wnioski chyba sam wyciagniesz przeciez jestes bystrym chlopcem
![;) ;)](./images/smilies/mruga.gif)
Moderator: modTeam
matious pisze:DaKID, taka sprawa juz to zrobili, nie dokladnie czytasz forum, ale to szczegol. Ja z moja, tez o tym rozmawiamy i oboje tego chcemy, ale pierw chcemy sie nauczyc naszego ciala, i bawic sie zanim zrobimy cos wiecej. Ja mam juz nie dlugo cala 17, a ona cale 18, wiec, jak na razie jest fajnie... cierpliwosc mam nadzieje poplaci...
aro pisze:tanebo napisał/a:
święta racja tanebo skąd ja to znam
aro pisze:tanebo napisał/a:
Cytat:
dziewczyny nigdy nie są gotowe
duzo mniej chcicy
3 razy mniejszą
przeciętna dziewczyna nawet na takie forum nie wejdzie
święta racja tanebo skąd ja to znam
Dzindzer pisze:jestescie złosni z tymi waszymi tezami, nie dziwi mnie to, że przywas dziewczyny nie wykazuja popedu, a moze wykazuja cos innego- ped ku ucieczce
Imperator pisze: Po co zwilżać krocze dla marudziarzy?
Voxupog pisze:<diabel> BO faceci są prości jak powiedzą tak przeważnie robią [ chociaż są tez pól faceci i ćwiartki facetów] , a do kobiety trzeba powoli delikatnie na pewno się przełamie nawet te najtwardsze no chyba ze ma silny argument wiec wtedy przechlapane ;P jak się baba uprze ;P to hohho ;P
Voxupog pisze:a co do slubu to prawie kazda to tAk argumentuje ;P hihi trzeba poczekac az jej przejdzie i niewytrzyma ;]]
Dzindzer pisze:osobiscie nie znam ani jednej która chce czekac do slubu,
Dzindzer pisze:obiscie nie znam ani jednej która chce czekac do slubu, gdzie ty takie kobiety spotykasz
moon pisze:Tez znam. Po poltora miesiaca ze mna mu przeszło ;P Tzn poglady ewoulowaly do pogladu ze nie wazne czy przed czy po slubie, jesli to ta sama dziewczyna zostanie jego zona
A diewczyne taz jedna znam
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 112 gości