Ja mam taki problem z moją dziewczyną ,znamy się od 14 miesiecy poznaliśmy się i od razu coś zaiskrzykło miedzy nami ,dodatkowo moja była zaręczona z chlopakiem i mieli wziąsć ślub za 2 tygodnie,ale dla mnie rzuciła go nie wiedząc nawet czy ja bede chciał być z nią .
Na poczatku było nam jak w niebie ,nie mogliśmy bez siebie wytzrymać ani sekundy ,dobrze sie bawilismy i było nam censored....
Po kilku miesiącach zamieszkalismy razem i tez było fajnie ,ale pomiedzy nami zaczeło dochodzić do małych klótni tak naprawde o nic .
Ja jednak zaczełem się od niej oddalać (tzn zamiast sie nia zajac siedzielm przy kompie jak utumaniony ) ona chcą zwrócic na siebie uwage mówila mi przykre rzeczy .
Ja też pewnego dnia postanowiłem się odegrać i założyłem konto na randkch ,zaczołem pisać z jakąs dziewczyną ,chciałem żeby byla zazdrosna i zeby wiedziala ze mnie tez moze stracic
Jednak ona uznała to ze chciałem ja zdradzić i od tego momentu było już zle , ona mi tego nigdy nie wybaczla .
kolejny miesiac byl juz straszny az pewnego nawet milego dnia powiedzial mi ze to koniec i ze juz mnie nie chce znac , Ja proszac ja dalem jej czas na przemyslenia ,przez ten zcas ,dawałem jej kwiaty,robilem prezenty ,i ogolnie zaskakiwalem ,caly czas do niej dzwonilem i sie narzucałem proszac ,tlumaczac ,ona to jednak zle odbierala tzn mowila zebym juz nie dzwonil ,ze ja mecze ,ze chce byc sama . po 7 dniach pojechalismy sobie do krakowa bylo super ,byly pocalunki, przytulanie itd ale poprosila mnie jeszzcze o czas tym razem zebym sie z nia nie kontaktował . ten termin mija w czwartek i chodz wiem ze postapilem zle w wielu sprawach ona nie chce tego sluchac mowi ze juz jej do mnie nie ciagnie i ze woli byc sama,mowi ze juz nie chce ze mna probowac bo tego nie czuje .
od wczoraj do niej nie dzwonie i jest mi strasznie ciezko ale pomimo tych przykrosci ktore mi zrobila wiem ze jest jedyna moja miloscia i ze ja kocham ponad zycie .
co mam zrobić by mi uwierzyla i co zrobic zeby dała nam 2 szanse

a Ty byles pocieszeniem, substytutem, sam mialem podobna sytuacje 
Osobiście bym nie chciał z nią być, bo bałbym się, że byle zauroczenie znów ją zmieni 

-> jak mnie ktos wku$%^&!