Czy grubsze mogą być kochane????
Moderator: modTeam
a co to znaczy duzy miesien piwny?
jak mnie stary zobaczyl jak gram w pilke bz koszulki to mial smiechawe ze mam brzuch od picia piwa, a np wg wstreeciuchy moje cialo jest idealne, chociaz osobiscie uwazam ze za chudy jestem, wypisujecie tutaj metody jak schudnac tylko
dajcie mi jakas metode zeby nabrac masy hehe, zebym sie rozrosl w wiekszosci partii i czesci ciala hehe
fajny opis masz fajna- mam cyc hehe
(L)
jak mnie stary zobaczyl jak gram w pilke bz koszulki to mial smiechawe ze mam brzuch od picia piwa, a np wg wstreeciuchy moje cialo jest idealne, chociaz osobiscie uwazam ze za chudy jestem, wypisujecie tutaj metody jak schudnac tylko
dajcie mi jakas metode zeby nabrac masy hehe, zebym sie rozrosl w wiekszosci partii i czesci ciala hehe
fajny opis masz fajna- mam cyc hehe
(L)
sanguis pisze:jak schudnac
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=5864&start=0
A na mase, polecam, zreszta podane w tamtym temacie http://www.sfd.pl, tam znajdziesz wszystko. Takze o odzywianiu i odzywkach.
fajna82 pisze:zaczęłam sie spotykac z chłopakiem który miał duuuzy mięsień piwny
No coż Kazdy ptaszek musi mieć daszek
fajna82 pisze:A co może faceci sa tak idealni?
Przecież nikt nie pisał, że faceci sa idealni
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ForsakenXL
- Maniak
Jak to mawiał mój kumpel: Kto nie ma brzucha, ten kiepsko rucha!
Ja tam i tak staję z tym przeciwnikiem do nierównej walki - dałem mu lekkie fory na zimę, ale już mu się kończy laba
Ja tam i tak staję z tym przeciwnikiem do nierównej walki - dałem mu lekkie fory na zimę, ale już mu się kończy laba
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
- ksiezycowka
- Weteran
Yasmine pisze:Nic mnie nie odrzuca u facetow tak jak przesadna szczuplosc.
Tez tak mam
MOze byc nawet wrecz puszysty ale nie moze byc drobniejszy ode mnie. Ja nei wiem ile bym schudła ale mam tak swoja przysadzistość i nic na to nie poradze.
Yasmine pisze:Nie smiejcie sie . Chodzi mi o to,ze nogi sa tak chude, ze sa w duzej odleglosci miedzy soba .
Zgadza sie. Nie smieje sie ale mas zracje.
gracja pisze:z 158? nie więcej
Masz wiecej...Jestes od emnei wyzsza a ja mam 160 w porywach do 161 ;P
gracja pisze:, dziewczyna wyższa i okrąglejsza preferuje tych misiowatych, bo przy chudzinkach nie czułaby się 'bezpiecznie' itd.
Ja tam świadomie ;P
Okropnosc.
złotooka kotka pisze:a moj sie zepsul płacze
A mój stoi po mojej prawej i sie kurzy. Służy do wieszania na nim parasola bo jak wyniose go poz apokój to zawsze ktoś se "pozyczy".
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
a mi dzis Misiek powiedzial, zebym nie odchudzala sie zbytnio, bo mu sie moje ksztalty podobaja... i nie przepada za chudzielcami
eh a moze ktos i da rade,,, jak ma schudnac jak wiekszoac czasu w szkole spedzam a tam skazana jkestem tylko na kanapki....
ewentualnie jogurty ale na ich widok robi mi sie juz
przychodze do domu to tak sie ciesze z obiadu bo to jedyna normalna przkaska....
jak siedziałam krocej w skzole to praktycznie nic w niej nie jadła ewentualnie jogurta albo kromke w domu ale teraz jak do pozna w szkole siedze to nie dałabym rady.
Macie jakies pomysły??
ewentualnie jogurty ale na ich widok robi mi sie juz
przychodze do domu to tak sie ciesze z obiadu bo to jedyna normalna przkaska....
jak siedziałam krocej w skzole to praktycznie nic w niej nie jadła ewentualnie jogurta albo kromke w domu ale teraz jak do pozna w szkole siedze to nie dałabym rady.
