yaho pisze:kierowca w aucie to juz nie kradziez tylko napad? Kradziez to kradziez...
To rozboj, czyli kradziez z uzyciem przemocy.
Moderator: modTeam

Andrew pisze:gdzie kto komu reke do majtek włozył i jak tu z wami dyskutowac jak sami dopisujecie nieprawdę !
Andrew pisze:gdzie ten post był ...kurde tyle razy jechałem tam i z powrotem by znalesc teks o wsadzaniu łapek w majtki
Andrew pisze:Ja mysle
Większość wie o Twoim typie, ale nie wszyscy. Ktoś przecież może na poważnie wziąść Twoje dywagacjeAndrew pisze:dodala to specjalnie by zgasic nas pisacych nie po jej mysli cóz taki Typ ze mnie
Andrew pisze:...Bo zastanówmy sie co mogła by zrobic...

Andrew pisze: Ludzie popełniają błedy , czesto bardzo ich załują sami , wiec nalezy byc ostroznym
Mysiorek pisze:Endrjuł... kto Ci to pisał?![]()
![]()
.
Andrew pisze:Opisz mi dokładnie relacje miedyz owym twym znajomym , do czego doszło
Andrew pisze:przeleciec ..... czy pomacac , bo to róznica !
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dzindzer pisze:Andrew pisze:Opisz mi dokładnie relacje miedyz owym twym znajomym , do czego doszło
z jakim znowu znajomymAndrew pisze:przeleciec ..... czy pomacac , bo to róznica !
pomacac a wkładac łapy tam gdzie nie trzeba.
to nie było ot takie obmacanie. to było cos o wiele gorszego. On ja na siłe trzymał i wkładał rece gdzie nie miał prawa
a i nie rozmawiamy o mnie, ja problemu nie mam
dzindzer
Andrew pisze:ty wiesz pzrez te całe 10 lat znajomosci ze mu sie podobasz i go lubisz
Andrew pisze:zgłaszasz to ! mówisz o tym jego zonie ? przypomne zdazyło sie to pierwszy raz , nie znasz co zrobi na drgi dzien
Dzindzer pisze:nie pozwoliła bym sie łudzic chłopu przez tyle lat, jasno powiedziała, że ma odpuscic

nie mam najmniejszych powodów aby wątpić w to co napisałaś ale niestety ludzie są zawistni więc sie takimi komentarzami w ogóle nie przejmuj. To inni chcą sie wyróżnić pisząc jakieś bzdury albo oczerniając cie, niktórym się wydaje że taki cynizm jest na topie... to oni są żałośni. Powodzenia <browar>Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 734 gości