Maverick pisze:poszedl taki pacan
TedBundy pisze:Nie życzę sobie inwektyw pod mym adresem, pajacyku...
I po co te komplementy ... make peace...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Sir Charles pisze:Moze mi kupic auto, ale mam je samemu utrzymac. Razem z ubezpieczeniem, przegladami itd. A ja niestety nie mam skad wziac 400-500 zl miesiecznie na ten cel
A wie ktos jakie sa kary za niezaplacenie OC? Bo ciekaw jestem czy kalkuluje sie go nie placic.
madzik pisze:Tak sie zastanawiam za którym razem zdaliście prawko i co na ten temat myslicie
Ja zdawałam we Wrocku i uważam że najdurniejszym ze wszystkich manewrów jest łuk i te durne linie po miedzy którymi trzeba się zatrzymywać Masakra
I wcale nei uważam, że jeśli ktoś zdał za pierwszym razem to umie jezdzic bo zazwyczaj jest na odwrót
Moja koleżanka zdała za 15 razem i, przy całej mojej sympatii dla niej, ktoś taki w ogóle nie powinien dostać prawka. Dziewczyna kompletnie nie umie jeździć.
lollirot pisze:Moja koleżanka zdała za 15 razem i, przy całej mojej sympatii dla niej, ktoś taki w ogóle nie powinien dostać prawka. Dziewczyna kompletnie nie umie jeździć.
Mati pisze:a ja Wam powiem, że egzamin można zawalić w 2 przypadkach. albo się nie umie jeździć, albo się ma pecha i pieszy Ci wylezie przed maskę, a Tobie go słupek zasłoni
PFC pisze:Jest jeszcze jedna możliwość: ja Ci się np. wydaje, że już kiedyś ową boczną uliczką jechałeś, a okazuje się, że 1) ona była tyko podobna i 2) miast jednokierunkowej okazała sie dwukierunkowa. Tak to bywa jak się człowiek zanadto pod koniec rozluźnia.
Mati pisze:ja osobiście nie wierzę w jakieś historię, że go instruktor uwalił, bo wysiadł i mu linijką mierzył odległość od krawężnika
Moja koleżanka zdała za 15 razem i, przy całej mojej sympatii dla niej, ktoś taki w ogóle nie powinien dostać prawka. Dziewczyna kompletnie nie umie jeździć.
Mati pisze:ale jak słyszę, że kumpli koleś puściłna miasto po 10h teorii to mnie skręca
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości