pytanie - ilu do tej pory mieliscie partnerow sexualnych?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 06 mar 2006, 22:30

TFA pisze:tylko nie wiem co tym mozna udowadniac. Fiszu pamieta swoje 37, a niektorzy nie pamietaja 5 czy 10 partneow, pewnie byli najebani w 3 dupy.

albo czesc z tych partnerów była z perspektywy czasu tak mało istotna. Ja chyba pamietam, ale nie bede liczyła, na potrzeby forum i by zaspokoic ciekawośc kogos kt sie tak bardzo wstydzi swojej przeszłości
azsts pisze:dla mnie wiek 19, 7 partnerów to raczej powód do wstydu.

jesli to byli faceci którzy łaskawie zerzneli dupe takiej panny to masz racje. Jesli ktos to robił z własnej woli, to czego ma sie wstydzic.
azsts pisze:rozsądne wybieranie partnera,

ja najrozsadniej wybierałam kochanków, nie kandydatów na długi zwiazek, ale własnie takich kochanków, na jakis czas. Teraz jestem ze wspaniałym facetem i chce by tak juz zostało
azsts pisze:bo to świadczy tylko o podejściu takiej osoby do seksu jak do sportu, bądź czegoś co w zasadzie traktuje jak rozmowę.

rozmowa to dla mnie zupełnie inna forma porozumienia. Nie staraj sie wypowiadac za wszystkich zawłaszcza tych którzy zyja w sposób którego pojac nie morzesz.
azsts pisze:Mam ochotę się poruchać to sru, idę na rekord,

idz powodzenia. Jak miałam ochote sie poruchac, jak to tak ładnie nazwałas to robiłam sobie dobrze. Do szukania partnera potrzebowałam czegos więcej
azsts pisze:Takie osoby przez normalne towarzystwo są uważane za ocenzurowano.

to jaki jest limit. do ilu partnerów jest sie postrzeganym jescze za człowieka mor4alnego. Bardzo chce znac odpowiedzi kiedy zaczyna sie bycie censored
To znaczym, że nie miała żadnego poważnego związku i zachowuje się jak prostytutka.

mi wychodzi wiecej facetów rocznie wiec czuje suie urazona przez jakas cnotke. Najpierw wylecz kompleksy własne. Nie podoba ci sie to zyj inaczej, sie znalazła pani od moralności

Piszesz o normalności, top mi ja okresl, co to jest normalne społeczeństwo, normalny związek, normalne wychowanie dzieci
Awatar użytkownika
azsts
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: azsts » 06 mar 2006, 22:32

lollirot, czytałaś moje posty, jest w każdym wyjaśnione co to znaczy normalny. Szczególnie ten na samej górze.
Twoje posty także nie zawierają jakiś sensownych argumentów poza traktowaniem sexu, jako wyszalenia się i sportu.

agna 24, nikomu nie zabraniam jak już pisałam. Chodzi o to, żeby to nie było robione czyimś kosztem, bo czesto tak jest i niszczy wiele związków. Robisz tak, robiłaś, Twoje życie.
Jestem za wykorzenieniem k..u..r..e..s..t..w..a, głupich cip, k..u..r..w..i..a..r..z..y i wszystkiego powiązanego z tymi pojęciami.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 06 mar 2006, 22:35

A jak ja mam to liczyć ?? Mam pytanko. Co odpowiedzieć na pytanie kobiety o ilość poprzedniczek??
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 06 mar 2006, 22:37

ręce i cycki mi opadły, poddaję się :-)
azsts pisze:w każdym wyjaśnione co to znaczy normalny.

nie, powtórzenie słowa 150 razy to nie jest jego wyjaśnienie :-)

azsts pisze:poza traktowaniem sexu, jako wyszalenia się i sportu.

pokaż no to palcem, gdzie ja pisałam coś takiego? cytaty, dowody :-)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 06 mar 2006, 22:38

nie ma cytatów, dowodów, sa tylko mylne założenia tej panny
Awatar użytkownika
azsts
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: azsts » 06 mar 2006, 22:40

to czy jesteś postrzegana za prostytutkę to nie kwestia rekordu, liczby - choć w zasadzie do tego się schodzi, bo im więcej w ciągu krótkiego czasu, tym mniej czułości poświęcałaś na każdy związek. Twoje związki były więc nie z miłości tylko tak jak pisałam z chęci wyszumienia się, zdobycia doświadczenia / co jest postrzegane przeważnie jako kur.estwo, oczywiście nie przez osoby, które postępują w ten sam sposób.

