tatuaż / body piercing

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 29 sie 2006, 11:54

podgrzeje dyskusje <evilbat>

tatoo to dla dzieci sa :)
proponuje obejrzec sobie Galerie twardzieli i porabancow

blizny - wiekszosc wyglada 30x gorzej niz tatoo recydywisty

osobiscie przyznaje ze jest kilka przemyslanych wzorow - delikatne blizny tworzace rysunek - mozna to uznac za ozdobe
reszta - bezsensowne napisy ktore znudza sie za 10 lat

za prawdziwych szajbusow mozna uznac tych ktorzy kazali sobie zrobic(wyciac) proste wzory - usuniecie calych platow skory - nie dosc ze taka blizna bedzie fatlanie wygladac - to jeszcze problemy z gojeniem i infekcjami pozniej
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 29 sie 2006, 12:20

To akurat wygląda moim zdaniem świetnie :)
Załączniki
shramirovanie_24.jpg
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 29 sie 2006, 12:30

Sir Charles, - wlasnie ten mialem na mysli :)
Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 29 sie 2006, 12:40

Sir Charles pisze:To akurat wygląda moim zdaniem świetnie
To faktycznei jedyny jaki mi sie podobal.

Ps.: a tak swoja droga nie znacie fajnych stron z wzorami tatuazu? bo strasznie duzo obejrzalam i nie ma nic fajnego:/
...Te Quiero Mi Amor...
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 29 sie 2006, 12:46

Lagartija pisze:Ps.: a tak swoja droga nie znacie fajnych stron z wzorami tatuazu? bo strasznie duzo obejrzalam i nie ma nic fajnego:/

Ja tez szukalam po calym necie. Najlepiej isc do dobrego studia. Oni maja tysiace wzorow. A na co optujesz to moze Ci podpowiem?
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 29 sie 2006, 14:09

www.bmezine.com :) a to co pokazal sir charles to jedna z ladniejszych scaryfikacji jakie widzialam :)

jak bylam w studiu to moja tatuator opowiadal o panienceco przyszla wybrala sobie tatuaz co inna miala i jej wlasnie mowil ze moze cos innego bo to juz ktos ma..ale sie uparla to jej zrobil...nastepna klientka w ten sam dzien byla tez dziewczyna..i o dziwo tez chciala ten sam tatuaz...i kolejna tez!! 3 laski w cioagu jednego dnia z takim samym tatuazem :) hehe tragedia...wzial usunal zdjecie z galerii i juz zadna wiecej nie chciala takiego :]

ja nie uwazam zeby tatuaze oszpecaly :] pod warunkiem ze sa estetycznie wykonane.
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 29 sie 2006, 15:12

Lagartija pisze:Ps.: a tak swoja droga nie znacie fajnych stron z wzorami tatuazu? bo strasznie duzo obejrzalam i nie ma nic fajnego:/
a nie chcesz niczego swojego ?tzn pytam czy zerżnąć chcesz jakis ?
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 29 sie 2006, 15:40

no ja tam wole cos swojego nie usmiecha mi sie byc 100 osoba z takim samym tatuazem:) ale na stronkach jest duzo roznych pomyslow ktore mozna jakos polaczyc:)
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 29 sie 2006, 18:58

Candy Killer pisze:nie usmiecha mi sie byc 100 osoba z takim samym tatuazem:)
a te twoje gwiazdki to wydaje mi sie ze duzo razy widzialam :D
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 29 sie 2006, 19:03

Przekonalam sie w weekend, ze niektorzy bezmyslnie tatuuja sobie cos w obcym jezyku. A to dlatego, ze koles, ktorego widzialam, mial mase bledow w krotkim slowie (imie zapewne jego dziewczyny). Czy mial bledy na ramieniu w chinskich czy japonskich znakach nie wiem :], ale na przedramieniu w hindi tak :D Ciekawa jestem, czy sam znalazl w necie skrypt i zlozyl do kupy literki, a potem poszedl i mu to zrobili. Pewnie tak... :]
Awatar użytkownika
Teardrop
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Teardrop » 29 sie 2006, 19:08

Candy Killer pisze:no ja tam wole cos swojego nie usmiecha mi sie byc 100 osoba z takim samym tatuazem:) ale na stronkach jest duzo roznych pomyslow ktore mozna jakos polaczyc:)
unlucky_sink pisze:a te twoje gwiazdki to wydaje mi sie ze duzo razy widzialam

no wlasnie tak swoja droga.nic oryginalnego.
W walce o lepsze życie czas mija mi. Od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. Załamałeś się - to wykopałeś sobie grób. Chcesz odpoczywać, to nie czekaj tylko coś w tym celu rób
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 29 sie 2006, 21:28

tak..gwiazdki ma duzo osob..glownie sa to osoby wlasnie w kregach w jakich sie obracam..czyli...hc veganie wegetarianie itd...bardzo duzo osob je ma...oldschoolowe gwiazdki ktore czesto wplataja w wieksze wzory...od zawsze mi sie podobaly dlatego je mam.Chodzilo mi raczej o duze wzory bo gwiazdki to pierdola taka:) gdzie ja mam zamiar cale plecy wytatuowac..nie chcialabym zeby ktos mial cos podobnego:] a gwiazdki byly i beda tatuowane:) po prostu sa to oldschoolowe motywy tak jak jaskolki wisienki itp.kto sie interesuje ten wie...w ktore da sie wplatac rozne inne..i pociagnac dalej tatuaz :)
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 29 sie 2006, 22:29

