To straszne

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 15 sie 2006, 20:06

yaho pisze:kierowca w aucie to juz nie kradziez tylko napad? Kradziez to kradziez...

To rozboj, czyli kradziez z uzyciem przemocy.
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 15 sie 2006, 20:36

poszli mi z tymi samochodami i kradziezami <fuckoff>
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 15 sie 2006, 21:01

To i ja se OT-opnę, może kończąc ten OT <cisza>
Andrew pisze:gdzie kto komu reke do majtek włozył i jak tu z wami dyskutowac jak sami dopisujecie nieprawdę !

Andrew pisze:gdzie ten post był ...kurde tyle razy jechałem tam i z powrotem by znalesc teks o wsadzaniu łapek w majtki

Endrjuł... i tak se tworzysz rzeczywistość - swoją! <diabel>

Wszyscy wiemy, że nie umiesz pisać, dlatego też (prawdopodobnie) nie umiesz CZYTAĆ... (dodatkowo) ze zrozumieniem. Może dlatego, że za dużo OT-opujesz, bo chcesz zaistnieć wszędzie, ale nie rozumiesz o czym piszemy. Dlatego nie znalazłeś. Dlatego nie dziwi mnie przejście na temat aut.

Kradzież to kradzież. To, że ubezpieczyciel korzysta z umowy, którą podpisujesz jest jego prawem. Jak ktoś tego nie rozumie jest analfabetą społecznym. Ale kradzież nią pozostaje.

Nie wiem czy jeszcze coś merytorycznego wniesiemy do tego topa, ale ... zostaje.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 sie 2006, 21:06

do 1997 roku było inaczej i nie ja z tą kradziezą wyjechalem . ale ogulnie zgoda w pierwszym poscie tego nie było o czym juz pisalem
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 sie 2006, 09:13

nie było w pierwszym, ale było w kolejnym. nie jest łatwo napisac takich rzeczy ogólnikowo, ale zagłabianie sie w szczegóły boli jesczecze bardziej. Dziewczyna jednak je ujawniła, a wy co o kradziezy piszecie. Ktos dał przykład a wy sie uczepiliscie.
Andrew co teraz ( wiedząc juz wiece3j) autorka tematu powinna zrobic według ciebie ??
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 sie 2006, 09:21

Narazie nic , moje zdanie sie tu nie zmienia , tyle ,ze gdyby to napisala od razu , nie pisal bym ,ze przesadza i tego wszystkiego.Ja mysle ,ze dodala to specjalnie by zgasic nas pisacych nie po jej mysli <aniolek> cóz taki Typ ze mnie <browar>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 sie 2006, 09:28

czyli to czy wkładał łapy w majtki czy nie nic dla ciebie nie zmienia. to juz podopada pod próbe gwałtu, nie tylko pod molestowanie.
Przynakmniej w moim odczuciu
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 16 sie 2006, 09:31

Andrew pisze:Ja mysle

:>
Andrew pisze:dodala to specjalnie by zgasic nas pisacych nie po jej mysli cóz taki Typ ze mnie
Większość wie o Twoim typie, ale nie wszyscy. Ktoś przecież może na poważnie wziąść Twoje dywagacje :|

Źle się stało, że autorce się to stało. Jeszcze gorzej, że niektórzy bagatelizują sprawy, które mogą się przełożyć na całe życie. Taki cios w plecy od najbliższych potrafi zburzyć lub zaburzyć dotychczasowe pojęcie "świata".
Ciekawe jak autorka sobie poradziła dalej.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 sie 2006, 09:35

No i ja Mysiorku na to licze , ze wezmie na powaznie , bo z kobietami jest jak sam wiesz- róznie .
Ona zas powinna obserwowac Brata, który to ma w koncu 28 lat zone dzieci , o powaznej rozmowie co tu juz pisano nie wspomne . nic wiecej robic nie powinna , oto moje raz jeszcze zdanie . <browar>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 sie 2006, 09:55

a czy jak by to nie był brat tylko jakis znajomy, to tez bys radził jej nic nie robic ??
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 sie 2006, 10:02

A co bys Ty w takim momencie kazała jej ,czy doradzila robic ? przeciez to nie jest takie proste , wszystko zalezy od tego jaka to by była znajomosc .Nie da sie jednoznacznie udzielic rady nie znajac dokładnie relacji miedzy nimi .
Bo zastanówmy sie co mogła by zrobic , w przypadku gdyby to był jakis znajomy , ktoremu sie Ona podoba ? .Zgłosic to na policje jako próbe gwałtu , molestowanie , tylko dlatego, ze zrobił to poraz pierwszy , bo mial na nią ochote ? nie wiemy czy drzemia w nim takie zapedy o jakich juz tu pisaliscie ...czy tylko chcial spróbowac ciekawy reakcji i zestrofowanie go wystarczy i wiecej tak nie postapi ? jesli druga opcja jest wlasciwa to postapienie inaczej niż danie w pysk spowodowac moze zniszczenie mu zycia ! Ludzie popełniają błedy , czesto bardzo ich załują sami , wiec nalezy byc ostroznym
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 16 sie 2006, 10:59

Andrew pisze:...Bo zastanówmy sie co mogła by zrobic...

Endrjuł... kto Ci to pisał? <hahaha> <hahaha> <hahaha>
Gdybyś wcześniej poprosił o taki tekst, pewnie nie byłoby aż takiego halo! :D
Andrew pisze: Ludzie popełniają błedy , czesto bardzo ich załują sami , wiec nalezy byc ostroznym

Tak! Również błędy zaniechania - ostrożnym trzeba być, bo są dzieci.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 sie 2006, 10:59

Ja bym teraz nie przepusciła nikomu kto by próbował mnie przeleciec wbrew mojej woli. Widac ty nie szanujesz nietykalnosci kobiet. Czyli kiedy mozna zgłaszac, jak juz gwałci, albo sprbuje kolejny raz??
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 sie 2006, 11:03

Mysiorek pisze:Endrjuł... kto Ci to pisał? <hahaha> <hahaha> <hahaha>
.

ale smieszne , moje posty cały czas zawierają sens tego co tu napisalem :>

[ Dodano: 2006-08-16, 11:03 ]
Opisz mi dokładnie relacje miedyz owym twym znajomym , do czego doszło , a ja napisze ci co powinnas zrobic , opisz wszystko jak długo sie znacie , jak przebiegała wasza znajomosc , itd. wetdy sie da powiedziec cokolwiek inaczej kupa !
przeleciec ..... czy pomacac , bo to róznica !
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 sie 2006, 11:10

Andrew pisze:Opisz mi dokładnie relacje miedyz owym twym znajomym , do czego doszło

z jakim znowu znajomym ??
Andrew pisze:przeleciec ..... czy pomacac , bo to róznica !

pomacac a wkładac łapy tam gdzie nie trzeba.
to nie było ot takie obmacanie. to było cos o wiele gorszego. On ja na siłe trzymał i wkładał rece gdzie nie miał prawa
a i nie rozmawiamy o mnie, ja problemu nie mam :]
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 sie 2006, 11:21

Dzindzer pisze:
Andrew pisze:Opisz mi dokładnie relacje miedyz owym twym znajomym , do czego doszło

z jakim znowu znajomym ??
Andrew pisze:przeleciec ..... czy pomacac , bo to róznica !

pomacac a wkładac łapy tam gdzie nie trzeba.
to nie było ot takie obmacanie. to było cos o wiele gorszego. On ja na siłe trzymał i wkładał rece gdzie nie miał prawa
a i nie rozmawiamy o mnie, ja problemu nie mam :]

