Haro rekawice zakladajcie to moze nie bedzie zgonu

po to sa rekawice zeby zgonow nie bylo

Mysle ze z 1/3 walk na ringu mialaby szanse zakonczyc sie zgonem przy takiej sile i technice jaka maja zawodowi bokserzy

Juz nie mowie nic o młaj taj

bo tam to jeden strzal wystarczy i masz pol glowy do wymiany
[ Dodano: 2006-06-03, 08:39 ]
megane pisze:A co, adwokata ma? Piszę co myślę, do tego forum służy.
No jeszvcze by tego brakowao, żeby poszedł na ulicę i tłukł niewinnych ludzi ;].
Jeśli chodzi o ustawki, bijatyki kiboli to proszę bardzo. Tylko niech się ustawią na jakimś odludziu. Też mieszkam w Krakowie, gdzie od zawsze tacy się tłukli i wkuxxia mnie zwyczajnie, że kiedy na reymonta mamy jakiś mecz to lepiej się z domu nie ruszać, bo w gruncie rzeczy można w każdnym miejscu miasta oberwać. Nie ma to dla mnie znaczenia, kto kogo tłucze, czy to kibole czy tacy, co chcieli sobie spróbować. To niewyobrażalna głupota i tyle.
zgadzam sie
Jesli chodzi o kiboli

Po co chcesz to sprawdzac? nie uwazasz ze najlepszym sposobem na sprawdzenie techniki szybkosci i ogolnie umiejetnosci jest wysjc na ring powiedzmy zawodowego boksu i wygrac kilka walk?:>
Na ulicy to roznie bywa mozesz znac karate a z tylu dostaniesz kopa w leb i lezysz:D jakbys sie nie bil, organizm to tylko organizm
A dzisiaj na ulicach jest tak ze pewnie sie jeszcze nie raz bedziesz mial okazje przekonac czy jestes dobry:)
Ja bardzo zaluje ze jak bylem maly nikt mniena boks nie zapisal tylko na angielski
I zdaje sobie sprawe z tego ze nie jestem herosem i pewnie z polowa tego swiata by mnie polozyla:D No szkoda, fajnie by bylo byc takim dżeki czanem

hehe