Mysiorek pisze:Uciekać nie wolno.
Często taki człowiek jest niebanalny. Zawsze coś może wnieść ciekawego. Mimo gnomostwa
E tam uciekac przeciez nie bede, troche celowo przejaskrawilem sytuacje

Moderator: modTeam
A, kurna, w lustro, do ciężkiej cholery, spójrzcie czasami 
Mysiorek pisze:odii1987 pisze:Ogolnie to zle napisalem pierwszego posta.
Łogólnie, to bez sensu jest post. Bo co? Ktoś się z nas już z nią spotkał? Czy co?
Na co liczysz? Na to, że ktoś Ci powie, że związki są z tego?
Nie stop, cale moze nie ale spora czesc.TedBundy pisze:glajszachtujecie różne ludki i walicie ocenami - ładny, brzydki, przeciętny
Mroczny_Piskacz pisze: Może na tym dodatkowo zyskać, ona pozna go ze swoją koleżanką która wyda mu się atrakcyjna i coś z tego wyjdzie
Arczi pisze:bo niby z kąd
), ogolnie masakra
Arczi pisze:Ja osobiście nie umówiłbym sie z kimś przez internet, bo niby z kąd mam wiedzieć ze osoba z którą rozmawiam jest tym za kogo sie naprawde podaje? Słyszałem pare historyjek ze takie cos czasem się zle konczyło, ale czy to prawda to tego nie wiem.
Mroczny_Piskacz pisze:Poznanie kogoś przez internet to jak granie w totka. Możesz postawić i wygrać, możesz też przegrać.

Mroczny_Piskacz pisze:Zdjęcia można wziąć czyjeś, to jest to odrobine zwiększone ryzyko o którym mówiłem.

Arczi pisze:Ja osobiście nie umówiłbym sie z kimś przez internet, bo niby z kąd mam wiedzieć ze osoba z którą rozmawiam jest tym za kogo sie naprawde podaje?
lady.26 pisze: Numer telefonu tylko w tedy podaje gdy spotkanie jest juz nagrane.
lady.26 pisze:Najlpiej nie obiecywać sobie zbyd wiele po pierwszej randce.
lady.26 pisze:Zauwzyłam, ze zaczęliście generalizować, a randki z neta, to taka ruletka: uda sie albo nie.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 504 gości