Dzindzer pisze:Pamietaj nadmierne włazenie komus w dupe daje z czasem efekt jak porzadna lewatywa. nie spodziewaj sie wtedy przysłowiowej manny z nieba, nawet złotego deszczu, deszcz popłynie ale gówniany. Ja wole zimny prysznic
Ale porównanie

Moderator: modTeam
Dzindzer pisze:Pamietaj nadmierne włazenie komus w dupe daje z czasem efekt jak porzadna lewatywa. nie spodziewaj sie wtedy przysłowiowej manny z nieba, nawet złotego deszczu, deszcz popłynie ale gówniany. Ja wole zimny prysznic

Dzindzer pisze:olał ciejako kogbiete

Dzindzer pisze:jak dla mnie to on fajny nie jest. wie, że ona cos do niego czuje, bzykneli sie kiedys a teraz wypłakuje sie jej w rekaw i przytula do cyca jak mały chłopczyk
Miltonia pisze:A to tak po prostu nie dziala! Nie wierze w rozwijanie przyjazni w milosc. To w jakis sposob zalosne. Bo co? Nagle zauwazamy w przyjacielu/przyjaciolce osobe seksualna, ktora nas pociaga? Smieszne. Jaka to ma wartosc?
Miltonia pisze:Nie wiem dlaczego idziecie tak na latwizne. Przyjaznicie sie z facetem, a potem chcecie czegos wiecej. A to tak po prostu nie dziala!!! Nie wierze w rozwijanie przyjazni w milosc. To w jakis sposob zalosne. Bo co? Nagle zauwazamy w przyjacielu/przyjaciolce osobe seksualna, ktora nas pociaga? Smieszne. Jaka to ma wartosc? Tak, z braku laku zainteresujemy sie przyjacielem a facet przyjaciolka, bo nie ma akurat z kim isc do lozka, na impreze itd. Ale pozniej i tak rzuci sie na taka, ktora go oczaruje, podnieci.

ale gdy wszyscy sie tylko poddawali, nikt nic nigdy by nie osiągnął!! Ja za bardzo go kocham by poddać się bez walki. Zawsze walczę do końca i nie muszę sobie potem zarzucać, że nawet nie próbowałam walczyć i jak mały szczeniak zakończyłam to, bo tak najłatwiej. Nie dziękuję za powodzenie, obejdzie się ;PP Moga mieć tylko nadzieję, ale ona czasem mozę zdziałać cuda....a ja poczekam, nawet te pare lat.... bo nie chce go miec tak na teraz, chce miec go na zawsze....
sophie pisze:A jak on wyczuje w koncu, ze czujesz do niego miete, to pewnie sie od ciebie odsunie.
paddy pisze:Ja za bardzo go kocham by poddać się bez walki
Mia pisze:wlasnie to jest nagorsze, takie zostawienie sobie furtki jakby z tamta nie wyszlo
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 637 gości