Pewnym istotnym czynnikiem moze byc tez roznica wieku miedzy wami. Mysle ze na pewno predzej zdecydowalaby sie na cos gdybys byl jej rowiesnikiem. Moze sie obawiac ze jak da Ci jakies znaki to pomyslisz ze jest gotowa i bedziesz chcial coraz wiecej.
Ja osobiscie po 2,5 miesiaca bylam na etapie pettingu i rozpoczynalismy seks oralny ale jezeli moj chlopak bylby starszy odemnie o 4 lata to nie wiem czy tak szybko bym sie na to zdecydowala. Balabym sie ze od tego do pojscia do lozka to juz bedzie jeden kroczek i starszemu jako ze ma wieksze potrzeby bedzie mi trudniej odmowic i bede pod presja a wtedy mysl o pelnym stosunku nie byla mi w glowie i podobnie mojemu chlopakowi bo mielismypo 16 lat. Ta droga od pieszczot wydluzyla sie do 1,5 roku.
jest to tylko hipoteza nie twierdze wcale ze Twoja dziewczyna tak mysli i z tego co Ty piszesz rowniez nie chcesz narazie wspolzycia bo jest za mloda - to sie chwali. Ale moze pogadaj z nia szczerze powiedz co myslisz, dziewczyna sie uspokoi, bardziej zaufa i tez pozwoli na wiecej. Mi np pomogla nasza rozmowa kiedy pogadalismy ze nie jestesmy gotowi i powiedzielismy sobie ze pierwszy raz na pewno nie wczesniej niz za rok. Wtedy niczego sie nie balam ze pojdziemy za szybko a i tak nie wytrzymalismy tego roku i wypadlo jakies 2-3 miesiace wczesniej
Spraw po prostu zeby byla przekonana ze mimo Twojego wieku nie zalezy Ci jedynie na seksie wtedy skoncza sie gadki w stylu:
nie wie czy mnie nie rzucic zebym znalazl sobie taka ktora np "pojdzie ze mna do lozka"