Co robic???

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Klepass
Entuzjasta
Entuzjasta
Co robic???

Postautor: Klepass » 08 paź 2005, 21:06

Witam!Moj problem jestt taki podoba mi sie strasznie pewna dziewczyna mowilem juz wam kiedys o niej....znamy sie juz bardzo dobrze tzn obijamy sie razem yyy dokladniej w 4 osoby nigdy ja i ona:/......ale ona juz sie domyslila ze mi sie podoba...bo mi powiedzala jej kolezanka.....a kiedy jej mowie komplementy zawsze sie z nich cieszy....na ostatnim ognisku siadala mi na kolanach fajnie mi sie z nia gadalo ....ale koleznaka dorzadzila mi zebym jej powiedzial ze mi sie podoba....no i wlasnie to chce zrobic......Teraz pytanuie jak jej to wyznac ??prosto z mostu czy jak??no i z tego co wiem to ona nie lubi chlopcow w swoim wieku ale mimo tego probowac ja poderwac czy nie??
Awatar użytkownika
Ripper
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Ripper » 08 paź 2005, 21:09

Wal prosto z mostu bo grunt przygotowales wczesniej.
"Pride or Die"
Aguś

Postautor: Aguś » 08 paź 2005, 21:13

Klepass pisze: jak jej to wyznac

ja ma taki charakter ze zawsze wale prosto z mostu. askakuje ale przynajmniej jest wiadomo o co biega.
Klepass pisze:ona nie lubi chlopcow w swoim wieku ale mimo tego probowac ja poderwac czy nie??

proboac trzeba zawsze bo lepiej miec swiadomosc ze sie czegos sprobowalo i nie wyszlo niz puc se wbrode ze sprobowac mogles a nie zrobiles tego( a moglo wyjsc).
Adamo

Postautor: Adamo » 08 paź 2005, 22:00

Dobra to skoro ma walić z mostu to może wy kobiety wypowiecie sie jakie odpowiedzi przeważnie z waszych ust lecą jeśli facet mówi w danej chwili "podobasz mi sie " Bo zapyta ona coś odpowie i znów wróci tutaj na forum z pytaniem zapytałem a powiedziała ... :) i nie wiem o co biega <aniolek2>
Aguś

Postautor: Aguś » 08 paź 2005, 22:27

ja pamietam jak Ripp powiedzial mi taz prosto z mostu. ja oczywiscie wiedzialam o tym juz wczesniej i bylam na to przygotowana. narmalne jet to ze jakby sie dziewczynie niepodobal to by go olala lub dala mu do zrozumienia ze tylko go lubi. ale skoro ona nic z tych rzeczy i w dodatku kolezanka potwierdza to tylko na przod i koniec w koncu do odwaznych swiat nalezy.

[ Dodano: 2005-10-08, 22:29 ]
sorry kolezanka tylko doradzala
Klepass
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klepass » 08 paź 2005, 22:30

Aguś co sugerujesz ze ja jej sie podobam skoro traktuje mnie tak jak traktuje a do zrozumienia mi nie dala ze jest tylko moja kolezanka ani nic z tych rzeczy
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 08 paź 2005, 22:33

a ja powem tak....z moim chlopakiem nie musielismy sobie nic mowic.....wiedzielismy ze chcemy byc razem i jakos samo tak wyszlo....wg mnie powinienes dac jej do zrozumienia ze chcesz zebyscie byli razem, a nie powinienes mowic tego wprost, zobaczysz jak ona zareaguje na te sugestie!!
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Aguś

Postautor: Aguś » 08 paź 2005, 22:33

Klepass pisze:ale ona juz sie domyslila ze mi sie podoba...bo mi powiedzala jej kolezanka.....a kiedy jej mowie komplementy zawsze sie z nich cieszy....na ostatnim ognisku siadala mi na kolanach fajnie mi sie z nia gadalo

to chyba juz cos znaczy. ja bynajmniej bym nie siadala na kolanach chlopakowi ktorego mam gdzies. nawet przyjacielowi bym nie usiadla.

