A nie mógł kurcze stamtąd go prowadzić?Candy Killer pisze:Michal wyjechal do anglii i zamknal interes
Btw. Jest dzieki mnie ok 40zl do przodu, bo ostatniego kolczyka w koncu nie dostalam...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

sophie pisze:A nie mógł kurcze stamtąd go prowadzić?![]()
Szkoda, ze nie moge znalezc brytyjskiej stronyCandy Killer pisze:on pracuje dalej w pain company ale w anglii:) bo z tamtad zamawial zawsze kolce,a teraz sie tam wyniosl i tam rzadzi;)przeciez wildcat tez z anglii sprowadza kolczyki

Mati_00 pisze:a kiedyś chciałem mieć kolczyka...
Mati_00 pisze:tzn. od łokcia do nadgarstka
Mati_00 pisze:co potem?

Mysiorek pisze:Tatuaż to znak: jestem niestabilny - pomóż mi! To ułomność i jej wyróżnik.
Ja też i mam inne wrazenia - widocznie patrzę z boku na sprawę... a Ty?Candy Killer pisze:mam wielu znajomych ktorzy maja tatuaze i 90% z nich jest baaardzo stabilna
Candy Killer pisze:Jak rozumiesz pojecie okaleczona osoba?
A możesz to zrobić sobie na czole? Czemu nie?pani_minister pisze:ozdoba. Ja chcę sobie kiedyś małego, słodkiego kangura zrobić

Mysiorek pisze:Jaka różnica? I gdzie ta ozdoba? I po co?
Mysiorek pisze:i noś w kieszeni zawsze. Jaka różnica?

pani_minister pisze:Z jakich powodów ludzie farbują włosy?
runeko pisze:pani_minister pisze:Z jakich powodów ludzie farbują włosy?
Bo sa psychicznie niestabilni i nienawidza siebie. Wszak jak to tak wypada, zmieniac to, co dal Bog lub natura. Tacy ludzie na widok swego odbicia w lustrze biegna do lazienki, wpychaja dwa palce do gardla i wymiotuja. Problemy z psychika, ot co. Leczyc sie do psychiatryka.
A tak serio to zawsze cos sie nie bedzie komus podobac,.........................
Andrew pisze:Dobrze , ze to dodałaś <browar> bo juz sie bałem, ze powyzej piszesz szczerze i poważnie.
Andrew pisze:Ja zas mysle , ze to nie kwestia podobania sie , ale zwykłych zmian i dlatego sie ludzie farbują .
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Mysiorek pisze:Ja też i mam inne wrazenia - widocznie patrzę z boku na sprawę... a Ty?
Każdy niestabilny tak mówi.Candy Killer pisze:wiekszosc moich znajomych jest stabilna bez zadnych problemow na tle psychicznym
Candy Killer pisze:po prostu lubia tatuaze to im sie podoba wiec robia
runeko pisze:Bo sa psychicznie niestabilni i nienawidza siebie.
Bo nikt obojętny wobec siebie być nie może - zawsze jest reprezentantem. Nawet niestabilny.Candy Killer pisze:jak slysze o jakis problemach z psychika to przejsc obojetnie obok tego nie moge.
pani_minister pisze:Jak przestanie się podobać - usunę.
.. to zostaje na głowie spalona słoma bo włosami to to trudno nazwać ani to nie przypomina włosów w dotyku ani w wyglądzie..runeko pisze:no i zaczelam farbowac. A pozniej

Mysiorek pisze:Ile razy tak można na tym samym kawałku Ciebie?
Pegaz pisze:to zostaje na głowie spalona słoma
Mysiorek pisze:Czyli... jesli się nie znudzisz, to mozesz 100 razy se zmieniać obrazki w tym samym miejscu? Bez żadnych skutków? To już mozna zmieniać ciało, albo jego kolor, tak jak Jackson?

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 436 gości