pomocy... :/
Moderator: modTeam
-
Grace
-
Grace
przeciez ci napisali
brom brales ?
domowych sposobow nie ma
jedynie farmakologia - musizsz do lekarza bo to nei aspiryna
andrew - ja komplikuje ? no nie zalewaj a kto dodaje przez mnozenie ?
ja to potraktowalem jako ONP - odwrotna notacje polska - tak jak to robia kalkulatory i kompjutery - wiec nie udziwiniam
podobala sie szpileczka ? <aniolek2>
brom brales ?
domowych sposobow nie ma
jedynie farmakologia - musizsz do lekarza bo to nei aspiryna
andrew - ja komplikuje ? no nie zalewaj a kto dodaje przez mnozenie ?
ja to potraktowalem jako ONP - odwrotna notacje polska - tak jak to robia kalkulatory i kompjutery - wiec nie udziwiniam
podobala sie szpileczka ? <aniolek2>
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
-
złotooka kotka
- Weteran

Podobno regularne picie miety wplywa na obnizenie potencji. Tylko po co?
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Kod: Zaznacz cały
wiki:
"Bromki sodu i potasu posiadają silnie negatywny wpływ na popęd płciowy mężczyzn gdyż blokują wytwarzanie testosteronu. Był on powszechnie dodawany do żywności na statkach i w wojsku, zanim nie odkryto jego silnej toksyczności."Mówiąc krótko: Pij brom, a zostanie z Ciebie złom!
Co Wy ludzie chcecie chłopaka otruć???
Powiem Ci z_i_x, że ja mając w tej chwili 20lat i nie mając stałej partnerki radzę sobie z popędem seksualnym najzwyczajsnieszym masturbowaniem* się (*po pol. waleniem konia). Niestety, matki natury nie da się oszukać.
Jeśli jesteś młody, masz 15-16 lat to zwiększony poziom popędu seksualnego prawdopodobnie wywołany jest okresem dojrzewania, tzw. "burzą hormonów" no i cóż w tym przypadku pozostaje chyba tylko własna ręka, trzeba po prostu zagryźć zęby i przez "to" przejść, bo z tego co wiem to na dojrzewanie nie ma żadnych lekarstw.
Natomiast jeśli jesteś w moim wieku, albo starszy odemnie i przez 24h chciałbyś zaspokajać swoje pragnienia seksualne to już faktycznie nie jest dobrze. Jeśli ręka nie wystarcza to wtedy masz problem.
Nie wiem jak duży jest Twój problem z tym popędem, nie wiem czy 2-3 razy dziennie łapie Cię "chcica", z którą musisz się jak najszybciej uporać, czy chęć zaspokojenia swoich potrzeb seksualnych w Twoim przypadku przywdziewa miano obsesji.
Powiem Ci tylko tyle, że wzmożony popęd seksualny nagół powodują 3 rzeczy:
1. Psycha - problem tkwi w głowie -pomoc: Seksuolog.
2. Organizm - problem tkwi w ciele (np. nadmierna produkcja testosteronu) - pomoc: Seksuolog.
3. Wszystko nie związane z pkt. 1 i 2 - czynniki zewnętrzne (np. branie sterydu o nazwie testosteron pot. "Teść") - pomoc: hmm..Psycholog?
Mam nadzieje, że jakoś Ci pomoże to co napisałem, jeśli nie to chociaż tyle dobrego z tego, że przez te kilkanaście minut pisząc to nie nudziłem się
pozdrawiam
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
Mam 20 lat, mam dziewczynę, kochamy się średnio raz na tydzień, ale prawie za każdym razem gdy ją widze mysle o sexie. Radze sobie sam ok. raz na dzień, nieraz żadzej. Ale męczy mnie to że muszę to robić sam. Męczy mnie też to że zakażdym razem gdy się spotykam z dziewczyną mam kudłate myśli, pakuje ręce tam gdzie nie potrzeba i potem są różne krzywe akcjie. A wiadomo że nigdy nie zdradze swojej dziewczyny ani że nie zmusze jej do robienia tego częściej dlatego potrzebuje czegos co w jakiś sposób zachamuje mój popęd... a tak na marginesie raz się zawziołem i wytrzymałem 5 dni heh...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”