Trójkąty.... z kobiecego i męskiego punktu widzenia

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 06 wrz 2006, 23:42

natasza pisze:Innych też podnieca widok swojej dziewczyny z innym? Czy tylko wyjatki tak mają, w co nie wierzę?

Mnie nie podnieca. Nawet o tym nie mysle. Sama mysl gotuje mi krew w zylach i bialko scina.
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 07 wrz 2006, 11:20

Mysiorek pisze:natasza napisał/a:
Innych też podnieca widok swojej dziewczyny z innym? Czy tylko wyjatki tak mają, w co nie wierzę?

A Ciebie co podnieca, a co nie?

Nie podnieca, poważnie. Ja się po prostu przestraszyłam. <wstydnis>
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Awatar użytkownika
saker33
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saker33 » 07 wrz 2006, 12:40

TFA pisze:pawcio_k33 napisał/a:
Bardzo podnieca mnie myśl że ona robi to z innym, lub że obciąga innemu

A moze ty tez masz ochote mu obciagnac co ?
hehehehehe :)
Haro pisze:Mnie nie podnieca. Nawet o tym nie mysle. Sama mysl gotuje mi krew w zylach i bialko scina.
dokladnie tak. jak ja pomysle ze mam patrzec albo w ogole wiedziec ze ma milosci tryka sie z innym to censored .... wg mnie po prostu (bez urazy) ale ludzie typu pawcio_k33 sa chorzy..
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 07 wrz 2006, 15:51

niektorzy chcieliby sprobowac trojkata..ale zawsze myslalam ze facetow wlasnie kreci bardziej kombinacja 2 babki i on a nie 2 facetow i jedna..chociaz moze i fajnie widziec jak inny bzyka Twoja panne.Wiem ze mojego by krew zalala..pozatym nawet by sie na takie cos ni zgodzil:)
pozatym wydaje mi sie ze czesciej dochodzi do trojkatow wlasnie na jakis imprezach..i kiedy zadna osoba nie ejst w jakisms stalym zwiazku.
ale jesli Ty chcesz sprobowac to porozmawiaj z nia spokojnie spytaj sie czy myslala zeby to kiedys powtorzyc i juz..deliktanie:)
Awatar użytkownika
Tołdi
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tołdi » 08 wrz 2006, 10:26

A ja miałbym ogromna ochotę na trójkącik, ale w innej "obsadzie"...
Moja Ptysia, jej wpaniała koleżanka "K" i ja...
Ale ona pewnie dała by mi popallić, gdyby się dowiedziała, że myślę o tym...

Na szczęście Ona nie zagląda na nasze fotum i tu bezkarnie mogę pisać o moich fantazjach....!

Tołders.
Awatar użytkownika
a.b1
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: a.b1 » 08 wrz 2006, 11:16

Tołdi pisze: bezkarnie mogę pisać o moich fantazjach....!

hmmmmm, ciekawe co zrobisz, jak jednak Ptysia zacznie zaglądać na to forum
Tołdi pisze:Ale ona pewnie dała by mi popallić, gdyby się dowiedziała, że myślę o tym...

masz jak w banku!! <diabel>
felek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: felek » 08 wrz 2006, 11:52

ja bym na takie cos nigdy sie nie zgodzil, pomysl sobie jak koles spuszcza sie na twoja dziewczyne, albo ona to lyka ...ja bym nie wyrobil
Awatar użytkownika
Tołdi
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tołdi » 08 wrz 2006, 12:06

felek pisze:pomysl sobie jak koles spuszcza sie na twoja dziewczyne, albo ona to lyka ...ja bym nie wyrobil

...albo na Twoją dziewczynę, a Ty to musisz (jak pisze Felek) cholera "łykać"...!!

T.
Awatar użytkownika
a.b1
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: a.b1 » 08 wrz 2006, 12:23

Tołdi pisze:...albo na Twoją dziewczynę, a Ty to musisz (jak pisze Felek) cholera "łykać"...!!

no tak, bo lepszym rozwiązaniem są dwie wijące się lasie nad jednym facetem!!
Awatar użytkownika
bartez
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: bartez » 23 lis 2006, 18:39

kiedys tez miałem takie mysli i nawet rozmawialem o tym z nią, jakos nie powiedziala nie ale i nie powiedziala tak i na tym sie skończyło. Moje odczucia sa takie, niby sie by chciało spróbowac a z drugiej strony nie, nie wiem moze strach ale tez ciekawość jak to jest tylko chyba najbardziej boje sie tego ze niemógłbym tego widoku nigdy zapomieć. Kumpel kiedys mi sie zwierzył ze zrobili cos takiego z żoną(po jej namowie) i po tym wszystkim juz nie mógł z nią normalnie być cyt "nie moge jej normalnie pocałować bo widze cąły czas jak gosciu spuszcza sie jej do ust" no wiec juz w tej chwili nie są ze sobą!!!. Wiec mysle ze to zalezy tylko od charakteru i podejscia do tematu :> NO ALE DO ODWAŻNYCH ŚWIAT NALEŻY <banan>
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 23 lis 2006, 22:35

