Jakie zachowanie u chłopaków lubicie?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
FlyingDuck
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: FlyingDuck » 25 paź 2006, 14:44

Camilo pisze:I tak sie zdaje, ze kiedy mam cos ciekawego i staram sie to przedstawic, to slylsze komentarze tymu "a daj sobie spokoj" tak jakby mnie nie rozumialy.

Nie ważne co mówisz, a jak mówisz. Nie ważne czy jest ciekawe dla Ciebie, ważne czy jest ciekawe dla nich :] Od dyskusji dla samej dyskusji są Kaczyńscy. Mi tu śmierdzi przerostem formy nad treścią ;P

Jeśli próbujesz zawsze przeforsować swoje zdanie, jest to nudne - i tak nikt nie skłoni cię do jego zmiany. Po co więc właściwie rozmawiać?
ObrazekJedyna stała w życiu to zmiana
Camilo
Początkujący
Początkujący
Postautor: Camilo » 25 paź 2006, 18:50

FlyingDuck pisze:eśli próbujesz zawsze przeforsować swoje zdanie, jest to nudne - i tak nikt nie skłoni cię do jego zmiany. Po co więc właściwie rozmawiać?

Sek w tym, ze nie jak nie mam racji, albo sie zgadzam z kis, to oczywiscie to mowie. Nie nalezy do tego typu, ktory zawsze chce miec racje, bo wtedy rzeczywisie rozmowa nie ma sensu. :)
Powiem to nieco inaczej. Zauwazylem, ze dziewczyny niekiedy nie lubia rozmow, ktore w jakis sposob zmuszaja do wyterzenia szarych komorek, wola przyslowiowa "gatke, szmatke" :) Oczywiscie zalezy to od tematu rozmowy miejsca i towarzystwa. Nie mniej taka tendencje zauwazylem. :)

FlyingDuck pisze:Mi tu śmierdzi przerostem formy nad treścią

W jakim sensie? ;) Rozmowa dla przykladu o polityce typu "Kaczynski jest beee" A Giertych to dopiero wielkie beee" Nie ma tez sensu. Jak juz rozmawiac, to rzeczowo i na temat. :P Ja przynajmniej taka zasade wyznaje. :P
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 25 paź 2006, 19:09

Camilo pisze:bo mnie utarte rozmowy nie zadowalaja

a co to sa utarte rozmowy ??
Camilo pisze:Zauwazylem, ze dziewczyny niekiedy nie lubia rozmow, ktore w jakis sposob zmuszaja do wyterzenia szarych komorek

kazdy tak ma, ze czasami nie mam ochoty rozmawiac na powazne tematy, na tematy zmuszajace do myslenia, a chce porozmawiac o pierdołach, o rzeczach dosc lekkich, ot posmiac sie. Płci bym tu nie przypisywała
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 25 paź 2006, 19:10

Camilo pisze:Zauwazylem, ze dziewczyny niekiedy nie lubia rozmow, ktore w jakis sposob zmuszaja do wyterzenia szarych komorek, wola przyslowiowa "gatke, szmatke"

zgodzę się, ale nie wynika to głównie z płci, ale poziomu i "kumatości", że tak to ujmę :] Ale trochę racji masz :)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
krackowiaczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: krackowiaczek » 25 paź 2006, 19:37

niestety zbyt zadko trafiam na kobiety z ktorymi mozna by zeczowo porozmawiac np. o biezacych wydazeniach bedacych przedmiotem publicznej debaty.. duzo czesciaj wsrod facetow znajduje konkretntch; ciekawych rozmowcow, nad czym zreszta ubolewam bo jesli juz sie taka trafi to rozmowa jest czesto niezwykle ciakawa.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 25 paź 2006, 19:40

krackowiaczek pisze:niestety zbyt zadko trafiam na kobiety z ktorymi mozna by zeczowo porozmawiac np. o biezacych wydazeniach bedacych przedmiotem publicznej debaty..

bo sporo z nich ta tematyka zupełnie nie interesuje :) Sęk w tym,że nie jestem sobie w stanie wyobrazić, jak można nie interesować się sprawami bieżącymi i nie być w stanie subiektywnie ich skomentować. Takimi osobami najłatwiej manipulować, stara prawda....

