Gosia... pisze:Nie mam dla takich ludzi szacunku, żal mi Twojego chłopaka.
Ja dla Ciebie rowniez go nie mam.
msssss pisze:A mnie zawsze wku... egoizm takich osób!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To ona jest biedna pokrzywdzona sierotka, ta ja uwiedli i wykorzystali. To ona przezywa trudne chwile a inni powykorzystują jej słabość. Nie no aż brak mi slow. Jak można być tak zapatrzonym w siebie.
Nie masz o moim zyciu zielonego pojecia, czytasz tylko teskt ktory napisalam i interpretujesz go jak chcesz.
Elspeth pisze:swoja drogą ciekawe jak ta historyjka się skończyła, chociaż nie sądzę, żeby autorka chciała się z nami tym podzielić
I tu sie myslisz
Dzindzer pisze:Czemu tak Ci zalezy na kontakcie z tym facetem
Wiecie co jest najfajniejsze? ze ja naprawde chcialm z tym chlopakiem pojsc na ta piep****** herbate i nic wieceij, czemu?bo byl fajny, zwariowany i myslalam ze ma fajnie poukladane w glowie a ja lubie takich ludzi!!!Tyle!!!!!!!
Może dla Ciebie krzywdzenie innych to chleb powszedni, ale są też tacy, dla których dane słowo, związek to świętość, a zamach na niego - przestępstwo.
Chcesz mnie osadzic?Jestes Bogiem? Prosze bardzo. Moze ja jednak zaczne??? No to prosze jestes pip piiiiiiipppppp pippp cenzura itp. Fajnie? Zgadza sie ze taka jestes? pewnie nie. Widzisz nie mam do tego prawa bo Cie nie znam. A Ty?? znasz mnie?
A teraz co nastapilo : do faceta sie nei odezwalam bo jest skonczonym idiota, nie placze z tego pwodu ale jest mi bardzo przykro, ze tak sie zachowal, a ja dalam poniesc sie chwili. Najwidoczniej mam chyba jednak serce bo powiedzialm wszytsko swojemu facetowi, pogadalismy i jest ok. Po prostu ostatnio oboje popelnilismy pare bladow i oddalilismy sie od siebie i teraz to naprawiamy. Moze kiedys mnie zrozumiecie, moze nie. Kocham swojego faceta i po tym wszytskim jestem tego najbardziej pewna na swiecie i juz wiem, co jest dobre a co zle.
Lagartija, Fakt...kazdy popelnia bledy, tylko gdy ktos Cierpi to inni udaja madrakow do momentu kiedy sami nei potrzebuja pomocy.