Mia pisze:i to jest odpowiedz?
no jasne:D krótka, wyrazista i konstruktywna:D....
zresztą, 14-ty wypada we wtorek, więc i tak będe w robocie, na szczęście.....wyłączę radio i jakoś przetrwam tej festiwal szmiry....
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mia pisze:i to jest odpowiedz?
TedBundy pisze:no jasne:D krótka, wyrazista i konstruktywna:D..

Mia pisze:ale najczesciej ktos kto jest samotny to bojkotuje Walentynki dla zasady wiec jakos mnie to nie dziwi
2.bo to obca tradycja/3.bo to totalna komercha, a tego nigdy nie cierpiałem/4.święto zakochanych w środku zimy - zabawne
5.bo to płytkie i powierzchowne/6.bo w tym święcie chodzi tylko o hajs/7.bo mamy własne, swojskie święto-Noc Świętojańską w czerwcu

mrt pisze:Zakochanych i związane z tym tabuny par włóczące się po mieście mogą być przykre w odbiorze dla samotnych. Wytwarza się coś w rodzaju presji społecznej i samotna dziewczyna stojąca o 20.00 na przystanku czuje się jak czub. To mi się nie podoba.
TedBundy pisze:swoisty festiwal kiczu, słodkości lejącej się z mediów i tym podobnych głupotek...
TedBundy pisze:wyłącznie do drenowania kieszeni nieświadomych wielkiej manipulacji....
TedBundy pisze:zakochanych w środku zimy - zabawne
TedBundy pisze:7.bo mamy własne, swojskie święto-Noc Świętojańską w czerwcu

Dzindzer pisze:uwielbiam drenować sobie kieszeń, zwłaszcza dla mojego faceta i dla Nas. Ja zreszta uwielbiam swieta, jestem świetolubem, w kalendarzu mam mase wymyslonych swiat
moon pisze:robinho napisał/a:
mimo że ona też nie jest zwolenniczką, to jakoś tak głupio, każdy sie wdzieczy do każdego, a my nic,
I taka presja mnie wkurza osobiście.
Dzindzer pisze:u mnie odpada, mam dosc filmów, co noc jakis ogladam, kojazy mi sie to ju.z z bezsennoscia
Mia pisze:przy wspólnym mieszkaniu mam mase romantycznych kolacji.
Dzindzer pisze:widze Mia, ze masz bardzo ciekawer pomysły, zazdroszcze.
w sumie jeszcze 2 tygodnie 
Mia pisze:abo w weekend Maraton Fiomowy - Noc Milosci - repertuar: Serce nie sługa, Apartament, Pamięć złotej rybki, Zatańcz ze mną od 23:15 do 7 rano

Yasmine pisze:Noc Milosci = romantyczne filmy o milosci
Mia pisze:ja nigdy nie zasnelam na filmie
Mia pisze:jakbys kojarzyla filmy z repertuaru to wiedzialabys ze nie sa to romantyczne filmy o milosci
Ze niby one nie maja glownego watku milosnego chytry
Ze niby one nie maja glownego watku milosnego chytry
nawet w gatunku to thriller 

Dzindzer pisze:no takie typowe romansidła to nie sa, chyba wszystkie widziałam.
Dzindzer pisze:no z lekka maja, ale nie powoduja u mnie fali mdłosci
na maratonie jest przewidziany slodki poczestunek mrt pisze:"Przeminęło z wiatrem"
mrt pisze:A teraz to nawet o miłości filmu nie potrafią zrobić porządnego.

mrt pisze:A teraz to nawet o miłości filmu nie potrafią zrobić porządnego.
gracja pisze:Jak juz będziecie chodzić po tych knajpach i kawiarniach to zwróćcie uwagę na taką małą, niewyględną, co cicho rzeknie: "Różę dla Pani?". To będę ja! I 3 zł poproszę! aniołek
mrt pisze:A te Walentynki to akurat święto na poziomie tych durnych filmów. Dla fanów. Bo Meg Ryan z balonikiem w kształcie serduszka sobie wyobrażam, a Humphreya Bogarta jakoś za cholerę nie mogę.
glupie ale mimo wszystko mile Swieto Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 534 gości