natasza pisze:Innych też podnieca widok swojej dziewczyny z innym? Czy tylko wyjatki tak mają, w co nie wierzę?
Mnie nie podnieca. Nawet o tym nie mysle. Sama mysl gotuje mi krew w zylach i bialko scina.
Moderator: modTeam
Mysiorek pisze:natasza napisał/a:
Innych też podnieca widok swojej dziewczyny z innym? Czy tylko wyjatki tak mają, w co nie wierzę?
A Ciebie co podnieca, a co nie?

heheheheheTFA pisze:pawcio_k33 napisał/a:
Bardzo podnieca mnie myśl że ona robi to z innym, lub że obciąga innemu
A moze ty tez masz ochote mu obciagnac co ?
dokladnie tak. jak ja pomysle ze mam patrzec albo w ogole wiedziec ze ma milosci tryka sie z innym toHaro pisze:Mnie nie podnieca. Nawet o tym nie mysle. Sama mysl gotuje mi krew w zylach i bialko scina.
.... wg mnie po prostu (bez urazy) ale ludzie typu pawcio_k33 sa chorzy..

Candy Killer pisze:zawsze myslalam ze facetow wlasnie kreci bardziej kombinacja 2 babki i on a nie 2 facetow i jedna
Poza tym wiadomo, ze kobiete trudniej zaspokoic, niz faceta, wiec 2 kolesiow i 1 babka to prawie gwarancja, ze wszyscy beda zadowoleni, a 1 kolo i 2 babki to spore ryzyko, ze ktos zostanie na- nomen omen- lodzie

Więcej złego niż dobrego może przynieść.i'm pisze:gdyby moja partnerka nawet o tym wspomniała siedziałbym 25 lat za podwójne morderstwo
Ciekawski pisze:i'm pisze:gdyby moja partnerka nawet o tym wspomniała siedziałbym 25 lat za podwójne morderstwo
Do tego dostałbyś drugie tyle za ignorancję.
W przypadku trójkątów nie ma mowy o większym, czy mniejszym "źle". W ogóle skąd pomysł, aby utożsamiać to z czymś złym? Są pary, które praktykują seks w układach większych niż 1vs1 i mają się dobrze. Wszystko zależy od podejścia. Jedni uznają to za ciekawe urozmaicenie inni za jawną zdradę. Na trójkąty nie powinny decydować się osoby, które wiążą z nimi zazdrość zamiast obopólnej (z akcentem na którąś ze stron w zależności od konfiguracji) przyjemności.
gdybym rozumiala z miłą chęcia bym to zrobila, ale niestety nie da siePegaz pisze:Topic generalnie o tym jak to facet sam siebie rogaczem zrobił...ja tam nie rozumiem co w tym podniecającego..?Wytłumaczcie to..
pawcio_k33 pisze:Bardzo podnieca mnie myśl że ona robi to z innym, lub że obciąga innemu.
tknął moją połówkę, to chyba bym go <laser>
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 613 gości