Petting
Moderator: modTeam
-
Even in death
- Bywalec

Sorki, że znowu powielanyjest ten temat, ale w innych nei znalazłem satysfakcjonującej odpowiedzi. Ostatnio pieśliliśmy się z moją dziewczyną 2,3 dni po końcu krwawienia. Ona pieściła mnie, ale nie do wytrysku. Jaka jest szansa, że mogła zajść w ciążę, jeśli moglem przypadkowo dotknąć członka, na którym był płyn przedejakulacyjny, potem głaskałem ją po plecach, a następnie włożyłem palec do pochwy ? 
-
Noise
Re: Petting
Tobol pisze: Jaka jest szansa, że mogła zajść w ciążę, jeśli moglem przypadkowo dotknąć członka, na którym był płyn przedejakulacyjny, potem głaskałem ją po plecach, a następnie włożyłem palec do pochwy ?
Pod warunkiem, że ten płyn przedostanie się z pleców
.Śpijcie spokojnie....Kochać i być kochanym
zróbcie to FAQ wkoncu , bo mnie te teksty zapytania wykonczą , rany wiedza ludzi jest porazajaca , zamiast na dyskoteki , albo na piwo wez ksiazke i poczytaj troche , i nie ma sie co obrazac ! za mój post , Twoje zapytanie jest naprawde porazajace , ale by odpowiedzi ci dostarczyc powiem . Nie masz sie czym martwic nawet ja włozysz fiutko do poczwy i zaraz wyciagniesz , wec w tym przypadku juz masz odpowiedz <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Eisenritter
- Uzależniony

Andrew, nie unoś się tak! W końcu pamiętaj, edukacja seksualna w Polsce jest zerowa. A sam może wiesz, jakich mądrości o seksie można się dowiedzieć z pisemek dla młodzieży. Do autora tematu zaś: nie przerażaj się na zapas. Zgodnie z komentarzami poprzedników, nic z tego nie wyjdzie. Raczej. 

Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- Eisenritter
- Uzależniony

Andrew pisze:Tak ? nie unoscić sie ? to dlaczego polecenie komuś ksiazki kobiety z wenus mezczyzni z marsa , uznałes za spam i reklamę ? wielu sie by przydało jej przeczytanie
Choćby dlatego, że Gray =/= jakakolwiek edukacja seksualna. Nie ten poziom... ale raczej nie książki tylko ewentualnych czytaczy.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Andrew pisze:polecenie komuś ksiazki kobiety z wenus mezczyzni z marsa
Jest to najbardziej stereotypowa i uogolniajaca lektura, jaka czytalam. Instrukcja obslugi kobiety i faceta. Ludzie, takie cos nie istnieje! Kazdy jest inny na litosc Boska.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
-
złotooka kotka
- Weteran

Ja to zawsze mojemu facetowi stwierdzam, ze w naszym zwiaku to ja jestem facetem 
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
A ja sie wlasnie wysmarowalam balsamem z brokatem i czuje sie dziewczeco bardzo
Chrzanie te wszystkie Marsy i Wenusy. Ja jestem z Ziemi. I nie odstawiac mi tu gadek planetarnych bo mi sie kojarzy z 'Czarodziejka z Ksiezyca'.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”