Mia pisze:zaraz jak jest rialto, skreca sie w lewo i ktoras z prostopadlych ulic, nie pamietam nazwy wlasnie
Odp. Intacto ; ]
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
watikashii pisze:no belka racja
[ Dodano: 2007-09-10, 22:30 ]
Atanazy powracajac do wczesniejszej rozmowy fenomena, ja na krasinskiego mieszkam, a Ty tam na stale mieszkales?moze sie znamy
ciekawe kiedy ted wpadnie i zacznie wymieniać, gdzie jest najwięcej szmir
watikashii pisze: Dodano: 2007-09-10, 22:13 ]
hmm na wojewodzkiej to b-moll
[ Dodano: 2007-09-10, 22:17 ]
albo "pod pretekstem" plebiscytowa
Atanazy pisze:No, a byliście w Hipnozie? Ja nie, to Katowice NIEZALICZONE!!!!!!!!!!!!
lollirot pisze:Knajpa jak knajpa, nic nadzwyczajnego, ale ceny mi się podobały
Mia pisze:Atanazy pisze:No, a byliście w Hipnozie? Ja nie, to Katowice NIEZALICZONE!!!!!!!!!!!!
bo co, Ty tak mowisz?
nie bylismy i nie bedziemy, bo ceny sa kosmiczne jak na siedzenie calonocne i daleko od naszej kwatery.
Atanazy pisze:Dokładnie, bo ja tak mówię
Atanazy pisze:A ceny nie są kosmiczne, a że tyłka nie chce się ruszyć, to i wszędzie daleko jest,
Atanazy pisze:A "Red Pub" faktycznie niczym specjalnym nie jest.
TedBundy pisze:to ten paredziesiąt kroków od Empika, za biurem Rainbow Tours? Byłem tam niedawno. Dobry do dyskretnych spotkań.
TedBundy pisze:A Hipnoza? Brzydko, głośno, paskudnie i ciemno.
TedBundy pisze:w Hipnozie przyległa polonistyka z reguły lans uprawiała, jakby było czym
TedBundy pisze:w Hipnozie przyległa polonistyka z reguły lans uprawiała, jakby było czym ;DD
Chyba tam nie byłeś w takim razie, ewentualnie może toalety zwiedziłeś. No i zapomniałem, że politolodzy to wolą hulanki w SpiRZu Oczywiście są wyjątki, Ted. Zapewne Ty do nich należysz ;]TedBundy pisze:A Hipnoza? Brzydko, głośno, paskudnie i ciemno.
Atanazy pisze:Skoro uprawia, to widocznie jest czym ;]
Atanazy pisze:Chyba tam nie byłeś w takim razie, ewentualnie może toalety zwiedziłeś
Mia pisze:Atanazy pisze:Skoro uprawia, to widocznie jest czym ;]
nie, wydaje im się, że jest czym
Mia pisze:Atanazy pisze:Chyba tam nie byłeś w takim razie, ewentualnie może toalety zwiedziłeś
cóż za cięta riposta, ho ho! Niby nie jest ciemno i głośno?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 218 gości