Hipotetycznym znajomym !! dzindzer
na siłe trzymał ? dobra , ale chce tylko powiedziec iż jesli ją zaszedł od tyłu objoł i wsadził łapy w majtki to jej szarpanie sie i wyrywanie sprawiło trudnosci w wyciagnieciu tych łap. I pisz to na zasadzie , iz tak byc mogło , jednak wcale nie musiało , dlatego ciezko tu cos napisac znajac wersje jednej strony , na dodatek bedacej w szoku po takim zdazeniu .Ona bowiem jest przekonana, iż chcial ja zgwalcic , ale tak byc nie musialo , mimo wszystko i tak posunoł sie za daleko .
Podam ci ja przykład hipotetyczny wiec :
Mieszkasz w bloku , masz sasiada , miły przystojny facet , mieszkacie razem obok siebie 10 lat i wszystko jest oki , zawsze miły zawsze wnosi ci siatki do domu z zakupami , kłania sie , ale i podrywa , puszcza oczka , usmiecha sie , gdy zdaza sie iz wracacie razem do domu to flirtuje z tobą , nawet próbuje sie umówic , itd. słowem spoko gosc , Jego zona jak wyjezdzasz podlewa ci kwiatki w domu , zyjecie bardzo fajnie , ty wiesz przez te całe 10 lat znajomosci, ze mu sie podobasz i go lubisz
I teraz popił sobie i gdy wracasz do domu znowu go spotykasz ale tym razem nie jest juz taki delikatny i próbuje cie pomacac , jednak szarpiesz sie wyrywasz , dajesz w pysk i facet doznaje jasnosci sytuacji , przeprasza odchodzi , zgłaszasz to !?? mówisz o tym jego zonie ? Przypomne zdazyło sie to pierwszy raz , nie znasz co zrobi na drgi dzien .Na drugi dzien moze nie zrobic nic ! moze sie przed Tobą ukrywac ze wstydu , albo moze poczekac na ciebie gdzies na drodze z bukietem kwiatów i przeprosic !
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 sie 2006, 11:29

Andrew pisze:ty wiesz pzrez te całe 10 lat znajomosci ze mu sie podobasz i go lubisz

nie pozwoliła bym sie łudzic chłopu przez tyle lat, jasno powiedziała, że ma odpuscic
Andrew pisze:zgłaszasz to ! mówisz o tym jego zonie ? przypomne zdazyło sie to pierwszy raz , nie znasz co zrobi na drgi dzien

jesli było by to wkładanie łap w majtki i obmacywanie popiersiach, połaczone z trzymaniem mnie na siłe to na pewno bym jego zonie powiedziała, niech wie z jakim draniem mieszka. Ja nie chciała bym zyc z kims kto nie dosc, ze chce macac (lub cos więcej) inne kobiety to jeszcze robi to siła. Nad policja bym sie zastanowiła. ja mam wstret do policji.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 sie 2006, 11:38

Dzindzer pisze:nie pozwoliła bym sie łudzic chłopu przez tyle lat, jasno powiedziała, że ma odpuscic

On nie ma złudzen , wie ze nic z tego , mimo to jest po prostu miły , taki ot miły typ flirciarza....on ci niey nie proponował sexu jedynie wspulna kawe ! pisze to bo widze ze sie nie rozumiemy , co do faceta

[ Dodano: 2006-08-16, 11:39 ]
Gratuluje zatem !

dodam tylko

tylko uwazaj w tej hipotetycznej sytuacji By cie zona jego nie wykleła i cala sytuacja sie nie obrucila przeciwko tobie , ze chcesz jej meza pozyskac , powanie mówie <aniolek>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 sie 2006, 11:45

Andrew pisze:tylko uwazaj w tej hipotetycznej sytuacji By cie zona jego nie wykleła i cala sytuacja sie nie obrucila przeciwko tobie , ze chcesz jej meza pozyskac , powanie mówie <aniolek>

biore to pod uwage :]
jednak zaryzykowałam bym. Nie bede kryła wybryków złamasa jednego
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 sie 2006, 11:46

