Pokaż swoją twarz

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 29 cze 2006, 10:59

Gosia... pisze:Sama schudłam 12kg i wiem, że to możliwe

No i następna <zalamka>

[ Dodano: 2006-06-29, 11:00 ]
Haro pisze:Pustota, brakiem taktu i dystansu nazywasz wlasne, odmienne zdanie?

Nie wiem co to jest pustota, ale poza tym...
Brakiem taktu raczej Jawka nazwała sposób wyrażania tego Twojego jakże odmiennego zdania. Nie rżnij głupa.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 29 cze 2006, 11:00

megane pisze:roztrząsać kogoś sadło

Ja niczyjego sadla rozstrzasac nie mam zamiaru <hahaha>
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 29 cze 2006, 11:01

Haro pisze:Wszyscy jestescie przesliczni.

A nie? :D
Gosia... pisze:zarozumiałość Runeko

Może nie zarozumiałość, tylko nadmierne umiłowanie swojego wyglądu, który moim zdaniem nie nadaje się na publiczne ubóstwianie...

Może już skończymy z komentowaniem Runeko? :>
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Grace

Postautor: Grace » 29 cze 2006, 11:01

megane pisze:Gosia... napisał/a:
Sama schudłam 12kg i wiem, że to możliwe

No i następna

naucz sie czytac, to pogadamy. Przeczytales co mnie razi w najwiekszej mierze? Nie to, ze ktos sie nie wstydzi swojej tuszy tylko zarozumialstwo.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 cze 2006, 11:02

megane pisze:
Andrew pisze:jak sie ma braki w wygladzie , lub niedociagniecia , to sie zakłada długą np. luzną sukienkę i pstyryka sie zdjecie , wtedy nikt go nie skrytykuje !

Alez ty też zrozum. Nie pisałam nic na temat wyglądu na zdjęciach, to osobna kwestia. Chodzi mi tylko o teksty Haro o treści 'możesz schudnąć tylko musisz ruszyć dupę'. TYLKO O TO.

A tak to masz 100% racji. Ale to czy ktoś robi sobie zdjęcia to jego indywidualna sprawa, Ty tak uważasz, ja też, a Runeko niekocznie i uszanujmy. Nie musisz się nią zachwycać, ale na prawdę roztrząsać kogoś sadło lub jego brak przez 50 postów w temacie to zwykły brak taktu i chamstwo.

Przypominam , ja cały czas pisze ogulnie , wiec dlaczego piszesz do mnie jak bym ja pisał cos na temat Runeko !!
to jest forum , tu sie gada <hahaha> <aniolek>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 29 cze 2006, 11:02

megane pisze:Brakiem taktu raczej Jawka nazwała sposób wyrażania tego Twojego jakże odmiennego zdania. Nie rżnij głupa.

Czyli co? To ze napisalem "Runeko nie podoba mi sie ani troche" zamiast "Runeko, tlusta dupo, jestes obrzydliwa, na spawy mnie zbiera jak widze Twoja tlusta dupe"? Czego Wy wreszcie chcecie? Glaskania po dupie czy prawdy?
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 29 cze 2006, 11:04

Andrew pisze:Przypominam , ja cały czas pisze ogulnie , wiec dlaczego piszesz do mnie jak bym ja pisał cos na temat Runeko

Wybacz, uznajmy, że ja tez pisałam ogólnie podając obecną dyskusję na temat figury Runeko za przykład ;).
Grace

Postautor: Grace » 29 cze 2006, 11:05

Bash pisze:Może już skończymy z komentowaniem Runeko?

o ile Runeko nie zacznie tych swoich wywodow, bo niedlugo polowa forum popadnie w kompleksy, bo nie wazy 80kg, tylko 50 <zalamka>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 cze 2006, 11:05

wobec tego wszystko gra
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 29 cze 2006, 11:05

Ja proponuje zakończyc off-top <aniolek>
Pokaż Haruś lepiej nowe fotki <browar> no albo ktoś inny może sie odwazy :D
Awatar użytkownika
Jawka
Weteran
Weteran
Postautor: Jawka » 29 cze 2006, 11:05

Haro pisze:Heheh, nie rusza mnie to Pustota, brakiem taktu i dystansu nazywasz wlasne, odmienne zdanie? Nie rozsmieeszaj mnie.

ale tu nie chodzi o to co myślisz, ale zakładam, że nie jesteś dzieckiem i już życie powinno Cię nauczyć tego, że jak masz kogoś obrazić to lepiej ugryźć się w język i zachować to dla siebie. Uważaj sobie co tam chcesz, że Runeko jest brzydka i gruba (według mnie taka nie jest- robi wrażenie osoby strasznie sympatycznej- i tej jej wielkiej otyłości też jakoś nie widzę :/) ale nie musisz jej tego pisać!! I to jest właśnie brak taktu- a Twoją płytkość emocjonalną potwierdzają tylko Twe opinie- jakoby człowiek gruby nie mógł pokazywać się światu.
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 cze 2006, 11:06

odwaga tu nie ma nic do rzeczy , co ??? pisalem wyzej !! <pijaki>
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 29 cze 2006, 11:08

