Kurcze tu chodzi na bank o moją psyche, ale nie wiem jak sobie z tym poradzić... miał ktoś tak może, wie co na to poradzić?
dzięki z góry
Moderator: modTeam
Kurcze tu chodzi na bank o moją psyche, ale nie wiem jak sobie z tym poradzić... miał ktoś tak może, wie co na to poradzić?
Meredith pisze:Narazie ne kochac się oralnie.

maxxik pisze:a teraz dochodzi jeszcze zryta psychika (myślenie czy będzie spoko, czy jak ostatnio=klapa)

maxxik pisze:wiesz, właśnie może w tym także leżeć problem, ponieważ jest "delikatna" dla małego... delikatnie go dotyka rączką i ustami, a mały jest przyzwyczajony (chyba) do mocniejszych odczuć i traktowania
choc przy takim szybkim tez dochodze, ale pare minut dluzej i bez takich uniesien zmyslowych. 

Lawrence pisze:Dziwne, u mnie jest tak ze przy oralu nigdy nie doszedlem do konca chocby nie wiem ja dlugo by trwal
dziwne, praktycznie kazdy dochodzi predzej czy pozniej. maxxik pisze:dawniej było raz dobrze, raz źle. a teraz lipa po całej linii...
co o tym myslicie

zielona pisze:Lawrence pisze:Dziwne, u mnie jest tak ze przy oralu nigdy nie doszedlem do konca chocby nie wiem ja dlugo by trwal
dziwne, praktycznie kazdy dochodzi predzej czy pozniej.
Bender pisze:Lawrence, zdarza sie
staje ci ? utrzymujesz erekcje ? dochodzisz podczas stosunku ?
wiec jestes w normie tyle ze masz mniej czulego fiuta - przynajmniej nie spuszczasz sie po 3 ruchach
jedyny problem to partnerka - jak jej do lba cos strzeli i sie uprze na orala
i wez potem tlumacz takiej ze to nie rpawda ze ona cie nie podnieca![]()

Bender pisze:sie bardziej zestresiles niz podnieciles![]()
pewnie ta twoja lodowa krolewna taki wplyw na to miala
jak juz doszlo co do czego to klapa - norma
"bo to zla kobieta byla" i wszystko jasne

Lawrence pisze:Dziwne, u mnie jest tak ze przy oralu nigdy nie doszedlem do konca chocby nie wiem ja dlugo by trwal.......cos chyba nie tak ze mna ale jestem zarejestrowany do seksuologa wiec moze cos poradz??
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 443 gości