Macie jakies pomysły??
you touch me
in special places...
in special places...
moon pisze:MOze byc nawet wrecz puszysty ale nie moze byc drobniejszy ode mnie. Ja nei wiem ile bym schudła ale mam tak swoja przysadzistość i nic na to nie poradze.
no ja tez nie chcialabym faceta drobniejszego ode mnie, ale przy zbyt wielkim balabym sie ze mnie zgniecie i bede siniaki miala (po seksie z moim i tak mam )
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
-
- Weteran
Zabieraj jakas surowke/salatke w pojemniczku. Sa teraz takie fajne szczelnie zamykane. Zamaiast wzyrac chlebiory, zjesz sobie warzywka z jakims mieskiem (chuda szynka, kurczak) albo serem etc.
Dobre i nietuczace. Poszukaj sobie w sieci jakis fajnych przepisow , albo sama poimprowizuj.
Dobre i nietuczace. Poszukaj sobie w sieci jakis fajnych przepisow , albo sama poimprowizuj.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
złotooka kotka pisze:Zabieraj jakas surowke/salatke w pojemniczku. Sa teraz takie fajne szczelnie zamykane. Zamaiast wzyrac chlebiory, zjesz sobie warzywka z jakims mieskiem (chuda szynka, kurczak) albo serem etc.
chyba musze tak zrobic...
kiedys nosiłam jakies sałatki ale pojemniczka sie pozbyłam , musze zakupic...
tylko problem własnie w tym ze nie mam pomysłów na przyrzadzanie...
you touch me
in special places...
in special places...
Yasmine pisze:pomidor, zielony ogorek, kukurydza, kapusta pekinska i do tego troche majonezu i soli.
Moja naj naj naj salatka .
Zawsze mozesz tez zrobic salatke z ryzu, konserwowanego ogorka i kukurydzy . Tez dobra .
dziekuje zawsze to jakis pomysł
a ze uwielbiam kukurydze , kapuste pekinska i ogorka to bedzie pewnie mniam mniam
you touch me
in special places...
in special places...
-
- Weteran
Ja uwielbiam seler z orzechami wloskimi i majonezem. Mniam.
Co do pomyslow to polecam: http://kuchnia.o2.pl/przepisy/?id_kat=8
Rozne pyszniaste rzeczy mozna znalezc.
Co do pomyslow to polecam: http://kuchnia.o2.pl/przepisy/?id_kat=8
Rozne pyszniaste rzeczy mozna znalezc.
-
- Weteran
- Weteran
Surowy jest przepyszny. Smakuje calkiem inaczej niz gotowany (chociaz ja ostatnio polubilam i gotowany). Naprawde polecam taka surowke. Pycha.
- ForsakenXL
- Maniak
- Weteran
Ja tez. Pokrojony w julienne i podsmazony na zloto na oliwie z oliwek. Delikatnie posolony. Pycha.
złotooka kotka pisze:Surowy jest przepyszny. Smakuje calkiem inaczej niz gotowany (chociaz ja ostatnio polubilam i gotowany). Naprawde polecam taka surowke. Pycha.
Racja. Bardzo lubię surówkę seler+jabłko+majonez
(tylko a propos odchudzania.... to bez majonezu choć to nie to samo)
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
- Eisenritter
- Uzależniony
Seler popieram w całej rozciągłości. Ale jak dla mnie surówka to przede wszystkim dobra kapusta, na przykład czerwona, oliwa, cebula... mmmm..
Cholera. Czy ktokolwiek ma tutaj takie zboczenie na punkcie cebuli jak ja? Przyznaję, fanem jestem koszmarnym. Moje słonko kiedyś stwierdziło, że jestem potomkiem nie narodu germańskiego, ale raczej mojżeszowego. :d
Cholera. Czy ktokolwiek ma tutaj takie zboczenie na punkcie cebuli jak ja? Przyznaję, fanem jestem koszmarnym. Moje słonko kiedyś stwierdziło, że jestem potomkiem nie narodu germańskiego, ale raczej mojżeszowego. :d
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- ForsakenXL
- Maniak
Oj obawiam się, że wcale nie jest. Dlatego właśnie jak to mawia Maciek Kuroń: "czosnek wymaga solidarności"
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
- Wstreciucha
- Weteran
Nie smiejcie sie . Chodzi mi o to,ze nogi sa tak chude, ze sa w duzej odleglosci miedzy soba .
Zgadza sie. Nie smieje sie ale mas zracje.
tez mi sie to nie podoba
agna 24 pisze:a mi dzis Misiek powiedzial, zebym nie odchudzala sie zbytnio, bo mu sie moje ksztalty podobaja... i nie przepada za chudzielcami
mi moj powiedzial ze jak schudne to strace na cyckach a on tego kategorycznie nie chce
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”