Andrew pisze:i wlasnie dlatego niktórym ludziom mozna powiedziec , ze - tego a tego ci nie wypada ubrać ! koniec kropka !

no nie rozumiemy sie, bo dla mnie jest smieszne mowic ze cos wypada ubrac a czegos nie. Runeko nie dala zdjecia w kusej bluzeczce odlaniajcej brzuch. Widzisz Andrew Ty uwazasz ze jej nie wypada ubrac krotkich spodenek a ja np. slysze ze w moim wieku nie wypada mi juz nosic bluzeczek z glebokim dekoltem. Kazdy cos innego moze wymyslic. I mysle ze nawet znalazlyby sie dziewczyny, ktore nie uzywaja dezedorantow :P (choc w tym wypadku to niestety, ubranie kusej bluzeczki jak sie ma brzuch nie ma swoich konsekwencji w nieprzyjmnym zapachu). Generalnie Andrew wiem o co Ci chodzi, gruba dziewczyna nie powinna stlem ubierania sie tego podkreslac. Tyle, ze moim zdaniem runeko jeszcze moze sobie na to pozwolic bez takich komentarzy wlasnie.
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 29 cze 2006, 11:09

Andrew jak Ty uwielbiasz łapac za słówka <aniolek> Wiadomo o co chodzi - Ty nie pokazujesz swojego oblicza i ja tez nie :D I nie o odwage mi sie rozchodzi <diabel>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 29 cze 2006, 11:10

Gosia... pisze:Mnie jedynie raza wypowiedzi Runeko - mnostwo facetow sie za mna oglada, kocha mnie jestem boska

To moze ja tez sie wypowiem. Jak nie wiedzialam jeszcze jak Runeko wyglada i czytalam jej rozne wypowiedzi, to ok. Ale gdy zobaczylam jej zdjecie to strasznie mi sie to co czytalam gryzie z jej wygladem. I ja dalej nie wierze, ze to Runeko, bo ja caly czas mialam ekstra laske przed oczami.
A co do otylosci, to nie otylosc a nadwaga. Sama nie doprowadzilabym sie do takiego stanu, bo gdy widze juz ze zaokragla mi sie np. brzuszek to cwicze, ograniczam jedzenie. A sklonnosc do nadwagi mam ogromna, bo 80 % mojej rodziny choruje na otylosc. Jedyne co mi zawsze bylo ciezko wyrobic to uda. Czym bardziej cwiczylam to one sie rozbudowaly. Wiec dalam sobie z tym siana. Wiem,ze nigdy nie bede bardzo szczupla (ale i tak szczuple mi sie nie podobaja, pisalam ze lubie figure klepsydry), ale nie dopuszcze sie do stanu, zeby byc gruba.
Ale nigdy nie razili mnie grubi ludzie. Nie wiem, ale moze dlatego, ze jak sie ma wiekszosc takich w rodzinie to czlowiek sie juz przyzwyczaja. I Runeko w tych kozaczkach nie wyglada tak zle.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 29 cze 2006, 11:11

Andrew pisze:Przypominam , ja cały czas pisze ogulnie

ogolnie sie zgadzam jak pisalam, tylko ze runeko nie jest tego przykladem moim zdaniem
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 cze 2006, 11:12

[Jagunia]
chcesz by połowa dziewczyn z forum wzdychała do mnie (mojego zdjecia ) ?? tego im zrobic po prostu nie moge! <aniolek> <hahaha> <hahaha> <hahaha>
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 29 cze 2006, 11:23

Gosia... pisze:Tylko, że ta kłotnia nie miałaby miejsca, gdyby nie zarozumiałość Runeko.

To raz. Dwa - widzę, że moje subtelne aluzje w obronie Haro nie zrobiły na nikim wrażenia - musiała dopiero przyjść Miltonia i wyłożyć kawę na ławę. I oczywiście natychmiast podniósł się wrzask. Napisałem, że Haro ma 85 czy tam 90 % racji. To właśnie dlatego, że przy wyrażaniu swojego zdania był nieco chamowaty (wybacz Haro :) ). Ale Miltonia ma 100% racji. Bo chamska w nie była ani przez moment.

Jak ja nie lubię hipokryzji <belt>
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 29 cze 2006, 11:24

Andrew pisze:[Jagunia]
chcesz by połowa dziewczyn z forum wzdychała do mnie (mojego zdjecia ) ?? tego im zrobic po prostu nie moge! <aniolek> <hahaha> <hahaha> <hahaha>

o ile dobrze pamiętam, kiedys w avatarze miałeś swoje zdjęcie... całkiem całkiem [bez wzdychań] ;)
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 29 cze 2006, 11:29

Gosia... pisze:Tylko, że ta kłotnia nie miałaby miejsca, gdyby nie zarozumiałość Runeko.

