lollirot pisze:wątpię w sens odpowiadania na Twoje posty
Nie ma obowiązku - więc dlaczego się zmuszasz??

lollirot pisze:popaprany emocjonalnie gówniarzu
Należy najpierw nabyć umiejętność czytania ze zrozumieniem moich postów:) Po pierwsze - odpowiadałem Błażejowi, a nie Tobie. Po drugie - sama dopowiadasz sobie historię i przeinaczasz moje słowa. Po trzecie - wchrzaniasz się między wódkę a zakąskę i bierzesz do siebie słowa, które skierowałem do Błażeja. Po czwarte - jak brakuje argumentów, to zaczynają się Twe inwektywy, taa?? Hehehe, ulżyj sobie dziewczynko, może humor Ci się poprawi. A ja mam z tego duży ubaw:)A zdania swego nie zmienię, bo i po co?
lollirot pisze: że potrzeb niektórych [w tym przypadku kobiet] nie spełniasz spełniać nie będziesz
Na szczęście:) Bo nie płaszczyłem i nie będę się przed nikim płaszczył i za wszelką cenę wyrzekał swego zdania, poglądów, zachowań i indywidualizmu.
lollirot pisze:to nie znaczy, że tylko one są normalne i zdrowo myślące!
Dla mnie są:) Kryteria normalności i zdrowego myślenia są u mnie bardzo ostre.
lollirot pisze:nie wiem, czy z moon wjechałyśmy Ci na ambicję w jakiś sposób, bo w końcu do najbardziej doświadczonych się nie zaliczasz
Zależy o jakie doświadczenie chodzi:) Jestem pewny, że życiowo doświadczyłem sporo więcej od Ciebie; poza tym nie widzę w tym poście nic obrażającego nikogo. Tak dorabia się ideologię do niepasującego nam tematu, tak? hehehe....
lollirot pisze:nie pojmuję na jakiej zasadzie wartościujesz.
Bardzo prostej. Wyrażam swe zdanie na ww. temacik i wartościuję wg własnych kryteriów, dla mnie ważnych. Wot i wsio!
lollirot pisze:widzisz, są kobiety, które będą szukały kogoś świeżego i czystego i takie, które chcą mieć partnera doświadczonego
Aaaaa....to o to głównie wg Ciebie chodzi w dobieraniu się w pary, tak? A ja tępy idiota myslałem że o coś więcej chodzi, niż ilość zaliczonych wcześniej panienek czy liczbę związków:) Jaki ja głupi, głupi jak but, buhahahahaa!!!!! Ale i tak przywołam te kluczowe słowa:normalność-szacunek-umiejętność słuchania-empatia-otwartość-inteligencja itd....
TFA pisze:Na poczatku moze obojetne, ale pozniej to wszystko wychodzi
To też jak dla mnie zależy tylko i wyłącznie od konkretnej osoby, przypadku itd... Dalej twierdzę, że jeżeli NORMALNEJ kobiecie zależy na swym partnerze, to będzie ostatnia rzecz, (l.poprz.związków, erotyczne umiejętności) jaka będzie jej przeszkadzać. Oczywiście, o ile ten partner jest pojętny i skory do doskonalenia z nią swych umiejętności i nauki, hehehe. pozdr <browar>