Gosia... pisze:Kurcze chętnie bym skończyła studiowanie.
A ja mam nadzieję, że uda mi się w tym roku drugi kierunek zacząć
Wena mnie roznosi, nie mam kiedy tego wszystkiego robić. Chyba lecę, bo mnie ręce świerzbią

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Gosia... pisze:Kurcze chętnie bym skończyła studiowanie.

Codziennie to robięAMX pisze:księżycówka ,wykorzystałaś Marka ?
Miałeś go już wczorajMati_00 pisze:całkiem możliwe.
Ludzie mają swoje życie ;PBlazej30 pisze:ranyco tu tak pusto
<boje_sie>
Wg mnie to duży plusMarissa pisze:na minus jest to że straszny rozbieg jest między tymi dwoma kierunkami
Gosia... pisze:Kurcze chętnie bym skończyła studiowanie. Mam tyle pomysłów gotowych tylko do realizacji, a szkoła tylko hamuje moją kreatywność![]()

Cytujac Alcmana (z takiego komiksu...) "Nie walczy juz ze zlem, ale za to duzo dupcy".Blazej30 pisze:a po staremuMarissa pisze:A co tam u Ciebie Błażej?![]()
księżycówka pisze:Zmieniam pracę.
Yasmine pisze:i te studium farmaceutyczne zaczęła
Imperator pisze:Też mnie moja praca denerwuje.![]()

Pytanie kiedy denerwował?Wujo Macias pisze:a od kiedy to Cie job nie denerwuje?
Zaskakujesz mnie, naprawdę. Albo za mało mnie znasz. Ja ponarzekać kocham, po marudzić też i w ogóle typowa "jęczy buła" jestem. Ale to nie znaczy nicWujo Macias pisze:Co rusz jojczylas jaka nedza, jaka lipa.
AMX pisze:Gosia... napisał/a:
pójdę bo tak jak dzisiaj ma być po angielsku więc trochę sobie pogadam
To wyjedź Gosia trochę na wyspy, tam będziesz miała same interview po angielsku

księżycówka pisze:Gosia... napisał/a:
jestem na 2 roku studiów dopiero
A nie 3 jak ja?
Nola pisze:chyba za stara jestem na 5-letnie studia
księżycówka pisze:Ja ponarzekać kocham, po marudzić też i w ogóle typowa "jęczy buła" jestem.
księżycówka pisze::|

AMX pisze:Na wakacje, na jakąś wymianę do Londynu, fajna sprawa. I będąc na wyspach siłą rzeczy musisz używać języka. Zupełnie inaczej to wygląda niż w Polsce.

a mnie i tak nie przebijecieNola pisze:to zupełnie jak ja

Nola pisze:księżycówka napisał/a:
Ja ponarzekać kocham, po marudzić też i w ogóle typowa "jęczy buła" jestem.
to zupełnie jak ja![]()
księżycówka pisze:Ale głowę bym dała, żeśmy w tym samym czasie maturę pisały
Yas, który to jesteś rok? <boje_sie>
Jakieś zaćmienie mam?
Blazej30 pisze:Nola napisał/a:
to zupełnie jak ja
a mnie i tak nie przebijecie

>
księżycówka pisze:Nola napisał/a:
o co chodzi?
Nie rozumiem. Masz 21 lat. Rozumiałabym jakby to 30latka napisała, ale młoda dziewczyna? Bo czymże jest licencjat? To prawie nic jest.
Gosia... pisze:za kelnerkę robić nie będę, przepraszam, wiem, że żadna praca nie hańbi, ale taka jestem i już.
) niższego stopnia. No,ale trochę rączki trzeba było pobrudzić na początku i dwa dyplomy do kieszeni schować i zabrać się za robotę.

Aż poszukałam topów maturalnych. Zwłaszcza starego "matura na gorąco", co mrt założyła żeby syfu w "Wyraziu" nie robić. Patrzę i się udzielam, ale piszę "ja rok temu miałam"Gosia... pisze:Nie, jakoś Ci tak zapadło w pamięć, bo nie pierwszy raz się dziwisz. Ja i Yas to 87, Ty jesteś 86. <starucha, starucha>

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
księżycówka pisze:Rany, ile to czasu minęło, że ja już nawet nie pamiętam <boje_sie>
Rany, ile ja już tu kurna czasu jestem <boje_sie>
Marissa pisze:Ja nie mam energii na nic - jestem senna, apatyczna, nie mam ochoty na nic, nic mi się nie chce, jestem niedospana chociaż śpie od 6 do 8h dziennie i jestem zmęczona po niewiadomoczym
księżycówka pisze:Yas, który to jesteś rok? <boje_sie>
Nola pisze:Ty rób tego technika farmacji, naprawdę warto. wiele moich koleżanek po farmacji mai sporo zamierza zrobić - te co już mają są zadowolone.

księżycówka pisze:Bo czymże jest licencjat? To prawie nic jest.
księżycówka pisze:Rany, ile to czasu minęło, że ja już nawet nie pamiętam <boje_sie>
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 98 gości