To raz. Dwa - widzę, że moje subtelne aluzje w obronie Haro nie zrobiły na nikim wrażenia - musiała dopiero przyjść Miltonia i wyłożyć kawę na ławę. I oczywiście natychmiast podniósł się wrzask. Napisałem, że Haro ma 85 czy tam 90 % racji. To właśnie dlatego, że przy wyrażaniu swojego zdania był nieco chamowaty (wybacz Haro :) ). Ale Miltonia ma 100% racji. Bo chamska w nie była ani przez moment.

Jak ja nie lubię hipokryzji <belt>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 29 cze 2006, 11:30

słowo mojego komentarza :D
Najpierw Miltonia chciała błysnąć - i zgasła (bo to pierwszy raz,hihihi) <diabel> <diabel>, a potem zaczęła się poleczka :D Ostatnią rzeczą, którą tutaj u Was bym oceniał, jest aparycja. Nie szukam tu partnerki/kochanki etc, tylko osób poukładanych, ciekawych, z którymi lubię posiedzieć, czasem się poprztykać i pokonwersować. I tyle.
Cóż, od dawna twierdzę, iż ten wątek jest jak wąż Uroboros(TM) -zjada własny ogon i polega na odbijaniu piłeczek to w jedną, to w drugą stronę.
logout
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 29 cze 2006, 11:39

TedBundy pisze:Najpierw Miltonia chciała błysnąć - i zgasła (bo to pierwszy raz,hihihi)

Oj Tedziu, Tedziu... Gdybyś to choć dorastał Miltonii do czegokolwiek... :]
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 29 cze 2006, 11:59

Haro pisze:http://img160.imageshack....060609423vu.jpg

Haro to Ty? Jezeli tak, to powiem (zaraz zostane zjechana, ale to tylko moje zdanie), ze kiedys wygladales duzo lepiej.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
zenon
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zenon » 29 cze 2006, 12:02

Jawka pisze:"Polska jezyk nie być trudna".

miałem ochotę pojechać po Tobie..., a potem przejrzałem posty obiektu komentarza... i parafrazując Leppera - Natural born asshole.
<browar>
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 29 cze 2006, 12:04

TedBundy, ale to jest topic "Pokaz swoją twarz", nie "Pokaz swoje wnetrze", ja sie z miltonią i Harusiem absolutnie zgadzam. Tylko ktoś przestanie słodzić to sie zaraz wrzaski zaczynają. <hahaha> Również nienawidze hipokryzji.

[ Dodano: 2006-06-29, 12:06 ]
złotooka kotka pisze:Haro napisał/a:
http://img160.imageshack....060609423vu.jpg

Haro to Ty? Jezeli tak, to powiem (zaraz zostane zjechana, ale to tylko moje zdanie), ze kiedys wygladales duzo lepiej
Chrzanisz tylko po to żeby sie na nim odgryzc za to ze nie jest poprawny politycznie.
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 29 cze 2006, 12:11

tanebo pisze:Chrzanisz tylko po to żeby sie na nim odgryzc za to ze nie jest poprawny politycznie.

Nie zwyklam pisac czegos jesli tak nie mysle <foch>

Uwazam, ze kiedys Haro wygladal lepiej. Owszem byly pewne rzeczy do poprawy, ale porownuja z tym co z siebie zrobil teraz <boje_sie> Gdybym miala wybierac, to bez wahania wybralabym "dawnego".
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 29 cze 2006, 12:12

Wrzaski się zaczynają na chamstwo. Nie toleruję teog, nawet jeśli autor ma 100% racji.

A to czy ktoś wyraża swoje zdanie w dosadny sposób czy nie, to akurat zależy od człowieka. Ja jak mam coś skrytykować i sprawić komuś przykrośc to nic nie piszę :], może po prostu mam za dużo empatii w sobie i wiem, i nie piszę tego, co mnie też by uraziło :>. No ale tutaj już jest dowolość, apeluję tylko o kulturę i szacunek wobec wszystkich forumowiczów, nie tylko tych o aparycji Angeliny Jolie :]
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 29 cze 2006, 12:27

megane pisze:No ale tutaj już jest dowolość, apeluję tylko o kulturę i szacunek wobec wszystkich forumowiczów, nie tylko tych o aparycji Angeliny Jolie :]

megane lubie Cie coraz bardziej a Twoj avatarek jest boski <browar>
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 29 cze 2006, 12:47

Miło, że ktoś się ze mną zgadza bo czasem mam wrażenie, że moje poglądy zupełnie do współczesnej rzecyzwistości nie pasują :).
Anyways, też masz boski avatarek :D
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 29 cze 2006, 12:47

Dobra wróćmy może do maritum tego tematu czyli zdjęć.
Jawka pokaż lepiej swoje zdjęcia,bo gryfna z ciebie dziołcha.I miło sie na twoje fotki patrzy <aniolek>
Wy jeździcie, My latamy.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”