Andrew pisze:Mieli napisac prawdęa prawda jest tylko jedna !
Prawda dla każdego ludka jest inna
Jeden będzie lubił wąską, drugi mniej wąską, jedna będzie wolała długiego, inna będzie wolała grubego
Nad czym tu debatować?
Moderator: modTeam
LoLq pisze:sama mówi ,że jest szcześliwa ,że posiadam takiego malca ,który doskonale pracuje
Poza ty, ja coprawda nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale trudno zeby kobita powiedziala facetowi ze jest jej zle, jakiego penisa by sie nie mialo.
LoLq pisze:eee tam ja też mam 12 cm penisa i sie tym nie przejmuje jak sie kocham ze swoja dziewczyna zawsze ma orgazm sama mówi ,że jest szcześliwa ,że posiadam takiego malca ,który doskonale pracuje zwresztą ona mnie kocha i to dla niej nie ma znaczenia wiec sie tym nie przejmujcie
I facetów i kobiet. Dlatego. Jeżeli ktoś ma trochę szarych komórek w głowie, nie będzie z nią polemizował.
TedBundy pisze:bo to nie tylko męska teoria, a ogólnopłciowa prawdaI facetów i kobiet. Dlatego. Jeżeli ktoś ma trochę szarych komórek w głowie, nie będzie z nią polemizował.

czy tak ok 7 - 8 cm penis (we wzwodzie) ;] moze dostarczyc przyjemnosci kobiecie podczas seksu takiej samej jak taki 15 cm? Bo jakos nie wydaje mi sie....... ;/ podobno nie liczy sie ilosc tylko jakos..... no ale nie wiem.... moze ktos mnie uswiadomi? z gory dzieki
Daisy pisze:No ja mam takie typowe pytanie.... Na pewo zadawane bylo wielerazy ale tak doszlam do 2 strony... i tematu nie widzialam... wie piszeczy tak ok 7 - 8 cm penis (we wzwodzie) ;] moze dostarczyc przyjemnosci kobiecie podczas seksu takiej samej jak taki 15 cm? Bo jakos nie wydaje mi sie....... ;/ podobno nie liczy sie ilosc tylko jakos..... no ale nie wiem.... moze ktos mnie uswiadomi? z gory dzieki
skoro ja potrafie doprowadzic do orgazmu kobietę paluszkiem wskazujacym , to i taki fiut 8 cm da rade
sek w tym ! ze taki wiekszy daje wieksze odczucia - ile kobiet tyle bedzie zdan , ale wikszosc woli te wieksze fiutki oczywiscie w granicach przyzwoitosci . Jednak jezeli taka bedzie miala dziurkę nie przyzwoitą, to i potrzebuje nie przyzwoitego fiutka ![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

Andrew pisze:le razy to tu walkowac bedziemy![]()
skoro ja potrafie doprowadzic do orgazmu kobietę paluszkiem wskazujacym , to i taki fiut 8 cm da rade
sek w tym ! ze taki wiekszy daje wieksze odczucia - ile kobiet tyle bedzie zdan , ale wikszosc woli te wieksze fiutki oczywiscie w granicach przyzwoitosci . Jednak jezeli taka bedzie miala dziurkę nie przyzwoitą, to i potrzebuje nie przyzwoitego fiutka
Imperator pisze:Owszem, palcem się da. Ale cholera jasna, więcej wysiłku w to trzeba jakby włożyć

TedBundy pisze:
raczysz żartowaćPalcem to czasami kilkanaście sekund. Fiutkiem nie jest aż tak zawsze banalnie
Andrew pisze:Ma znaczenie kutas jesli chodzi o sex i doznania
Andrew pisze:w innej dziedzinie - nie ma . <browar>

![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

zakrecona_1 pisze:ja osobiscie wole takie 17 jak wiekszy to mnie boli:(
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 520 gości