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 25 paź 2006, 19:59

TedBundy pisze:jak można nie interesować się sprawami bieżącymi i nie być w stanie subiektywnie ich skomentować. Takimi osobami najłatwiej manipulować, stara prawda....

wiedziec co sie dzieje, miec jakies zdanie na ten temat a pasjonowac/interesowac sie tym to dwie rózne rzeczy.
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 25 paź 2006, 20:16

TedBundy pisze:Sęk w tym,że nie jestem sobie w stanie wyobrazić, jak można nie interesować się sprawami bieżącymi i nie być w stanie subiektywnie ich skomentować.

A ja kiedyś uwielbiam dyskutować o takich polityczno-ideologiczno-aktualnych duperelach i polemizować do upadłego, a coś ostatnio mnie to wszystko mierzi... nawet Maverickowi nie chce mi sie odpisywać. Pewnie spłycam się na starość, niedługo będę w stanie tylko o romansach Angeliny pogadać a nawet mozę w końcu M jak Miłość obejrzę :D I będę pogodną, uśmiechniętą, plotkujacą staruszką zamiast zacietrzewionym ideologiem :D
Awatar użytkownika
krackowiaczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: krackowiaczek » 25 paź 2006, 21:10

eeee.... kazdy czasem musi odpoczac od tych dupereli. jesli o ciebie chodzi pani_minister to jestem spokojny ;].
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 25 paź 2006, 21:19

TFA pisze:unlucky_sink, sama podrywasz facetow ?
nie podrywam, robie pierwszy krok, do dalszej znajomosci.
TFA pisze: bo znam takie co udaja niedostepne i przez to narzekaja ze sa ciagle same, tak jakby wywyzszaja sie nie majac za bardzo podstaw do tego.
ja na nic nie narzekam i niczego nie udaje.
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
truman
Początkujący
Początkujący
Postautor: truman » 25 paź 2006, 22:05

Ależ kobiety na forum są wymagające..Ideałów takich to ze świecą szukać.. :D
Martwi mnie, że wiele samic czeka na ruch faceta..Te czasy już minęły..Już nikt babki w gimnazjum nie pocałuje w rączkę (chyba, że panią dyrektor na oficjalnym apelu)...
Widzę pełno wokół gwiazdek z zadartym nosem, które prychają na wszystkich (facetów) w okolicy i z góry ich skazują na rezygnację z czynu.. Nawet spytać o ogień nie można, bo zaraz zacznie oceniać po kolorze sufiksów, czy marce ubrania..ble :D
Pozdro
"Good morning, and in case I don't see ya, good afternoon, good evening, and good night!" -Truman
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 25 paź 2006, 22:10

truman pisze:Martwi mnie, że wiele samic czeka na ruch faceta..

Mylisz się. Wiele kobiet robi ten pierwszy krok, później idą w cień, czekając na ruch faceta. Ja w ten sposób poznałem dużo znajomych. Nie twierdze, ze sam nie zagadywałem. Owszem, zdaża się podejść do jakies dziewczyny, ale to chyba tylko tak "for fun", bez oczekiwana na bliższą znajomość
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 26 paź 2006, 07:07

truman pisze:Martwi mnie, że wiele samic czeka na ruch faceta..Te czasy już minęły..Już nikt babki w gimnazjum nie pocałuje w rączkę
\
A szkoda. Gdzie Ci faceci, ktorzy nie boja sie zrobic pierwszego kroku ? Teraz to facetow trzeba podrywac ? Bo co czasy sie zmienily i im sie nie chce. Smiechu warte. Ja to starej daty jestem i wole nosa zadzierac niz latac za facetem.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 26 paź 2006, 10:03

Yasmine pisze:Ja to starej daty jestem i wole nosa zadzierac niz latac za facetem.

bo "pułapka nie lata za myszą" :] Tak było od zawsze, nie warto tego zmieniać, bo i po co?

Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 26 paź 2006, 10:46

jakoś nigdy mnie nie bawiło podrywanie ani w wykonaniu faceta, ani w moim. albo inaczej: bawi, ale nie zachęca :] preferuję: nowe, albo częściowo nowe towarzystwo, przypadkowa wymiana spojrzeń i momentalne porozumienie, wyczuwalne.

[ Dodano: 2006-10-26, 10:47 ]
Daniel87 pisze:chłopacy

a co to? <lol2>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 26 paź 2006, 11:34

lollirot pisze:Daniel87 napisał/a:
chłopacy

a co to? <lol2>

no jak to co chłopiec to meski odpowiednik dziecka
tak jak dziewczynka to zenski odpowiednik dziecka

tak czy siak wychodzi, ze o gówniarstwie mówimy
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 26 paź 2006, 12:51

Dzindzer pisze:no jak to co chłopiec to meski odpowiednik dziecka

ja się czepiam nie tego. są chłopcy, albo chłopaki. połączenie tych dwóch form nie istnieje ;-)

i co ja mam teraz napisać, żeby nie dostać ostrzeżenia za offtop? :D
oczekuję braku nachalności. przede wszystkim. nie chcę czuć nacisku. on ma mnie sobą zainteresować, ale nie przyciskając do ściany, w przenośni, czy, broń boże, dosłownie.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 26 paź 2006, 12:55

lollirot pisze:są chłopcy, albo chłopaki. połączenie tych dwóch form nie istnieje ;-)

a ja szczerze mówiac przeczytałam chłopcy
a jak bys chciała to sa jeszcze chłopięta
lollirot pisze:nie chcę czuć nacisku. on ma mnie sobą zainteresować, ale nie przyciskając do ściany, w przenośni, czy, broń boże, dosłownie.

tylko problem jest taki, ze wielu tak interesowac soba nie umie, im sie wydaje, że im bardziej beda "chodzili" za kobieta/dziewczyna tym bardziej wydadza sie interesujacy. Pokaza jaka to ona wyjatkowa jest. a to bzdura, ja ogona nie potrzebuje
Awatar użytkownika
katerina
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: katerina » 26 paź 2006, 20:22

lollirot pisze:
Dzindzer pisze:no jak to co chłopiec to meski odpowiednik dziecka

ja się czepiam nie tego. są chłopcy, albo chłopaki. połączenie tych dwóch form nie istnieje ;-)

Alez skad! Chlopacy stanowia forme poprawna, podawana przez slownik ortograficzny pwn, zeby nie bylo, zem goloslowna i zmyslam - wklejam rzeczony fragment: chłopak -akiem; ci -acy, te -aki, -aków.

A odnosnie tematu, przypomnialo mi sie, ze lubie jek facet zachowuje sie jak facet: przepuszcza w drzwiach, odsuwa krzeselko, podaje plaszczyk, przy tym nie traktuje kobiety jak idiotki, tylko odnosi sie do niej jak do czlowieka :)
"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 27 paź 2006, 05:28

lollirot pisze:jakoś nigdy mnie nie bawiło podrywanie ani w wykonaniu faceta, ani w moim. albo inaczej: bawi, ale nie zachęca :] preferuję: nowe, albo częściowo nowe towarzystwo, przypadkowa wymiana spojrzeń i momentalne porozumienie, wyczuwalne.
Aaaaa,nie inaczej jest u mnie. Caly "podryw" to dla mnie slabe jest strasznie (choc tu tez powiedzmy szczerze- gdybym byl w tym dobry to pewnie bym az tak nie marudzil) i czasem nadziwic sie nie moge, jak niektore nieglupie panny daja sie wyrwac na moim zdaniem zalosna bajere.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 27 paź 2006, 06:21

jak niektore nieglupie panny daja sie wyrwac na moim zdaniem zalosna bajere.

Nio właśnie, twoim zdaniem. To co jest żałosne dla ciebie wcale nie musi oznaczać,że będzie żałosne dla kobiety.Cóż, jak by to powiedzieć one są po drugiej stronie barykady i wcale nie muszą myśleć tak jak ty.
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 27 paź 2006, 06:50

AMX pisze:
jak niektore nieglupie panny daja sie wyrwac na moim zdaniem zalosna bajere.

