pomocy... :/

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 gru 2005, 19:57

A ja sie tu dziwie ze pada deszcz , jak ma nie padac jak sie "baby " kłucą <hiphop>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Grace

Postautor: Grace » 06 gru 2005, 19:59

Yasmine pisze:do jakiego bledu ?

otoz to, ale niewazne juz.

Andrew pisze:A ja sie tu dziwie ze pada deszcz , jak ma nie padac jak sie "baby " kłucą

przepraszamy Andrew:)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 gru 2005, 20:01

Z tego ostatniego postu Twego Gosiu , wnioskuje ze coś smutna dzis jestes !? przejdzie , wszystko przenija ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 06 gru 2005, 20:02

Andrew pisze:A ja sie tu dziwie ze pada deszcz , jak ma nie padac jak sie "baby " kłucą

u mnie sniezek pada <aniolek2>
Grace

Postautor: Grace » 06 gru 2005, 20:10

Andrew pisze:Z tego ostatniego postu Twego Gosiu , wnioskuje ze coś smutna dzis jestes !? przejdzie , wszystko przenija !

ja wiem Andrew, tylko, że muszę sie jeszcze troche pomeczyc :(
z_i_x
Początkujący
Początkujący
Postautor: z_i_x » 10 gru 2005, 23:03

no to doszliśmy kto ile ma lat oraz jak się aktualnie czuje....

Ale czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć na moje pytanie ? Bardzo prosze.
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 11 gru 2005, 00:03

przeciez ci napisali
brom brales ? :D

domowych sposobow nie ma
jedynie farmakologia - musizsz do lekarza bo to nei aspiryna

andrew - ja komplikuje ? no nie zalewaj a kto dodaje przez mnozenie ?
ja to potraktowalem jako ONP - odwrotna notacje polska - tak jak to robia kalkulatory i kompjutery - wiec nie udziwiniam

podobala sie szpileczka ? <aniolek2>
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 11 gru 2005, 00:17

Podobno regularne picie miety wplywa na obnizenie potencji. Tylko po co?
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 11 gru 2005, 00:24

no wlasnie - jeszcze z paszczy bedzie ziorac ta mieta :D
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
Orbital
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Orbital » 11 gru 2005, 03:45

Kod: Zaznacz cały

wiki:
"Bromki sodu i potasu posiadają silnie negatywny wpływ na popęd płciowy mężczyzn gdyż blokują wytwarzanie testosteronu. Był on powszechnie dodawany do żywności na statkach i w wojsku, zanim nie odkryto jego silnej toksyczności."

Mówiąc krótko: Pij brom, a zostanie z Ciebie złom!
Co Wy ludzie chcecie chłopaka otruć???

Powiem Ci z_i_x, że ja mając w tej chwili 20lat i nie mając stałej partnerki radzę sobie z popędem seksualnym najzwyczajsnieszym masturbowaniem* się (*po pol. waleniem konia). Niestety, matki natury nie da się oszukać.

Jeśli jesteś młody, masz 15-16 lat to zwiększony poziom popędu seksualnego prawdopodobnie wywołany jest okresem dojrzewania, tzw. "burzą hormonów" no i cóż w tym przypadku pozostaje chyba tylko własna ręka, trzeba po prostu zagryźć zęby i przez "to" przejść, bo z tego co wiem to na dojrzewanie nie ma żadnych lekarstw.

Natomiast jeśli jesteś w moim wieku, albo starszy odemnie i przez 24h chciałbyś zaspokajać swoje pragnienia seksualne to już faktycznie nie jest dobrze. Jeśli ręka nie wystarcza to wtedy masz problem.
Nie wiem jak duży jest Twój problem z tym popędem, nie wiem czy 2-3 razy dziennie łapie Cię "chcica", z którą musisz się jak najszybciej uporać, czy chęć zaspokojenia swoich potrzeb seksualnych w Twoim przypadku przywdziewa miano obsesji.

Powiem Ci tylko tyle, że wzmożony popęd seksualny nagół powodują 3 rzeczy:
1. Psycha - problem tkwi w głowie -pomoc: Seksuolog.
2. Organizm - problem tkwi w ciele (np. nadmierna produkcja testosteronu) - pomoc: Seksuolog.
3. Wszystko nie związane z pkt. 1 i 2 - czynniki zewnętrzne (np. branie sterydu o nazwie testosteron pot. "Teść") - pomoc: hmm..Psycholog?

Mam nadzieje, że jakoś Ci pomoże to co napisałem, jeśli nie to chociaż tyle dobrego z tego, że przez te kilkanaście minut pisząc to nie nudziłem się ;)

pozdrawiam
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
z_i_x
Początkujący
Początkujący
Postautor: z_i_x » 11 gru 2005, 23:11

Mam 20 lat, mam dziewczynę, kochamy się średnio raz na tydzień, ale prawie za każdym razem gdy ją widze mysle o sexie. Radze sobie sam ok. raz na dzień, nieraz żadzej. Ale męczy mnie to że muszę to robić sam. Męczy mnie też to że zakażdym razem gdy się spotykam z dziewczyną mam kudłate myśli, pakuje ręce tam gdzie nie potrzeba i potem są różne krzywe akcjie. A wiadomo że nigdy nie zdradze swojej dziewczyny ani że nie zmusze jej do robienia tego częściej dlatego potrzebuje czegos co w jakiś sposób zachamuje mój popęd... a tak na marginesie raz się zawziołem i wytrzymałem 5 dni heh...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”