probe pisze:To ty uwarzasz że jak tak pomykałem na tym rowerze bo niebyło innego wyjścia to jestem sierota?
tak własnie uwazam. Jezdzic w deszcz na rowerze do dziewczyny z która sie nie jest, która jest z kims innym zwiazana, tylko dlatego bo... bo sama nie wiem miała taki kaprys i tak zrecznie manipulowała, ze uznawałes te wyjazdy za własna inicjatywe
probe pisze:Jak zaakceptowałem
zwyczajnie zaakceptowałes, tylel lat jestes na usługach tej kobiety, jestes do jej pełnej dyspozycji mimo, ze jest ktos kogo wiesz, że nie zostawi. Czyli ghodzisz sie na taki układ tylko po to, by powzdychac do niej przy niej, by robic cos dla niej i słyszec jak bardzo cie kocha, jaka jest twoja choc jest jego.
probe pisze:Przecierz właśnie dlatego dwa razy zostawiłem to wszystko.
zostawiałes, znowu wracałes, jak by ci to tak bardzo nie pasowało, to pogadał bys z dziewucha i sprawe jasno postawił, ja albo on. Jesli ja to zostawiasz tamtego, jesli zostawic go nie chcesz to zegnaj i mnie nie drecz wiecej
probe pisze:To co miałem go pobić
a na cholere kogos bić, czy to epoka kamienia łupanego i walka o kawał miecha. Nie nie miałes nikogo bic
probe pisze:On jej spokoju niedawał. Ciągle sie wpierdalał
w co sie wtracał

przeciez to ty sie wpierd.alałes, oni byli razem, wiec on miał prawo czegos od niej chciec. To Ty sie chłopu do zwiazku wcinasz.
probe pisze:A porozmawiać to w ogóle ze mną nie chciał
a po choleree on miał z Toba gadac, o czym, o odstapieniu lubej, a moze bys mu jeszcze za odejscie zaplacił