Candy Killer pisze:zawsze myslalam ze facetow wlasnie kreci bardziej kombinacja 2 babki i on a nie 2 facetow i jedna

Dlaczego? Kanapka ciekawa rzecz musi byc <aniolek> Poza tym wiadomo, ze kobiete trudniej zaspokoic, niz faceta, wiec 2 kolesiow i 1 babka to prawie gwarancja, ze wszyscy beda zadowoleni, a 1 kolo i 2 babki to spore ryzyko, ze ktos zostanie na- nomen omen- lodzie ;)

No, ale osobiscie z partnerka, ktora kocham, nigdy bym sie na to nie zdecydowal, z taka, z ktora nie laczyloby mnie zadne uczucie (impreza, prostytutka itp.)- jak najbardziej (to jak sport...)
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Awatar użytkownika
Pintupintu
Bywalec
Bywalec
Postautor: Pintupintu » 24 lis 2006, 11:57

W rzeczy samej ktos napisał ze jest to zboczenie i ja tez tak uwazam.Miałem kiedys wielka chec sprobowac wraz z moja dziewczyna poszalec z jakas atrakcyjna fajna para ale doszedłem do wniosku ze to jest zbyt niebezpieczne.Po przekroczeniu tej granicy niema juz odwrotu i moze to sie zakonczyc tylko rozstaniem.To nieproblem jezeli sie jest ze soba poł roku czy rok ale jak jestes w zwiazku juz 9 lat to troche szkoda by było przez takie cos wszystko zepsuc.NIe wiem jakbym sie zachował w takiej sytuacji.Kusi mnie jeszcze upojny wieczor z parka ale bez zadnej wymiany ...to mniejsze zło !
i'm
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: i'm » 24 lis 2006, 12:50

trójkąt ze swoją kobietą i innym facetem ?? nie doszło by do tego bo gdyby moja partnerka nawet o tym wspomniała siedziałbym 25 lat za podwójne morderstwo
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 24 lis 2006, 12:55

chybiony pomysł "trójkątowy" :] Więcej złego niż dobrego może przynieść.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 24 lis 2006, 13:03

i'm pisze:gdyby moja partnerka nawet o tym wspomniała siedziałbym 25 lat za podwójne morderstwo

Do tego dostałbyś drugie tyle za ignorancję.

W przypadku trójkątów nie ma mowy o większym, czy mniejszym "źle". W ogóle skąd pomysł, aby utożsamiać to z czymś złym? Są pary, które praktykują seks w układach większych niż 1vs1 i mają się dobrze. Wszystko zależy od podejścia. Jedni uznają to za ciekawe urozmaicenie inni za jawną zdradę. Na trójkąty nie powinny decydować się osoby, które wiążą z nimi zazdrość zamiast obopólnej (z akcentem na którąś ze stron w zależności od konfiguracji) przyjemności.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
zet
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: zet » 24 lis 2006, 14:40

chyba Ciekawski znowu ma racje :D
to sport dla tych, ktorzy twierdza, ze seks z kims innym niz staly partner to nie zdrada
u mnie nie ma szans, a w tym konfigu to nawet z obcymi ludzmi
Nie bierz zycia na serio - i tak nie wyjdziesz z niego zywy
i'm
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: i'm » 24 lis 2006, 15:06

Ciekawski pisze:
i'm pisze:gdyby moja partnerka nawet o tym wspomniała siedziałbym 25 lat za podwójne morderstwo

Do tego dostałbyś drugie tyle za ignorancję.

W przypadku trójkątów nie ma mowy o większym, czy mniejszym "źle". W ogóle skąd pomysł, aby utożsamiać to z czymś złym? Są pary, które praktykują seks w układach większych niż 1vs1 i mają się dobrze. Wszystko zależy od podejścia. Jedni uznają to za ciekawe urozmaicenie inni za jawną zdradę. Na trójkąty nie powinny decydować się osoby, które wiążą z nimi zazdrość zamiast obopólnej (z akcentem na którąś ze stron w zależności od konfiguracji) przyjemności.

masz racje to kwestia podejścia. Ja uważam że za taką propozycjie moja kobieta i ten z którym by chciała zrobić trójkącik by nie przeżyli 24 godzin to nie jest ignorancja tylko moja opinia na temat. Bo skoro są tacy ludzie którzy się na to decydują, to są tacy którzy za ścierwienie się swojej kobiety są gotowe zabić
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 24 lis 2006, 15:10

Zauważ, że Ty zareagowałbyś w taki sposób na samą wzmiankę o trójkącie. Być może Twoja kobieta ma taką fantazję? Co wtedy? Może się to skończyć tylko na etapie fantazji, wiadomo, ale nie możesz w taki sposób lekceważyć jej pragnień. Oczywiście też nie musisz realizować każdej zachcianki, ale agresywna reakcja na samą wzmiankę to mocne przegięcie.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Unknown
Bywalec
Bywalec
Postautor: Unknown » 24 lis 2006, 15:12

Też nie umiał bym się podzielić swoją kobietą. Jak dla mnie to jest nie do pomyślenia.. a jakby ona tego chciała i mnie do tego namawiała, to krzyż na drogę...
You don't need a reason to help people, it's a VIRTUE!
i'm
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: i'm » 24 lis 2006, 16:03

jeśliby do takowej się przyznała, byłby to ostatni dzień tego związku, bo albo kocha mnie albo całe miasto
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 24 lis 2006, 16:48

Cóż, sprzeczać się nie zamierzam o to, że w istocie fakt że by Ci o tym powiedziała, bądź to zaproponowała przemawia za tym, że właśnie Kocha Ciebie. Nie rozumiesz, że tu zasadniczo chodzi o Was dwoje, a trzecia osoba jest tylko dodatkiem?

