Czy sie spytac? - takie pytanko...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

karol

Postautor: karol » 29 sty 2005, 14:16

A kiedy jest ta miłosć !! :564: jak ja poznasz ?? tylko wydawac Ci sie bedzie ze kochasz ! nie dziwie sie ze masz 27 lat i jestes prawiczkiem , i dziwie sie też ze w koncu kogos sobie znalazłeś ! , gratulacje ! tylko czy ostanie przy Tobie ?? czego oczywiscie zycze , trzeba szanować innosć innych , ale nie koniecznie popierac !! :564:
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 29 sty 2005, 14:20

czy musisz kochac samego siebie zeby sie onanizowac? nie? no to o co chodzi?

Onanizm to nie stosunki płciowe. Więc nie szufladkuj wszystkiego w jedno miejsce. Poza tym seks mnie by z pewnością zaangażował bo to się robi z kimś a nie samemu z sobą. A zaangażowanie wiąże się z uczuciem. Nie mógłbym tego robić z kimś bez miłości.
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 29 sty 2005, 14:24

karol pisze:A kiedy jest ta miłosć !! :564: jak ja poznasz ?? tylko wydawac Ci sie bedzie ze kochasz ! nie dziwie sie ze masz 27 lat i jestes prawiczkiem , i dziwie sie też ze w koncu kogos sobie znalazłeś ! , gratulacje ! tylko czy ostanie przy Tobie ?? czego oczywiscie zycze , trzeba szanować innosć innych , ale nie koniecznie popierac !! :564:

Miłości się nie poznaje. Ją się czuje w swoim sercu. Jakby tak każdy myślał tak jak ty że się nie powiedzie to by nikt się nie wiązał. Poza tym nie zależy mi żeby mnie ktoś popierał. Mam własne zdanie które tu zamieszczam. W końcu to wolne forum. A jak się mnie pytacie czemu tak a nie inaczej myślę to wam to tłumaczę. Ale zwolenników nie szukam. Lubię być oryginalny.

A GDZIE POZYTYWNE MYŚLENIE?
Ostatnio zmieniony 29 sty 2005, 14:27 przez Krystian, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 29 sty 2005, 14:26

Krystian pisze:

mi sie wylacza jak widze Twoje posty szczerze mowiac
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 29 sty 2005, 14:28

Ja nie widzę nic fajnego w seksie bez miłości.
Zadziwiajace stwierdzenie biorac pod uwage ze seksu nie zaznales ani z miloscia ani bez niej.
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 29 sty 2005, 14:29

charlie81 pisze:
Krystian pisze:

mi sie wylacza jak widze Twoje posty szczerze mowiac

Bo jesteś zły że mam inne zdanie niż ty. Ale przecież to tylko wymiana opinii, nie ma co się denerwować. Ja też jestem człowiekiem tak jak ty.
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 29 sty 2005, 14:31

Maverick pisze:
Ja nie widzę nic fajnego w seksie bez miłości.
Zadziwiajace stwierdzenie biorac pod uwage ze seksu nie zaznales ani z miloscia ani bez niej.

Dla mnie nie ma w tym nic zadziwiającego. Raz że czuję to w sobie że seks bez miłości mnie nie bawi a dwa że uczę się na cudzych błędach (obserwując innych).
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 29 sty 2005, 14:32

Krystian pisze: Lubię być oryginalny.

oby tylko dazenie do oryginalnosci nie przyslanialo prawdy...
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 29 sty 2005, 14:33

Krystian pisze:Raz że czuję to w sobie że seks bez miłości mnie nie bawi a dwa że uczę się na cudzych błędach (obserwując innych).

to mnie juz doslownie rozwalilo!! :) uczysz sie czym jest seks na cudzych bledach! :D buhahah
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 29 sty 2005, 14:34

charlie81 pisze:
Krystian pisze: Lubię być oryginalny.

oby tylko dazenie do oryginalnosci nie przyslanialo prawdy...

Prawda to pojęcie względne.
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 29 sty 2005, 14:36

charlie81 pisze:
Krystian pisze:Raz że czuję to w sobie że seks bez miłości mnie nie bawi a dwa że uczę się na cudzych błędach (obserwując innych).

to mnie juz doslownie rozwalilo!! :) uczysz sie czym jest seks na cudzych bledach! :D buhahah

Przeczytaj mój niedawny post w którym opisałem historię mojej koleżanki która chodziła z chłopakiem który jej nie kochał. Wtedy zrozumiesz co to znaczy uczuć się na cudzych błędach.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 29 sty 2005, 14:44

Krystian pisze:Prawda to pojęcie względne.

ktore mozna dowolnie naginac do swoich potrzeb?

Krystian pisze:Przeczytaj mój niedawny post w którym opisałem historię mojej koleżanki która chodziła z chłopakiem który jej nie kochał. Wtedy zrozumiesz co to znaczy uczuć się na cudzych błędach.

daj linka bo od wczoraj przeczytalem tyle Twoich postow ze juz mi sie myla
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 29 sty 2005, 14:47

charlie81 pisze:
Krystian pisze:Prawda to pojęcie względne.

ktore mozna dowolnie naginac do swoich potrzeb?