Te blizny sa obrzydliwe <belt>
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 30 sie 2006, 02:04

niektore ladne sa..ladnie zrobione ladnie zagojone..ale to musi robic ktos kto sie na tym zna..duzo tez zalezy od pozniejszej pielegnacji jak to sie zagoi..tak jak Sir charles pokazal...to jest sztuka to co ona ma na brzuchu..zrobic cos takiego tak rowno to jest cos:)
ja osobiscie bym nie zrobila sobie scary ale niektore mi sie podobaja za sam wyglad wykonanie itd.
ogolnie..chyba za duzo rzeczy widzialam i malo co mnie dziwi juz jesli chodzi o modyfikacje ciala:)
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 30 sie 2006, 05:40

sophie pisze:Ciekawa jestem, czy sam znalazl w necie skrypt i zlozyl do kupy literki, a potem poszedl i mu to zrobili. Pewnie tak...

Boze, to juz trzeba byc kompletnym idiota. To tak jak ta historyjka z kolesiem, co sobie wytatuowal cos po chinsku i pozniej okazalo sie, ze to oznaczalo "zupka instant" czy cos w tym guscie <hahaha> Pewnie wzial wzor z opakowania...
Candy Killer pisze:..glownie sa to osoby wlasnie w kregach w jakich sie obracam..czyli...hc veganie wegetarianie

Tak sie zastanawialam, skad ja te gwiazdki znam...i mnie strzelilo, ze kumpela ze studiow, ktora faktycznie jest weganka, ma identyczne :D
Candy Killer pisze:ja osobiscie bym nie zrobila sobie scary ale niektore mi sie podobaja za sam wyglad wykonanie itd.

Ja tez. Jako sztuka jest to ok ale w mojej osobie wywoluje po prostu mdlosci. Nie wiem, tak jakos mam.
Candy Killer pisze:chyba za duzo rzeczy widzialam i malo co mnie dziwi juz jesli chodzi o modyfikacje ciala

A ogladalas program o kolesiu, ktory wstrzykiwal sobie sol fizjologiczna i robil takiego guza na czole albo o ludziach, ktorze robia sobie rogi na glowie? Z jednej strony smieszy, z drugiej przestrasza. W sumie to nie wiem, co o czyms takim sadzic. Ale to ich ciala i ich sprawa.
Osobiscie coraz czesciej mysle o przekluwaniu jezyka. Tylko caly czas boje sie tej opuchlizny i seplenienia bo musze przeca do pracy chodzic <chory> Doradzcie cos....
Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 30 sie 2006, 10:28

runeko pisze:Ja tez szukalam po calym necie. Najlepiej isc do dobrego studia. Oni maja tysiace wzorow. A na co optujesz to moze Ci podpowiem?
a nie chcesz niczego swojego ?tzn pytam czy zerżnąć chcesz jakis ?

Chce poogladac rozne wzory drapieznych kociakow zeby powstal jeden orginalny. Chcoaiz ostatnio bylam w studio i znalazlam naprawde ladny z lampartem w koronie drzew. Tylko ze ja chce go przerobic bo korona mi sie nie podoba. Ale takiego ladnego wilka jeszce znalazlam ehhh
...Te Quiero Mi Amor...
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 30 sie 2006, 17:10

runeko:)sol fizjologiczna wstrzykiwana to nic groznego :) robia wlasnie rogi itd..ale jak sie to przycisnie to sol sie rozlewa pod skora i wchlania:) co innego prawdziwe implanty ulokowane pod skora:) moja kolezanka ma na rece gwiazdke wszczepiona pod skore:)
duuzo rzeczy widzialam...od rozcinanych jezykow poprzez rozcinane czlonki meskie , amputacje palcow,i innych czesci ciala...nie no niektorzy nie maja rowno pod sufitem:)
Awatar użytkownika
Teardrop
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Teardrop » 30 sie 2006, 17:48

Candy Killer pisze:runeko:)sol fizjologiczna wstrzykiwana to nic groznego robia wlasnie rogi itd..ale jak sie to przycisnie to sol sie rozlewa pod skora i wchlania:) co innego prawdziwe implanty ulokowane pod skora:) moja kolezanka ma na rece gwiazdke wszczepiona pod skore:)
duuzo rzeczy widzialam...od rozcinanych jezykow poprzez rozcinane czlonki meskie , amputacje palcow,i innych czesci ciala...