Nio właśnie, twoim zdaniem. To co jest żałosne dla ciebie wcale nie musi oznaczać,że będzie żałosne dla kobiety.Cóż, jak by to powiedzieć one są po drugiej stronie barykady i wcale nie muszą myśleć tak jak ty.

Yup, liczy sie efekt koncowy a nie to co ja mysle. Nie zmienia to jednak faktu, ze jestem nierzadko grubo "confused" widzac pozytywne zakonczenia podchodow co poniektorych bajerantow
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 27 paź 2006, 08:51

ze jestem nierzadko grubo "confused" widzac pozytywne zakonczenia podchodow co poniektorych bajerantow

typowe dla kogos kto nie umie i tez by tak chciał. Jak ktos potrafi zainteresowac soba kobiete to juz od razu cos nie tak, a jego teksty durne. Wazne ze skuteczne w stosunku do takich kobiet jakie tym facetom odpowiadaja :]
Awatar użytkownika
krackowiaczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: krackowiaczek » 27 paź 2006, 10:52

pozadnej panny z kiepska bajera nie wyrwa...;].
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 27 paź 2006, 11:06

krackowiaczek pisze:pozadnej panny z kiepska bajera nie wyrwa...;].

a skad wiesz, że ta bajera ( durne słowo) jest kiepska, bo napisał to ktos kogo wypowiedzi pozostawiaja duzo do zyczenia ??
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 27 paź 2006, 16:38

Dzindzer pisze:
ze jestem nierzadko grubo "confused" widzac pozytywne zakonczenia podchodow co poniektorych bajerantow

typowe dla kogos kto nie umie i tez by tak chciał. Jak ktos potrafi zainteresowac soba kobiete to juz od razu cos nie tak, a jego teksty durne. Wazne ze skuteczne w stosunku do takich kobiet jakie tym facetom odpowiadaja :]

Masz calkowita racje- tak,chcialbym umiec skutecznie podrywac kobiety i czesciowo stad moje "oburzenie". Ale zdecydowanie nie chce robic tego tak, jak to czesto obserwuje. To juz wole zostac przy onanizmie 8)
Awatar użytkownika
anika
Pasjonat
Pasjonat
Re: Jakie zachowanie u chłopaków lubicie?

Postautor: anika » 28 paź 2006, 14:59

Daniel87 pisze: jakie zachowanie u chłopaków lubicie? Tzn. lubicie gdy chłopacy do Was zagadują? Bo mnie wydaje się, że wtedy pełne zdziwienie nastaj - "Czego ten koleś odemni chce itp.?".

To zależy od tego kto zagaduje :) Jeśli facet, który zagaduje robi to w sposób nienachalny, jest miły itd. to uważam, że warto rozpocząć rozmowę i zapoznać sie z nim. Jeśli zagaduje facet, którego znam i nie lubię, jest nachalny daje mu wyraźnie odczuć, że nie chcę mieć z nim nic doczynienia :)
Osobiście lubię, gdy to faceci pierwsi zagadują. Świadczy to o otwartości na innych,a to cecha, którą sobię bardzo cenię :)
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 28 paź 2006, 15:11

Wujo Macias pisze:To juz wole zostac przy onanizmie

Takie zachowanie młode dziewczyny na pewno odbiorą dobrze - porozumienie bez słów <diabel>
Do Autora - poszukujesz jakiejś gotowej recepty? <hmm> Nie ma takiej o czywiście, bo każdy jest inny, a najlepiej będzie, jak będziesz sobą. Nie wmawiaj sobie dzikich bzdur, które ONA może pomyśleć. Siedzisz w JEJ głowie :? Jeśli zaczniesz sobie wmawiać teksty typu "tak, teraz to ona na pewno pogoni mnie", to tak właśnie będzie :)
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 28 paź 2006, 16:30

Mona pisze:
Wujo Macias pisze:To juz wole zostac przy onanizmie

Takie zachowanie młode dziewczyny na pewno odbiorą dobrze - porozumienie bez słów <diabel>
Ta, mozna powiedziec ze bede sie z nimi porozumiewac na migi :>
A czemu mlode? Ja nie mam nic przeciwko starszym ode mnie...

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”