Yasmine pisze:Dobra, to ja powiem, ze "Dlaczego nie!" jest beznadziejnym kiczem
niw udało mi sie objezec do konca, za szybko usnęłam, ale to co ogladałam było mdłe i na tyle nudne, ze usnęłam. A podejrzewam, że im dalej tym gorzej
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
c-f pisze:można sie spodziewać tylko mdłej historii miłosnej,która z rzeczywistością nie ma nic wspólnego
I taki ten film z zalozenia mial byc. Wiec o co Ci chodzi?c-f pisze:oglądamy tylko ładnych ludzi,którzy mieszkają w ładnych miejscach,mają fajną pracę,a jak nie,to praca zaraz szybko się znajduje,bez wysiłku szukającego,na wszystko są pieniądze,no i nikt się o nic nie kłóci
I rozbieral i rozbieral!Yasmine pisze:Zakoscielny tylko sie szczerzy
c-f pisze:oglądamy tylko ładnych ludzi,którzy mieszkają w ładnych miejscach,mają fajną pracę,a jak nie,to praca zaraz szybko się znajduje,bez wysiłku szukającego,na wszystko są pieniądze,no i nikt się o nic nie kłóci
Mnie też. Za długi i miejscami nudny.Miltonia pisze:Rys rozczarowal mnie bardzo. Za dlugi, zarty naciagane, kilka dobrych. Mozna obejrzec, ale bez ogladania, nic sie nie straci.
Czy to ten film w ktorzym byl motyw psa i walki psow, po ktorej goscie uciekali samochodem przed gangiem brzydkich murzynow i mieli wypadek chyba z kobieta, ktorej motyw malzenstwa byl przedstawiony pozniej? Jesli tak to widzialem to kiedys w tv i film wygrzany byl na tyle, ze nawet go pobralem z netuWiedźma pisze:Amores perros
beznadziejn, wyszlismy ze znajomym z kina pod koniec, taki jakby serial brazylijski...c-f pisze:dreamgirls",
unlucky_sink pisze:beznadziejn, wyszlismy ze znajomym z kina pod koniec, taki jakby serial brazylijski...
Mysiorek pisze:"Testosteron" - koniecznie. A szczególnie Ted powinien polecieć na niego, bo tam "szmiry"
Mysiorek pisze:"Testosteron" - koniecznie. A szczególnie Ted powinien polecieć na niego, bo tam "szmiry"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości