ekke pisze:masz tam coś (jak masz to pewnie wyimaginowane - jak u większości pań ;-)) do zrzucenia?
nie
to
ekke pisze:jak chcesz utrzymać wagę + lekko brzuch wzmocnić, to brzuszki nie będą złym pomysłem
i tylko to
Moderator: modTeam
Ostatnio lekarz stwierdził u mnie małe skrzywienie kręgosłupa (jakaś lordoza spłycona <zmieszany>)w części lędźwiowo-krzyżowej , mam tez zalecone ćwiczenia, moje pytanie dotyczy ćwiczeń na mięśnie brzucha(nie ukrywam, że mam na myśli szóstkę Weidera ;DD ) , czy nie obciążają one kręgosłupa? Które mogą być szkodliwe? 
Martyna pisze:czy nie obciążają one kręgosłupa? Które mogą być szkodliwe?

takisobiegosc pisze:ps. nie odpuszczaj po kilku pierwszych dniach jak bedzie brzuszek bolal. Pamietaj ze nie pelne cwiczenie tez da duzo wiec jak bedzie kryzyz to nie odpuszczaj treningu
czesc

blacknessie pisze:Ja zaczęłam ale po jakichś 8 dniach zaniedbałam, a szkoda, bo nie było tak ciężko tylko to moje lenistwo
Ale i tak trzymajcie kciuki 

Ciekawski pisze:Pamiętaj - dozwolony jest jeden dzień przerwy max (odradzam ludziom z kiepską motywacją). Samodyscyplina jest konieczna
maroon pisze:Trzeci dzień, na razie nic się nie dzieje. ;-)

(w miejscu krytycznym na brzuszku stracilem 6 cm, bo trening stosowalem w celu spalenia tkanki tluszczowej, a wzmocnienie miesni brzucha pojawilo sie jako, poniekąd, "efekt uboczny"
) polecam niezdecydowanym ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 585 gości