Powiedz mi czy Twój obecny kochający partner wie o Twoje przeszłości?

[ Dodano: 2006-03-06, 22:44 ]
Kopiuję, bo nie mogę (zagadka, poszukaj sobie, poniżej):
takie wypowiedzi to nie jest chwalenie się? Ty miałeś 40, heehhe, a ja byłam lepsze 65. To Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
Takie jest moje zdanie. Mam prawo do niego? Znam sporo osób i wydaje opinie z mojego towarzystwa - nie pisałem o całym społeczeństwie, tylko o tym normalnym, któremu zależy na normalnej rodzinie i wychowaniu swoich dzieci w normalnym związku, a nie opartym na waleniu się po kątach. Nie jest tak, że to nikogo nie interesuje. Takie olewanie jeśli widzisz, że ktoś może być zraniony jest zwykłą znieczulicą. Co byś powiedział, Twoja dziewczyna Cię zdradza podczas Twojej nieobecności, ale nikt Ci o tym nie powie, bo to nikogo nie obchodzi?
I tak, właśnie dla mnie "normalność" polega na wierności i nie zdradzaniu. Na nie oszukiwaniu i szczerośći. Jeśli masz inną definicje tego pojęcia, to ja tobię współczuję i Twojej partnerce
Jestem za wykorzenieniem k..u..r..e..s..t..w..a, głupich cip, k..u..r..w..i..a..r..z..y i wszystkiego powiązanego z tymi pojęciami.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 06 mar 2006, 22:49

Blazej30 pisze:Mam pytanko. Co odpowiedzieć na pytanie kobiety o ilość poprzedniczek??

podać liczbę poprzedniczek? :-) proste. jeśli jest zainteresowana TOBĄ, a nie poprzedniczkami, to nie będzie problemu.
azsts pisze:Twoje posty także nie zawierają jakiś sensownych argumentów

tylko ja przy tym nikogo nie obrzucam błotem i nie przedstawiam swoich poglądów jako jedynych słusznych :-) taka subtelna różnica :-)
a niczego mi nie brak
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 06 mar 2006, 22:50

one :)
szczerze powiedziawszy wolałabym by wyzej tam widniala dwójka. :/
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
Awatar użytkownika
azsts
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: azsts » 06 mar 2006, 22:51

tak Dzindzer, jestem zakompleksiona, słucham radia Maryja i Ojca Rydzyka i jego wspaniałej wiedzy na temat wychowywania rodziny. To źle, przecież nasz kochany Ojciec Dyrektor ma zawsze racje. To on stworzył naszą wspaniałą społeczność. Powinnaś z niego brać przykład. Polecam audycje księdza Jacka we wtorki po 22.00. Może one wyjaśnią Ci co tak w zasadzie jest ważne w życiu. Szkoda, że nie uczęszczałaś na lekcje religii do siosty Grażynki, ona nam wszystkim wyjaśniła, tak ładnie co i jak powinnyśmy robić.
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 06 mar 2006, 22:51

Dlaczego?
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 06 mar 2006, 22:52

azsts pisze:Twoje związki były więc nie z miłości tylko tak jak pisałam z chęci wyszumienia się, zdobycia doświadczenia / co jest postrzegane przeważnie jako kur.estwo, oczywiście nie przez osoby, które postępują w ten sam sposób.

Masz racje wiele zwiazków nie miało nic wspólnego z miłoscia, co nie znaczy, że były pozbawione uczuć i emocji. Słabo definiujesz moje postepowanie. Próbuj mała dalej

a i znam wielu ludzi którzy maja po jednym dwch partnerach na koncie i nie postrzegaja innych jako ku.rwy.

azsts pisze:I tak, właśnie dla mnie "normalność" polega na wierności i nie zdradzaniu.

nie wiem czy normalnośc. ale moje zasady oparte sa na wierności i niezdradzaniu. Nigdy nie zdradzałam. Dziwne miec wielu facetów i nie zdradzac

Jeśli masz inną definicje tego pojęcia, to ja tobię współczuję i Twojej partnerce

czyjej partnerce swpółczujesz ??
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 06 mar 2006, 22:53

lollirot pisze:podać liczbę poprzedniczek? :-) proste. jeśli jest zainteresowana TOBĄ, a nie poprzedniczkami, to nie będzie problemu.
a jak poiem np.:80 ??
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.

I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.

/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
azsts
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: azsts » 06 mar 2006, 22:54

lollirot ,Kopiuję, bo nie mogę (zagadka, poszukaj sobie, poniżej, gdzie narzucam):
nikomu nie zabraniam jak już pisałam. Chodzi o to, żeby to nie było robione czyimś kosztem, bo czesto tak jest i niszczy wiele związków. Robisz tak, robiłaś, Twoje życie.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 06 mar 2006, 22:55

Blazej30 pisze:a jak poiem np.:80

to mi szczena opadnie ;-) a reszta zależy od tego, kim dla mnie będziesz mówiąc mi to. tak sądzę.
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 06 mar 2006, 22:56

Dzindzer pisze:Czyjej partnerce swpółczujesz ??

Mojej, podobno :)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
azsts
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: azsts » 06 mar 2006, 22:57

otrzymujesz takiego powyższego partnera i co?
ok, jestem 81. To pobijesz może rekortd Houston! Nie boisz się?
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 06 mar 2006, 23:00

azsts pisze:otrzymujesz takiego powyższego partnera i co?

przepraszam, a gdzie rozdaja partnerów ??
moze ja sie zapisze i jakiegos otrzymam

Ciekawski pisze:Mojej, podobno

przeciez Ty fajny ludz jestes i nie wydaje mi sie, bys lekko traktował zwiazek
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 06 mar 2006, 23:01

Dzindzer pisze:przeciez Ty fajny ludz jestes i nie wydaje mi sie, bys lekko traktował zwiazek

Haha, dziękuję ;) Zresztą pisałem już, że raczej angażuję się w trwałe związki, niż w przelotne znajomości. Mój "wynik" mówi sam za siebie ;)
Awatar użytkownika
azsts
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: azsts » 06 mar 2006, 23:02

Dzindzer - dorosła jesteś przecież. Jak się dowiesz, że miał 20 partnerek przed Tobą to jak zareagujesz?
choć znam odpowiedź, dla Ciebie będzie to normalne, ok, jesteś fajny, wiele przeleciałeś to pewnie to wróży na przyszłość.
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 06 mar 2006, 23:06

Azsts - z powyższego posta nie jestem w stanie zrozumieć drugiej części. Do kogo ją adresowałaś? Bo bredzisz, najwidoczniej.
Awatar użytkownika
azsts
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: azsts » 06 mar 2006, 23:06

Jest napisane Dzindzer, więc do kogo jest? pomyśl.

Ciekawski (Twoja wypowiedź) - "do wstydu również nie jest to powodem. Jeśli ludzie wokół których się obracasz są w taki sposób "normalni", to ja wam wszystkim współczuję."
to dla Ciebie co jest normalne? Duża ilość partnerów czy stały związek z angażowaniem się?, bo sam sobie przeczysz, raz mówisz o swojej niewinności, a innym razem bronisz censored.rzy.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 06 mar 2006, 23:09

azsts pisze:lollirot ,Kopiuję, bo nie mogę

czego nie możesz? ;PP

azsts pisze:nikomu nie zabraniam jak już pisałam

nawet gdybyś zabraniała - co by to dało? poprzez narzucanie zdania rozumiem sposób w jaki "dyskutujesz" - agresywny, autorytarny.

tedi, błagam! znamy już Twoje poglądy na temat ku.rewstwa, ale nie zbłaźnij się broń boże popierając ją
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
azsts
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: azsts » 06 mar 2006, 23:11

nie mogę z Twojej niemożliwości znalezienia informacji, której szukasz, a znajduje się w moich poprzednich postach.
Tak zabraniam tego, tak kazał Ojciec Dyrektor <pijak>

co to znaczy: "tedi, błagam! znamy już Twoje poglądy na temat ku.rewstwa, ale nie zbłaźnij się broń boże popierając ją", to Ty narzucasz innym odpowiedź!!
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 06 mar 2006, 23:14

azsts pisze:to dla Ciebie co jest normalne? Duża ilość partnerów czy stały związek z angażowaniem się?

Dla mnie normalnym jest, że każdy w sferze seksualnej robi to, na co ma ochotę i nic pozostałym do tego.
Jestem za stałymi związkami, ale zupełnie mi nie przeszkadza, że inni ludzie preferują co innego. Mam nadzieję, że przyjdzie czas, kiedy to zrozumiesz.
azsts pisze:bo sam sobie przeczysz, raz mówisz o swojej niewinności, a innym razem bronisz ocenzurowano.rzy.