Krystian pisze:Przeczytaj mój niedawny post w którym opisałem historię mojej koleżanki która chodziła z chłopakiem który jej nie kochał. Wtedy zrozumiesz co to znaczy uczuć się na cudzych błędach.

daj linka bo od wczoraj przeczytalem tyle Twoich postow ze juz mi sie myla

Wiesz co nudzi mnie to przekomarzanie. Skoro ty nie naginasz prawdy to mów tak jak mówi to prawda a nie analizujesz i sam naginasz. Papa. W tym temacie już napisałem wszystko co mogłem. Ale widzę że dzięki mnie trochę się polepszyły statystyki forum. Jeden mój post a tyle radości u ludzi :) Agnieszka bedzie zadowolona :)

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA KRYTYKĘ I UWAGI NA MÓJ TEMAT.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2005, 14:56 przez Krystian, łącznie zmieniany 5 razy.
20lat

Postautor: 20lat » 29 sty 2005, 14:51

krystian twoje posty mnie po prostu rozp****alaja,niewiem chyba 27lat swojego zycia spedziles zeby sformuowac swoja zajebista teorie na temat sexu!!!
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 29 sty 2005, 14:57

ja tez juz wymiekam, ale nie z braku argumentow, tylko rozbraja mnie Twoja naiwnosc i zadufanie w to ze wszystko mozna w zyciu poukladac - powodzenia stary i obys kiedys nie wspomnial z zalem rad ktore dawali z dobrego serca ludzie na tym forum
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 29 sty 2005, 15:00

Spoko spoko jeszcze nie wybywam całkiem. Jeszcze was wszystkich podenerwuję na forum o miłości :). Bo na forum o seksie już nie będę się udzielał. Smutne to bo statystyki się pogorszą. A co do rad to jest takie przysłowie "JAK MASZ LICZYĆ TO LICZ TYLKO NA SIEBIE". Ale moje całkowite opuszczenie tego forum jest nieuchronne. Wpadłem tu żebyście za nudno nie mieli. I równie szybko wypadnę :)

NO ALE NIE ODBIEGAJMY OD TEMATU FORUM BO PEWNIE JESZCZE WIELU WIELBICIELI OSTREGO SEKSU CHCE SIĘ WYPOWIEDZIEĆ :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 29 sty 2005, 16:28

Dla mnie nie ma w tym nic zadziwiającego. Raz że czuję to w sobie że seks bez miłości mnie nie bawi a dwa że uczę się na cudzych błędach (obserwując innych).
Oki, ja wiec stwierdzam ze mozdzek zywej malpki bardziej mi smakuje posolony niz popieprzony. Co z tego ze ani tego ani tego nie jadlem. Ja wiem ze mi tak smakuje i koniec. Poza tym ucze sie na innych przepisach.
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 29 sty 2005, 17:26

Czytamy właśnie z moją laską wszystkie wasze teorie i się śmiejemy hehe :) Niedługo moja laska się może zarejestruje to was podenerwuje nieźle :) Jest w tym wyśmienita :) Ciekawe co zrobicie teraz: Ja i moja narzeczona czyli już dwie osoby o tych samych poglądach :)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 29 sty 2005, 17:52

Krystian pisze:Czytamy właśnie z moją laską wszystkie wasze teorie i się śmiejemy hehe :) Niedługo moja laska się może zarejestruje to was podenerwuje nieźle :) Jest w tym wyśmienita :) Ciekawe co zrobicie teraz: Ja i moja narzeczona czyli już dwie osoby o tych samych poglądach :)

hehe to sie hehe smiejcie hehe - swoja droga specyficzni jestescie - zamiast isc ze soba do lozka to maja przyjemnosc w denerwowaniu innych na necie... cp zrobimy? no stary - nic tylko sobie w leb palnac normalnie :) ale zes nas nastraszyl :552:
karol

Postautor: karol » 29 sty 2005, 20:25

Krystian pisze:Czytamy właśnie z moją laską wszystkie wasze teorie i się śmiejemy hehe :) Niedługo moja laska się może zarejestruje to was podenerwuje nieźle :) Jest w tym wyśmienita :) Ciekawe co zrobicie teraz: Ja i moja narzeczona czyli już dwie osoby o tych samych poglądach :)

ten sie smieje , kto sie smieje ostatni ! a dokładnie to co Ja smieszy ?? bo Ciebie to juz wiemy ! moze jednak sie wypowie , tylko przy logowaniu niech powie ze jest dziewczyną Krystiana Powiem tylko tyle ze jak byłem mółody tez sobie nie dałem wiele rzeczy powiedzieć , też sie smiałem , rzeczywistosc jednak jest inna kochani
Co jednak nie zmienia faktu iż jak jestescie oboje macupenkiego temperamentu (a tak byc musi ) z tego co piszesz , to jest to mozliwe co piszesz !
Awatar użytkownika
Prokurator
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Prokurator » 29 sty 2005, 21:21