10 lat był oki , przypuszczalnie nastepne 10 bedzie jeszcze bardziej oki , a tu nagle sie stał złamasem ?? <hahaha>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 sie 2006, 11:49

tak własnie nagle sie stał złamasem ( przejęłam ten wyraz od sasiadki i cholernie polubiłam), albo inaczej nagle ta "złamasowatosc" sie ujawniła.
Nie chciała bym miec juz nic wspólnego z takim typem
Awatar użytkownika
olecxka
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: olecxka » 16 sie 2006, 13:38

Hej,
Od tego wydarzenia minęły trzy tygodnie. mogę mniej wiecej napisac jak wygladaja teraz moje relacje z bratem. Przez pierwszy tydzień, może trochę dłużej unikałam go, jak się spotkaliśmy przypadkiem odpowiadałam tylko "cześć" i nic więcej.
Nie rozmawialiśmy już na ten temat jednak nie czuję takiej potrzeby, wiem że to się nie powtórzy (po pierwsze sądzę że to naprawdę był jednorazowy wybryk, jakieś ogłupienie, po drugie: on by się bał).
Nadal sie widujemy i spotykamy, chodzę do nich (mam bardzo dobre kontakty z bratową i dzieciakami). Zachowujemy sie jakby nigdy nic, skrępowanie powoli ustąpiło i po prostu staramy się żeby było normalnie. Ja o tym nie rozmawiam, nie rozmyslam, nie rozpamietuję.
Kocham mojego brata i wiem że gdyby coś złego mi się stało byłby przy mnie. Ciągle pomaga mi w wielu sprawach. To naprawdę nie jakis typ spod ciemnej gwiazdy, nie obawiam sie że zrobi krzywdę dzieciom, albo zeby w ogóle mógł kogoś skrzywdzić. Zawsze był przyjacielski, bardzo lubiany, to nie jest zły człowiek.
Dziękuje wszystkim jeszcze raz za rady, paradoksalnie zrobiłam tak jak radził Andrew (czyli po prostu nic), na razie nie żałuję. Co będzie później nie wiem, ale mam nadzieję że moja decyzja żeby zachować to w tajemnicy była słuszna. Zresztą od początku czułam że nie mogłabym narobić zadymy żeby wzbudzić sensację rodem z Białego Domu.

I jeszcze jedno wyjaśnię, nie napisałam tego postu żeby stać się popularną na forum. W miarę jak wątek się rozwijał nie ubarwiałam go i nie dodawałam pikantnych szczegółów żeby lepiej wyglądało. No bo dlaczegóż miałabym wymyslać takie głupoty, po co? To mi się w głowie nie mieści. Nie znacie mnie to tym bardziej nie mam sie czego krępować. Taki jest mój punkt widzenia.

Myślę że temat mółgłby już zostać zamknięty. Pozdrawiam
Mężczyźni są szalenie nielogiczni.
Twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same,
lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać
S.G.Colette
Awatar użytkownika
zagubiona_wenus
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zagubiona_wenus » 16 sie 2006, 14:21

olecxka, bardzo dobrze postąpiłaś. mam nadzieje ze twoje relacje z bratem wrócą całkowicie do normy i że nic takiego sie więcej nie powtórzy <przytul> nie mam najmniejszych powodów aby wątpić w to co napisałaś ale niestety ludzie są zawistni więc sie takimi komentarzami w ogóle nie przejmuj. To inni chcą sie wyróżnić pisząc jakieś bzdury albo oczerniając cie, niktórym się wydaje że taki cynizm jest na topie... to oni są żałośni. Powodzenia <browar>
grzeczne dziewczynki idą do nieba... niegrzeczne idą tam gdzie chcą!
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 16 sie 2006, 14:28

olecxka pisze:Myślę że temat mółgłby już zostać zamknięty. Pozdrawiam

Pozdrawiam :)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”