Przepraszam, kogo bronię?
Po prostu akceptuję tych ludzi i ich decyzje.
Nie każę ich akceptować Tobie, ale możesz je zwyczajnie tolerować. Nie piszę nigdzie o swojej niewinności, czy czymś w tym stylu. Histeryzujesz. Do tego jesteś wulgarna. Nigdzie sobie nie przeczę, a Ty na siłę szukasz sensacji.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 06 mar 2006, 23:15

azsts pisze:Takie osoby przez normalne towarzystwo są uważane za ocenzurowano.

azsts pisze:to jest normalne założenie.

azsts pisze:Spytaj się "normalnych" ludzi co myślą na ten temat,

tylko "rekordu", który normalną osobę może zranić!

azsts pisze:nie pisałem o całym społeczeństwie, tylko o tym normalnym, któremu zależy na normalnej rodzinie i wychowaniu swoich dzieci w normalnym związku

MY TUTAJ NIE JESTEśMY NORMALNI <evilbat>

<pejcz> <pejcz> <pejcz>

Nie wiem czy się nie zarazisz... <regulamin> Uważaj... <fuckoff>
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 06 mar 2006, 23:15

azsts pisze:co to znaczy: "tedi, błagam! znamy już Twoje poglądy na temat ku.rewstwa, ale nie zbłaźnij się broń boże popierając ją", to Ty narzucasz innym odpowiedź!!!

to znaczy, że adresat powyższego zdania został wymieniony na początku i nie jesteś nim Ty, a co za tym idzie - nie wtryniaj nochala :-)

azsts pisze:nie mogę z Twojej niemożliwości znalezienia informacji, której szukasz, a znajduje się w moich poprzednich postach.

cool, ale ja zadałam inne pytanie i nie uzyskałam odpowiedzi :-)
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 06 mar 2006, 23:16

azsts pisze:Dzindzer - dorosła jesteś przecież. Jak się dowiesz, że miał 20 partnerek przed Tobą to jak zareagujesz?

nijak, uznam, że jest doswiadczony. Zalezy kim on dla mnie bedzie, przygodnym romansem czy partnerem zyciowym. Zalezy od tego kim ja mam dla niego byc. Jesli by chciał romansu, to podziekuje ( kazdemu) teraz takowego nie potrzebuje, jesli stałego zwiazku to czemu nie.
Ty tylko o przelatywaniu, ja nie wiem, obsesje masz. To, że by miał 2 kobiety równiez uznała bym za normalne.

azsts pisze:to dla Ciebie co jest normalne? Duża ilość partnerów czy stały związek z angażowaniem się?

I to jest twój problem., zakładasz, że normalna moze byc tylko jedna opcja. a tak nie jest.
Awatar użytkownika
azsts
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: azsts » 06 mar 2006, 23:17

jeżeli ich akceptujesz to akceptuj także pozostałych, drugą stronę.
Kopiuję po raz trzeci z tym temacie moje słowa: "nikomu nie zabraniam jak już pisałam. Chodzi o to, żeby to nie było robione czyimś kosztem, bo czesto tak jest i niszczy wiele związków. Robisz tak, robiłaś, Twoje życie."
Co byś zrobił jeśli Twoja obecna dziewczyna powiedziałaby Ci, że w wieku 24 lat miała przed Tobą 40 kochanków (jeśli jesteś konserwatystą)?
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 06 mar 2006, 23:18

"Kto mnie wołał,czego chciał" :D.......
prawdę mówiąc, nie wgłębiałem się za mocno w poprzednie posty, by skrobnąć coś konstruktywnego teraz, o tej porze. Ale bez obaw, jeżeli będzie warto, to rano walnę jakąś ciekawą epistołę :D....

na razie napiszę tylko tyle - pitolę, z iloma spała ta z którą się aktualnie spotykam (tzn zakładam hipotezę, bo w realu ta prawdziwa miała tylko mnie :D) Drogą selekcji negatywnej raczej nie trafiałem kiedyś na luźne i zabawowe panienki (z jednym wyjątkiem) ekhm..... censored to raczej stan psychiczny, quasimoralność, a nie zawód czy branża....i tak się wszystko kiedyś kończy,ech... :D....
dobranoc :)

[ Dodano: 2006-03-06, 23:20 ]
azsts pisze:Co byś zrobił jeśli Twoja obecna dziewczyna powiedziałaby Ci, że w wieku 24 lat miała przed Tobą 40 kochanków (jeśli jesteś konserwatystą)?

bym powiedział sobie w duchu - o żesz censored mać.... <boje_sie> 1 proc szans, że taka by mnie chciała :D.....więc akademicka dyskusja,hehehe..... <browar>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 06 mar 2006, 23:21

azsts pisze:Chodzi o to, żeby to nie było robione czyimś kosztem,

pod tym sie moge podpisac. nie uznaje bawienie sie kims. Bawic mozna sie z kims.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”