Dzindzer pisze:Pamietaj nadmierne włazenie komus w dupe daje z czasem efekt jak porzadna lewatywa. nie spodziewaj sie wtedy przysłowiowej manny z nieba, nawet złotego deszczu, deszcz popłynie ale gówniany. Ja wole zimny prysznic
Ale porównanie
Moderator: modTeam
Dzindzer pisze:Pamietaj nadmierne włazenie komus w dupe daje z czasem efekt jak porzadna lewatywa. nie spodziewaj sie wtedy przysłowiowej manny z nieba, nawet złotego deszczu, deszcz popłynie ale gówniany. Ja wole zimny prysznic
Dzindzer pisze:olał ciejako kogbiete
Dzindzer pisze:jak dla mnie to on fajny nie jest. wie, że ona cos do niego czuje, bzykneli sie kiedys a teraz wypłakuje sie jej w rekaw i przytula do cyca jak mały chłopczyk
Miltonia pisze:A to tak po prostu nie dziala! Nie wierze w rozwijanie przyjazni w milosc. To w jakis sposob zalosne. Bo co? Nagle zauwazamy w przyjacielu/przyjaciolce osobe seksualna, ktora nas pociaga? Smieszne. Jaka to ma wartosc?
Miltonia pisze:Nie wiem dlaczego idziecie tak na latwizne. Przyjaznicie sie z facetem, a potem chcecie czegos wiecej. A to tak po prostu nie dziala!!! Nie wierze w rozwijanie przyjazni w milosc. To w jakis sposob zalosne. Bo co? Nagle zauwazamy w przyjacielu/przyjaciolce osobe seksualna, ktora nas pociaga? Smieszne. Jaka to ma wartosc? Tak, z braku laku zainteresujemy sie przyjacielem a facet przyjaciolka, bo nie ma akurat z kim isc do lozka, na impreze itd. Ale pozniej i tak rzuci sie na taka, ktora go oczaruje, podnieci.
a ja poczekam, nawet te pare lat.... bo nie chce go miec tak na teraz, chce miec go na zawsze....
sophie pisze:A jak on wyczuje w koncu, ze czujesz do niego miete, to pewnie sie od ciebie odsunie.
paddy pisze:Ja za bardzo go kocham by poddać się bez walki
Mia pisze:wlasnie to jest nagorsze, takie zostawienie sobie furtki jakby z tamta nie wyszlo
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 396 gości