Nie chcę nikomu nic wciskać na siłę, ale mam wrażenie, że jesteś pełen sprzeczności Krystian, ciągnie Cię do seksu... inaczej byś się na tym forum nie rejestrował, a jednocześnie nic o nim właściwie nie wiesz? Tłumienie własnych popędów prowadzi do nerwicy? Wiem, zaraz ktoś mi wciśnie, że jestem nudny z tymi nerwicami, ale... no właśnie... zdrowy 27 letni mężczyzna, powinien mieć non stop ochotę na seks... nie wspominając o zdrowym 19-21 latku, jeśli się nie realizuje tego popędu to pewne kompleksy się pogłębiają. Nawet jeśli powtarzasz, że Twoje zdanie jest takie, że seks i miłość muszą współgrać to ja jestem gotów zacytować Ci profesjonalne podręczniki psychologiczne i seksuologiczne, w których czarno na białym pisze, że: pożądanie i miłość to zupełnie inne uczucia. Mogą one ze sobą współgrać, ale i jedno i drugie może bez siebie istnieć. Dlatego seks z pożądania nie jest wcale gorszy od seksu z pożądania i miłości.
"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."
Cyceron
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 29 sty 2005, 21:31

Krystian pisze:
gracja pisze:
np. moja córka sypia w wieku 15 lat z jakimś łepkiem w zasadzie niewiele o nim wiedząc i samą będąc niezbyt dojrzałą do prawdziwej miłości i prawdziwego związku. Jeszcze w dodatku może się to skończyć niepożądaną ciążą lub jakąś chorobą. A pierwszego razu jeszcze nie miałem, ale to już bardzo blisko

o My God, brzmi jak pogadanka ksiedza, ktory chce wytlumaczyc po ludzku, dlaczego kochaniu przed slubem "NIE". :553: zaczyna mnie to przerazac, boje sie o Twe przyszle potomstwo Krystianie.. :572:

Daj religii spokój i nie mieszaj do tego księdza ani boga tym bardziej. Widać musiałabyś przeżyć coś takiego że twoja młodziutka córka by ci przyniosła do domu ciążę albo jakąś chorobę weneryczną, bo tak ci trudno to zrozumieć. Ale jak to zwykle bywa życie wszystko wyprostuje.

Nie chodzi o kochanie przed ślubem tylko o współżycie seksualne w zbyt młodym wieku! Czytaj uważnie!

Wiem doskonale o co Ci chodzilo, taki byl jedynie wydzwiek Twojej wypowiedzi. A zamiast "o My God" moglam rowniez powiedziec "Psia jego jucha" - nie bierz wszystkiego tak doslownie ;)

Żeby bylo jasniej: pzremawiasz w tonie: "emeryci nie maja co do ganka wlozyc!!!" tłum: "wlasnie, nie maja!", a rolnikom ledwo na chleb starcza" tłum: dac im chleba!". Wszysko co mowisz, jest jednowymiarowe, wiecznie uoglniane i w prawie kazdej wypowiedzi zawierasz jakby gotową receptę. Jesli pojdzie do łóżka mlodo to przniesie do domu kiłe, jesli wyjdzie bez czapki to umrze na zapalenie opon mozgowych. 15latka czy 30latka moze byc tak samo nieodpowiedzialana, a zreszta nie chce mi sie tlumaczyc, reszta i tak wie o co chodzi :)

PS jestes prawdziwym szczesciarzem, ze trafiles na na rownie 'populistyczna' "niunie"?
ile Ona ma lat?
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 29 sty 2005, 21:46

a moze Ty sie Krystian tak odmladzasz przez to prawictwo...? mam tylko nadzieje ze widzisz smiesznosc Cher ktora ma 60 lat a udaje ze ma 25 :)
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 29 sty 2005, 23:27

Krystaian... Ty masz 27 latek, a Twoja narzeczona - ile?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
karol

Postautor: karol » 30 sty 2005, 14:16

Nie ma zadnej narzeczonej no co Wy !! poupadaliscie na głowy ! :564: czysta sciema , która by chiała takiego !! 27 lat i prawiczek :547: toc to nie moze byc normalny facet :564: :564: :564: przepraszam ale ja w wielu 27 lat w zyciu nie wzioł bym sobie dziewicy i starsi doskonale wiedza dlaczego !! reszte wyczaił Prokurator !! :564:
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 30 sty 2005, 19:38

nigdy nie pojme jak mazna sie wymadrzac na temat o ktorym nie ma sie pojecia.
Awatar użytkownika
Prokurator
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Prokurator » 30 sty 2005, 21:05

karol pisze:Nie ma zadnej narzeczonej no co Wy !! poupadaliscie na głowy ! :564: czysta sciema , która by chiała takiego !! 27 lat i prawiczek :547: toc to nie moze byc normalny facet :564: :564: :564: przepraszam ale ja w wielu 27 lat w zyciu nie wzioł bym sobie dziewicy i starsi doskonale wiedza dlaczego !! reszte wyczaił Prokurator !! :564:

:) Poza tym jak się można z kimś zaręczyć nie sprawdzając jaki jest w łóżku :P
"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."

Cyceron

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”