Petting

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Even in death
Bywalec
Bywalec
Petting

Postautor: Even in death » 19 sty 2006, 20:11

Sorki, że znowu powielanyjest ten temat, ale w innych nei znalazłem satysfakcjonującej odpowiedzi. Ostatnio pieśliliśmy się z moją dziewczyną 2,3 dni po końcu krwawienia. Ona pieściła mnie, ale nie do wytrysku. Jaka jest szansa, że mogła zajść w ciążę, jeśli moglem przypadkowo dotknąć członka, na którym był płyn przedejakulacyjny, potem głaskałem ją po plecach, a następnie włożyłem palec do pochwy ? :)
Noise

Postautor: Noise » 19 sty 2006, 20:23

Moim zdaniem niemalże zerowy. Nie wszedłeś w nią, a na dodatek to był tylko płyn przedejakulacyjny w którym jest bardzo mała ilośc plemników. Nie martw się, moim zdaniem będzie ok :]
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Re: Petting

Postautor: Jarek » 19 sty 2006, 21:38

Tobol pisze: Jaka jest szansa, że mogła zajść w ciążę, jeśli moglem przypadkowo dotknąć członka, na którym był płyn przedejakulacyjny, potem głaskałem ją po plecach, a następnie włożyłem palec do pochwy ? :)

Pod warunkiem, że ten płyn przedostanie się z pleców <hmm> .Śpijcie spokojnie....
Kochać i być kochanym
sahat
Początkujący
Początkujący
Postautor: sahat » 19 sty 2006, 22:22

Spokojnie. Możliwość zajścia istnieje (znikoma) jesli penis jest w pochwie i nastąpi kropelkowanie. A palec jest bardzo dobry do pobudzania.(zaraz po języku)
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 19 sty 2006, 22:32

Znow ktos mysli ze jego plemniki to odddzial maratonczykow w ekwipnuku rambo :O :S.
Szanse sa zawsze (wkoncu kobiety sa wiatropylne :d) ale znikome :].
Mam nadzieje ze pozniej niezalozysz topicu jakie sa xszanse jesli nieuzylismy zabezpieczenia :d
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 20 sty 2006, 06:04

tr3sor, mam wrazenie, ze wlasnie o to chodzi. Poza tym plemniki zdychaja jak im sucho( czyli wszedzie na wolnosci poza pochwa i jadrami) wiec mogly pasc zanim jej dotknales.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 20 sty 2006, 07:46

zróbcie to FAQ wkoncu , bo mnie te teksty zapytania wykonczą , rany wiedza ludzi jest porazajaca , zamiast na dyskoteki , albo na piwo wez ksiazke i poczytaj troche , i nie ma sie co obrazac ! za mój post , Twoje zapytanie jest naprawde porazajace , ale by odpowiedzi ci dostarczyc powiem . Nie masz sie czym martwic nawet ja włozysz fiutko do poczwy i zaraz wyciagniesz , wec w tym przypadku juz masz odpowiedz <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 20 sty 2006, 14:50

Andrew, nie unoś się tak! W końcu pamiętaj, edukacja seksualna w Polsce jest zerowa. A sam może wiesz, jakich mądrości o seksie można się dowiedzieć z pisemek dla młodzieży. Do autora tematu zaś: nie przerażaj się na zapas. Zgodnie z komentarzami poprzedników, nic z tego nie wyjdzie. Raczej. <evilbat>
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 20 sty 2006, 14:56

Tak ? nie unoscić sie ? to dlaczego polecenie komuś ksiazki kobiety z wenus mezczyzni z marsa , uznałes za spam i reklamę ? wielu sie by przydało jej przeczytanie
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 20 sty 2006, 14:56

a nie lepiej zanim sie cos zrobi dowiedzieć sie czegos o tym, zamiast po fakcie sie bac, bo sie nie wie czy cos moze być z tego
Skoro ktos lekliwy w tym wzgledzie to niech najpierw dowie sie jakie jest ryzyko, co ryzykuje, jak je zmniejszyc
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 20 sty 2006, 15:50

Andrew pisze:Tak ? nie unoscić sie ? to dlaczego polecenie komuś ksiazki kobiety z wenus mezczyzni z marsa , uznałes za spam i reklamę ? wielu sie by przydało jej przeczytanie

Choćby dlatego, że Gray =/= jakakolwiek edukacja seksualna. Nie ten poziom... ale raczej nie książki tylko ewentualnych czytaczy.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 20 sty 2006, 23:14

Andrew pisze:polecenie komuś ksiazki kobiety z wenus mezczyzni z marsa

Jest to najbardziej stereotypowa i uogolniajaca lektura, jaka czytalam. Instrukcja obslugi kobiety i faceta. Ludzie, takie cos nie istnieje! Kazdy jest inny na litosc Boska.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 20 sty 2006, 23:21

teraz mi sie przypomniało, ze kolezanka z bloku to czyta i ma załamke, laska 16 uwaza, że ma za duzo pierwiastków meskich i jej nikt nie zechce, bo nie zachowuje sie tak jak tam opisali <chory>
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 20 sty 2006, 23:41

Ja to zawsze mojemu facetowi stwierdzam, ze w naszym zwiaku to ja jestem facetem :/
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 20 sty 2006, 23:50

ze w naszym zwiaku to ja jestem facetem :/

rozumiem cie, bo czasami tez jestem tym facetem a czasami jestem kobieca, ba dziewczeca az do bólu
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 21 sty 2006, 03:49

A ja sie wlasnie wysmarowalam balsamem z brokatem i czuje sie dziewczeco bardzo :D Chrzanie te wszystkie Marsy i Wenusy. Ja jestem z Ziemi. I nie odstawiac mi tu gadek planetarnych bo mi sie kojarzy z 'Czarodziejka z Ksiezyca'.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”