marekkkkk pisze:mamy 17 lat
No i co z tego?
Moderator: modTeam

Arkady pisze:Co do pkt. 1 - też sobie nie wyobrażam, żeby moja dziewczyna pojechała beze mnie na dłużej na wakacje. Nie zniósłbym takiej ignorancji
Dzindzer pisze:Jakiej ignorancji??
nawet jesli rodzina by jej zasponsorowała, albo był by to wyjazd w ramach szkoły
Ja w tym roku jade sama na wakacje, czy cos w tym złego. jade do cio0tki do Włoch, czy to ignorancja??
lady.26 pisze: Wygląda to tak, jakby brakowało jej ciagłych wielkich dowodów twojej miłości i zaangażowania w zwiazek. Moze za malo mówisz jej ze ją kochasz, kupuj jej jakieś małe prezenciki, mów jej jak bardzo ci się podoba, itp
lady.26 pisze: A jeśli to nic nie da to zrób tak jak radzi ci marekkkk
lady.26 pisze: A jeśli to nic nie da to zrób tak jak radzi ci marekkkk.
Tylko, że to napisał właśnie założyciel tematu Marku, więc spróbuj teraz przeciwnie...zobaczysz- jeszcze zapragnie tego...marekkkkk pisze:Nie raz mówiła mi że właśnie ma tego dość, że ciągle ją przytulam itd.

qbass17 pisze:Marku, więc spróbuj teraz przeciwnie...zobaczysz- jeszcze zapragnie tego...
Więc Ona ewidentnie ma w dupie przytulanie i te sprawy...marekkkkk pisze:qbass17 napisał/a:
Marku, więc spróbuj teraz przeciwnie...zobaczysz- jeszcze zapragnie tego...
Robie tak, od dłuższego czasu. Efekt jest taki że przytulamy się jak coś jest nie tak, albo baaardzo żadko
Moja kiedyś też tak robila, nigdy nie przytulaliśmy się na ulicy... Więc zrobiłem jak sobie chciała, okręciłem się dupą... teraz sama chce się przytulać na ulicy i dziwi się, czemu ja tego nie robię...marekkkkk pisze:Cóż... warto też dodać że to tylko gdy sie spotkamy, nie śnie nawet o tym w szkole, czy gdy musimy gdzieś iść.

qbass17 pisze:Więc Ona ewidentnie ma w dupie przytulanie i te sprawy...
wiec przygotuj sie ze pewnego pieknego dnia zadzwonisz do niej szczesliwy ze sobie z nia pogadasz a ona Ci powie ze przemyslala sprawe i to juz koniec 

marekkkkk pisze:Wiesz, czasmai jest wszystko super, cud miód i orzeszki, a czasami mam wrażenie że ma mnie po prostu gdzieś, albo po prostu że ona taka jest i że się nie zmieni. Tylko czy o to w tym wszystkim chodzi ?
lady.26 pisze:ups!ale gafa...
qbass17 pisze:Boooże, ja bym nie wytrzymał
marekkkkk pisze: Z drógiej strony myśle sobie że może to po prostu ja jestem jakiś nienormalny, czepiam sie byle czego
człowieku, weź nie gadaj głupot!!!!!!! Z Tobą jest wszystko w porządku! Masz prawo wymagać tego w związku! To normalna rzecz...Jeszcze fajnie jest, gdy jest obupólna(w Twoim przypadku o to ciężko)
Za dużomarekkkkk pisze: Może ja chce od niej za dużo uwagi ?
qbass17 pisze:Za dużo To i tak jeszcze za mało...tak trudno i ciężko jest się przytulić?? Jakbyś nie wiadomo czego chciał! I nie pisz więcej i nie myśl, że to Twoja wina!
marekkkkk pisze:Z drógiej strony myśle sobie że może to po prostu ja jestem jakiś nienormalny,

No sorry,m ale chyba zdrowie kochanej osoby leży na pierwszym miejscu!marekkkkk pisze:ak przyszła to nie gadaliśmy bo było tylko " ide tu, tam, tu i tam "
Właśnie wtedy POWINNA myśleć o tym, żeby być z Tobą, a nie jakis "wolny czas" miećmarekkkkk pisze: jak prosiłem żeby została to dostało m isie że jestem chory i wszyscy mają kołomnie skakać itd. ( no i teraz mogą odezwać się głosy że miała racje, bo wkońcu nie robi nic złego, chce mieć czas dla siebie i tyle )
Też tak myslę...Kageki pisze: lepiej zebys zacza myslec nad zerwaniem z nia...
qbass17 pisze:epiej zebys zacza myslec nad zerwaniem z nia...
Też tak myslę...

Hela Bertz pisze:Słuchaj u mnie było podobnie, też miałam wątpliwości, bo raz było super, innym razem klapa. Czekałam, że może to się jakoś ułoży, starałam się(chyba za bardzo), aż on mnie ubiegł. Zerwał poddając się , w momencie, gdy ja walczyłam o poprawę.
Teraz wiem, że jeśli dwie osoby czegoś nie chcą i nie robią to nic z tego nie będzie.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 460 gości