<chwila namysłu>

Nie rozumiesz.
i'm
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: i'm » 24 lis 2006, 16:55

nie, jeżeli jest ze mną to jest ze mną, jak chce coś do drugiej dziury to niech sobie wsadzi ogórka anie pałe jakiegoś fagasa. a jeżeli marzy jej się pół miasta w swoich dziurkach to niech nie zawraca głowy stałym związkiem i piepszeniem o miłości. Przyjemność ?? weź przestań, nie szanuje kobiet i mężczyzn którzy przekładają łóżkowe przyjemności nad wszystko inne
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 24 lis 2006, 17:04

Spokojnie, nic się nie pali.
To, że nie rozumiesz, już ustaliliśmy. Na tym powinna zakończyć się ta dyskusja.

Zastanów się tylko, czy będąc w związku nigdy nie fantazjowałeś o seksie z inną kobietą, nawet anonimową. Jeśli nie, zwracam honor, a jeśli było inaczej - wówczas i Ty nie zasługujesz na żaden szacunek, a Twoja partnerka w myśl Twojej słusznej idei za sam fakt posiadania fantazji powinna Cię rzucić. Sad but true.
i'm
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: i'm » 24 lis 2006, 22:35

wyobraź sobie że odkąd Ją kocham, NIE
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 24 lis 2006, 23:02

Topic generalnie o tym jak to facet sam siebie rogaczem zrobił...ja tam nie rozumiem co w tym podniecającego..?Wytłumaczcie to..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
i'm
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: i'm » 25 lis 2006, 10:39

no właśnie ja też nie mogę zrozumieć, jak można chcieć z własnej kobiety K**** zrobić na własnych oczach, może jeszcze pociągnąć pindola temu drugiemu kolesiowi albo skończyć w jego tyłku !! Są ważniejsze rzeczy w życiu niż tylko mocniejszy orgazm.
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 25 lis 2006, 12:05

Pegaz pisze:Topic generalnie o tym jak to facet sam siebie rogaczem zrobił...ja tam nie rozumiem co w tym podniecającego..?Wytłumaczcie to..
gdybym rozumiala z miłą chęcia bym to zrobila, ale niestety nie da sie :/ dla mnie to niewyobrazalne. Kochac sie moge tylko z osoba ktora kocham i nie chce nikogo innego, tym bardziej nie hcialabym aby on przy mnie robil to z kimś innym...
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
kajot
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kajot » 25 lis 2006, 15:35

hmm mam jedną znajomą, nawet powiedziałbym bardzo dobrą koleżankę, która jednak sex ma gdzieś w pobliżu szczytu swoich wartości, co nie zmienia mojego stosunku do niej. Mam swoją kobietę i co mnie obchodzi, że ktoś obok lubi 3kątky czy tam nawet 20kąty, jego sprawa, to że ktoś ma inne potrzeby seksualne to nie powód żeby go nei szanować!!!

ja też ze swoją kobietą rozmawiałem o trójkąciku, ale razczej w formie żartów i fantazji, bo oboje nie znieślibyśmy faktu, że może być jeszcze ktoś! uważam, że w większości przypadków, 3kąty to tylko fantazje, a nie wszystkie marzenia i fantazje są po to żeby je wprowadzać w życie!
digidy

Postautor: digidy » 19 gru 2006, 00:12

pawcio_k33 ja nie kumam czegos... Ja takze mam ogromna wyobraznie chyba ale 3kata (2 facetow i jedna dziewczyna) to nigdy nie mialem i raczej nie bede mial bo to watpliwa przyjemnosc;-/. Rozumiem jesli sa 2 dziewczyny i jeden facet (Ty) to jest naprawde super. Moze zapytam wprost: jestes czysto "hetero" czy moze lekko "bi"? Tylko nie obraz sie o to pytanie bo pytam serio i nie robie sobie jaj:-).
Pozdrawiam.
Kristof
Początkujący
Początkujący
Re: Powtórzyć trójkąt

Postautor: Kristof » 19 gru 2006, 04:41

pawcio_k33 pisze:Bardzo podnieca mnie myśl że ona robi to z innym, lub że obciąga innemu.

Ja pier*^& koleś ty to masz nieźle zrytą banię. Jakby jakiś <banan> tknął moją połówkę, to chyba bym go <laser>

Za mało doświadczeń w okresie dojrzewania?
Samotność to nie to samo, co brak życia towarzyskiego

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”