amelka pisze:mam jeszcze jedno pytanie jak dlugo schodzi opuchlizna i jak dlugo boli ?;/
od 3 do 5 dni po 5 dniu opuchlizna bedzie sie zmniejszac boli zalezy u kazdego inaczej
adrienne11 pisze:ja jestem gówniarz
jestes i to jak najbardziej

ja za zadna kase by ci nie zrobil kolca w tym wieku masz jeszczze mlode cialo i zobaczysz co sie bedzie dziac potem

a co do tego ze cie boli to co ty myslisz ? po pierwsze masz mlody organizm wiec sie nie dziwe ze krew ci leciala (moze to byc rowniez spowodowane przebiciem jakiegos naczynka )ja sie nie podejmuje przebijania u takich gowniar ! jak bys przyszla do mnie to powiedzial bym ci ze masz wrocic do piaskowincy albo bym cie wysmial

co do kwesti wymieniania to indywidualna sprawa kazdemu sie goi inaczej pzoatym bym ci mogl co najwyzej mozg przebic i fajnych masz rodzicow ze pozwalaja takiej dziewczynce na takie rzeczy
moon pisze:Antybiotyk i kolczyk?
w skrajnych przypadkach mozna stosowac masc trybiotic mieszanka 3 atybiotykow
adrienne11 pisze:No bo jak ma nie bolec jak cie kluja na wylot?
troche poznio o tym pomyslalas co ? co ty myslisz ze to sie spawa ?masz jakies pretensje to po co przychodzilas ?
przepraszam jeszcze glupszej dziewczynki to od ciebie nie widzialem jak robie 5 lat
ja jestem tolerancyjny ale w tym wieku za nic bym ci nie pozwolil zeby cie kluto