czyli body play i body modification krotko mowiac.
jezeli juz mowimy o censored ludziach to polecam obejrzenie fotek z fakirshow
http://www.wildcat.pl/index2.htm (->rytualy->fakirshow)
inaczej nie potrafie nazwac tych ludzi,bo IMO ktos kto kocha zadawanie sobie cholernego bolu i okaleczanie sie w ten sposob musi miec dobrze censored w dece.
W walce o lepsze życie czas mija mi. Od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. Załamałeś się - to wykopałeś sobie grób. Chcesz odpoczywać, to nie czekaj tylko coś w tym celu rób
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 30 sie 2006, 23:50

o to chodzi ze Ci ludzie nie czuja bolu...chodzi o oddzielenie ciala od duszy itd...ze nie ma bolu fizycznego..dlatego to ich tak pociaga:)
na wildcacie jest malo pokazane:) radze wejsc w www.bmezine.com kliknac na glowne zdjecia i tam sa galerie rocznikami ustawione..przejrzyjcie sobie co ludzie robia ze soba:) fakirshow to jest pikus przy tym:D
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 31 sie 2006, 00:29

woow that's one good

klik

a mnie jak ex gryzla to mialem ochote jej kilofem przez leb censored - ja glupi - ona tak z milosci <zalamka>

<hahaha>
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 31 sie 2006, 02:50

Candy Killer pisze:chodzi o oddzielenie ciala od duszy itd...ze nie ma bolu fizycznego

Dlatego tak lubie bol podczas robienia tatuazu. Jest taki...niebolesny.
Awatar użytkownika
on-czyli-kto
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: on-czyli-kto » 31 sie 2006, 08:55

a co wiecie o tatuazach robionych henna [chyba hna powinno byc]
pasuje miec do tego jakis szablony zeby sobie w domu zrobic
macie cos takiego?
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 31 sie 2006, 09:03

ja nie mam bo mnie nie bawi takie cos:)zmywa sie szybko i po co to :)wiekszosc takich tatuazy sie robi od reki a nie od szablonow.ale nie wiem jak to w domu trzeba byloby zrobic.

rune...Ty nie gadaj...mnie tam bolalo jak mi robil tatuaz..dobrze ze to trwalo 20 minut bo chyba bym go tam pobila heh:)
a co myslicie o susspension party?:)...pewnie wiekszosc nie wie co ja pisze..wiec..podwieszanie na hakach :]
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 31 sie 2006, 09:19

Candy Killer pisze:rune...Ty nie gadaj...mnie tam bolalo jak mi robil tatuaz..dobrze ze to trwalo 20 minut bo chyba bym go tam pobila heh

Bo to zalezy gdzie, mnie ten przy tylku tez bardziej bolal im blizej nerek ale w miejscach, gdzie jest wiecej tkanki tluszczowej (typu okolice piersi) to czysta przyjemnosc. To owszem bol ale tak specyficzny, ze ja go lubie.
Candy Killer pisze:a co myslicie o susspension party?:)...pewnie wiekszosc nie wie co ja pisze..wiec..podwieszanie na hakach

O Jezu...widzialam raz na Discovery o tym, jak taka laska sie wieszala tak. Gdybym byla w 100% pewna, ze nie zostawi to sladow na moim ciele (a zostawia, wiec przepuszcze) tobym sprobowala. Ja lubie takie dziwne rzeczy. Jakis zbol jestem <mlotek>
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 31 sie 2006, 09:36

Ja osobiście wolę, jak mnie głaszczą, niż kłują, więc słabo widzę możliwość zrobienia tatuażu. Ale pooglądać lubię. A ostatnio zaciekawiło mnie coś takiego:
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 31 sie 2006, 09:42

O nie trzeba ubierac bluzki do tego :D. Jaki ladny gorset :D
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 31 sie 2006, 09:42

pani_minister, Jezus Maria....wez mnie nie strasz!

A jak chcesz tatuaz to ja Cie moge w miedzyczasie poglaskac :D

Dobra, juz sie uspokajam.... <pijak>
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 31 sie 2006, 12:36

heheh te gorseciki to robia na chwile:) taka typowa pokazowka..do zdjecia:) tez mialam sobie robic..ale nie ma chetnego co mi zrobi;)
moja kolezanka sie regularnie..podwiesza na hakach i spoko..nic jej sie nigdy nie naderwao:) heh
wiesz rone jak ja mam te gwiazdki na kosci biodrowej to jak mi po kosci jechal to czulam w kazdej innej kosci w ciele te drgania igiel :) smieszne to bylo w sumie ale troooche bolalo:)
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 31 sie 2006, 13:03

pani_minister pisze:A ostatnio zaciekawiło mnie coś takiego:

obleśna ohyda, feee <belt> :/
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 31 sie 2006, 13:16

TedBundy pisze:obleśna ohyda, feee

proponuję nie udzielać się w temacie, który Cię nie interesuje i nie dotyczy :]
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak