Andrew pisze:Mieli napisac prawdę a prawda jest tylko jedna !
Prawda dla każdego ludka jest inna
Jeden będzie lubił wąską, drugi mniej wąską, jedna będzie wolała długiego, inna będzie wolała grubego
Nad czym tu debatować?
Moderator: modTeam
LoLq pisze:sama mówi ,że jest szcześliwa ,że posiadam takiego malca ,który doskonale pracuje
LoLq pisze:eee tam ja też mam 12 cm penisa i sie tym nie przejmuje jak sie kocham ze swoja dziewczyna zawsze ma orgazm sama mówi ,że jest szcześliwa ,że posiadam takiego malca ,który doskonale pracuje zwresztą ona mnie kocha i to dla niej nie ma znaczenia wiec sie tym nie przejmujcie
TedBundy pisze:bo to nie tylko męska teoria, a ogólnopłciowa prawda I facetów i kobiet. Dlatego. Jeżeli ktoś ma trochę szarych komórek w głowie, nie będzie z nią polemizował.
Daisy pisze:No ja mam takie typowe pytanie.... Na pewo zadawane bylo wielerazy ale tak doszlam do 2 strony... i tematu nie widzialam... wie pisze czy tak ok 7 - 8 cm penis (we wzwodzie) ;] moze dostarczyc przyjemnosci kobiecie podczas seksu takiej samej jak taki 15 cm? Bo jakos nie wydaje mi sie....... ;/ podobno nie liczy sie ilosc tylko jakos..... no ale nie wiem.... moze ktos mnie uswiadomi? z gory dzieki
Andrew pisze:le razy to tu walkowac bedziemy skoro ja potrafie doprowadzic do orgazmu kobietę paluszkiem wskazujacym , to i taki fiut 8 cm da rade sek w tym ! ze taki wiekszy daje wieksze odczucia - ile kobiet tyle bedzie zdan , ale wikszosc woli te wieksze fiutki oczywiscie w granicach przyzwoitosci . Jednak jezeli taka bedzie miala dziurkę nie przyzwoitą, to i potrzebuje nie przyzwoitego fiutka
Imperator pisze:Owszem, palcem się da. Ale cholera jasna, więcej wysiłku w to trzeba jakby włożyć
TedBundy pisze:
raczysz żartować Palcem to czasami kilkanaście sekund. Fiutkiem nie jest aż tak zawsze banalnie
Andrew pisze:Ma znaczenie kutas jesli chodzi o sex i doznania
Andrew pisze:w innej dziedzinie - nie ma . <browar>
zakrecona_1 pisze:ja osobiscie wole takie 17 jak wiekszy to mnie boli:(
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 103 gości