:564: jak ja poznasz
:564:
Moderator: modTeam
:564: jak ja poznasz
:564:czy musisz kochac samego siebie zeby sie onanizowac? nie? no to o co chodzi?
karol pisze:A kiedy jest ta miłosć:564: jak ja poznasz
tylko wydawac Ci sie bedzie ze kochasz ! nie dziwie sie ze masz 27 lat i jestes prawiczkiem , i dziwie sie też ze w koncu kogos sobie znalazłeś ! , gratulacje ! tylko czy ostanie przy Tobie
czego oczywiscie zycze , trzeba szanować innosć innych , ale nie koniecznie popierac

Maverick pisze:Zadziwiajace stwierdzenie biorac pod uwage ze seksu nie zaznales ani z miloscia ani bez niej.Ja nie widzę nic fajnego w seksie bez miłości.

charlie81 pisze:Krystian pisze:Raz że czuję to w sobie że seks bez miłości mnie nie bawi a dwa że uczę się na cudzych błędach (obserwując innych).
to mnie juz doslownie rozwalilo!!uczysz sie czym jest seks na cudzych bledach!
buhahah

Krystian pisze:Prawda to pojęcie względne.
Krystian pisze:Przeczytaj mój niedawny post w którym opisałem historię mojej koleżanki która chodziła z chłopakiem który jej nie kochał. Wtedy zrozumiesz co to znaczy uczuć się na cudzych błędach.
charlie81 pisze:Krystian pisze:Prawda to pojęcie względne.
ktore mozna dowolnie naginac do swoich potrzeb?Krystian pisze:Przeczytaj mój niedawny post w którym opisałem historię mojej koleżanki która chodziła z chłopakiem który jej nie kochał. Wtedy zrozumiesz co to znaczy uczuć się na cudzych błędach.
daj linka bo od wczoraj przeczytalem tyle Twoich postow ze juz mi sie myla

Oki, ja wiec stwierdzam ze mozdzek zywej malpki bardziej mi smakuje posolony niz popieprzony. Co z tego ze ani tego ani tego nie jadlem. Ja wiem ze mi tak smakuje i koniec. Poza tym ucze sie na innych przepisach.Dla mnie nie ma w tym nic zadziwiającego. Raz że czuję to w sobie że seks bez miłości mnie nie bawi a dwa że uczę się na cudzych błędach (obserwując innych).

Krystian pisze:Czytamy właśnie z moją laską wszystkie wasze teorie i się śmiejemy heheNiedługo moja laska się może zarejestruje to was podenerwuje nieźle
Jest w tym wyśmienita
Ciekawe co zrobicie teraz: Ja i moja narzeczona czyli już dwie osoby o tych samych poglądach
Krystian pisze:Czytamy właśnie z moją laską wszystkie wasze teorie i się śmiejemy heheNiedługo moja laska się może zarejestruje to was podenerwuje nieźle
Jest w tym wyśmienita
Ciekawe co zrobicie teraz: Ja i moja narzeczona czyli już dwie osoby o tych samych poglądach

Krystian pisze:gracja pisze:np. moja córka sypia w wieku 15 lat z jakimś łepkiem w zasadzie niewiele o nim wiedząc i samą będąc niezbyt dojrzałą do prawdziwej miłości i prawdziwego związku. Jeszcze w dodatku może się to skończyć niepożądaną ciążą lub jakąś chorobą. A pierwszego razu jeszcze nie miałem, ale to już bardzo blisko
o My God, brzmi jak pogadanka ksiedza, ktory chce wytlumaczyc po ludzku, dlaczego kochaniu przed slubem "NIE". :553: zaczyna mnie to przerazac, boje sie o Twe przyszle potomstwo Krystianie.. :572:
Daj religii spokój i nie mieszaj do tego księdza ani boga tym bardziej. Widać musiałabyś przeżyć coś takiego że twoja młodziutka córka by ci przyniosła do domu ciążę albo jakąś chorobę weneryczną, bo tak ci trudno to zrozumieć. Ale jak to zwykle bywa życie wszystko wyprostuje.
Nie chodzi o kochanie przed ślubem tylko o współżycie seksualne w zbyt młodym wieku! Czytaj uważnie!

poupadaliscie na głowy ! :564: czysta sciema , która by chiała takiego
27 lat i prawiczek :547: toc to nie moze byc normalny facet :564: :564: :564: przepraszam ale ja w wielu 27 lat w zyciu nie wzioł bym sobie dziewicy i starsi doskonale wiedza dlaczego
reszte wyczaił Prokurator

karol pisze:Nie ma zadnej narzeczonej no co Wypoupadaliscie na głowy ! :564: czysta sciema , która by chiała takiego
27 lat i prawiczek :547: toc to nie moze byc normalny facet :564: :564: :564: przepraszam ale ja w wielu 27 lat w zyciu nie wzioł bym sobie dziewicy i starsi doskonale wiedza dlaczego
reszte wyczaił Prokurator
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 491 gości