Tez znam. Po poltora miesiaca ze mna mu przeszło ;P Tzn poglady ewoulowaly do pogladu ze nie wazne czy przed czy po slubie, jesli to ta sama dziewczyna zostanie jego zona ;)
A diewczyne taz jedna znam ;)
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 07 maja 2006, 08:04

moon pisze:Tez znam. Po poltora miesiaca ze mna mu przeszło ;P Tzn poglady ewoulowaly do pogladu ze nie wazne czy przed czy po slubie, jesli to ta sama dziewczyna zostanie jego zona ;)
A diewczyne taz jedna znam

O Ty mała diabliczko... <diabel> <diabel> Zniosłaś kapłańskie zaklęcia mające sprawić, by jego kuśka podrygnęła dopiero po zaobrączkowaniu. Nieładnie. Będziesz się smażyć w piekle. <diabel> <diabel>
;)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.

Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.

Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.

Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Voxupog
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Voxupog » 07 maja 2006, 09:36

Nieda sie zgadnac oco chodzi danej osobie... moze po prostu ustanowila sobie zasde ze z prawdziwa miloscia a niejest jej pewna czy Ty nia jestes wiec musi znalesc jaks wymowke albo po prostu uwaza ze jesli kochasz to poczekasz albo jeszcze jakas inna teoria... jedyna osoba ktora moze do tego dotrzec to Ty... Tylko trzeba byc Ciepliwym...

A co do dziewczyn to znam wiele i szczeze mowiac moja dziecynka ;P tez tak mowila a ja to strasznie szanowalem ;] ale w pewnym momecie cos w niej eksplodowalo i blokada puscila i stety czy nie wyladowalismy w bielistej poscieli...
<diabel>
"Czerwony jak cegła

rozgrzany jak piec

Muszę mieć

muszę ją mieć."
advance

Postautor: advance » 07 maja 2006, 11:55

Jak czytam co niektore wpowiedzi to az mi sie cos robi :| . Byc moze moj umysl zatrzymal sie w epoce romantyzmu, ale mi to odpowiada. Jak dziewczyna nie chce, to jej do tego nie zmuszam, tylko czekam i tak tez jest w tym przypadku - czekam na nia caly czas bo sie waha i nie mam zamiaru jej do tego zmuszac. Wyraznie jej powiedzialem ze mam na to ochote i zaczekam na nia, zeby sie nie spieszyla. Nie postawila zadnych przydurnawych zasad, jak np. po slubie itp. Nie jestem jakims tam znowu swietoszkiem, ale szanuje kobiety ich decyzje :D .Nie traktuje kobiety tez "przedmiotowo" czyli jak dziwiki jak niektorzy z Was bo sadzac po niektorych wypowiedziach tak wlasnie myslicie, zeby tylko wsadzic w nia gdzie sie da co sie da i powiedziec ze ja kocha. taki juz jestem :D:D

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”