[ Dodano: 2005-10-08, 22:34 ]
Kina rowniez ma racje.
<browar> Kina
Adamo

Postautor: Adamo » 08 paź 2005, 22:36

A jak dajecie do zrozumienia ze tylko lubicie <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2>
Klepass
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klepass » 08 paź 2005, 22:39

no wlasnie jak dajecie do zrozumienia ze tylko lubicie???i jak dziewczynie dac do zrozumienia ze mi sie podoba i chce z nia byc??
Grzesiek*
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Grzesiek* » 08 paź 2005, 22:41

no jak dla mnie powinenes prosto z mostu... bo widzisz, w przypadku Kiny (nie wiem czy tak to sie odmienia ;]) oboje juz chcieli byc razem i w ogóle w ich przypadku nie mowienie nic moze poskutkowalo, ale tobie na pewno nie zaszkodzi... jesli ty jej sie tez podobasz i tez by czegos chciala to na pewno bedzie dobrze, a jak nie to bez mowienia a same sugestie tez by niczego nie wskuraly ;)
moze i jestem mlody, ale nie trzeba mnie lekcewazyc czy ignorowac z tego powodu...
Adamo

Postautor: Adamo » 08 paź 2005, 22:43

Klepass pisze:no wlasnie jak dajecie do zrozumienia ze tylko lubicie???i jak dziewczynie dac do zrozumienia ze mi sie podoba i chce z nia byc??

Kolego normalnie przewiduje co chcesz zapytac :D hehe ja taki czarodziej czytam w myślach <aniolek2>
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 08 paź 2005, 22:43

hehehe moze faktycznie....wal prosto z mostu....w moim przypadku poskutkowalo nie mowienie, ale w Twoim delikatna sugestia ze Ci sie podba i chcialbys sprobowac moze jednak duuuuuuuuuuuuzo zdzialac!! 3mam kciuki!!
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Klepass
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klepass » 08 paź 2005, 22:50

No to we wtorek wieczorem wam napisze jak mi poszlo !!Pozdro dla was
Adamo

Postautor: Adamo » 08 paź 2005, 22:51

Hmm a moze napisz ile masz lat , albo napisz tylko ile ona ma ? :) bo moze jakaś młodziutka i sobie jaja robi :) na pewno widzisz czy na ciebie leci ! jesli tak to walnij juz z mostu jak ci pasuje ...
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Re: Co robic???

Postautor: Wstreciucha » 08 paź 2005, 23:09

Klepass pisze:Witam!Moj problem jestt taki podoba mi sie strasznie pewna dziewczyna mowilem juz wam kiedys o niej....znamy sie juz bardzo dobrze tzn obijamy sie razem yyy dokladniej w 4 osoby nigdy ja i ona:/......ale ona juz sie domyslila ze mi sie podoba...bo mi powiedzala jej kolezanka.....a kiedy jej mowie komplementy zawsze sie z nich cieszy....na ostatnim ognisku siadala mi na kolanach fajnie mi sie z nia gadalo ....ale koleznaka dorzadzila mi zebym jej powiedzial ze mi sie podoba....no i wlasnie to chce zrobic......Teraz pytanuie jak jej to wyznac ??prosto z mostu czy jak??no i z tego co wiem to ona nie lubi chlopcow w swoim wieku ale mimo tego probowac ja poderwac czy nie??

Najlepiej dasz jej to do zrozumienia zapraszajac na spotkanie we dwoje a nie na "kolka integracyjne" <pijak>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 08 paź 2005, 23:11

No właśnie, zaproś ją na małe tete a tete :P i w trakcie rozmowy po prostu powiedz, co Ci się w niej podoba... parę szczerych komplementów :)
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 09 paź 2005, 00:05

ptaszek pisze:[...]parę szczerych komplementów

Ja bym proponowal "parę komplementow". Ze szczeroscia moze być roznie :P
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 09 paź 2005, 00:31

Wstreciucha pisze:Najlepiej dasz jej to do zrozumienia zapraszajac na spotkanie we dwoje a nie na "kolka integracyjne"

+1
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
prien

Postautor: prien » 09 paź 2005, 00:34

Klepass ile ty i ona macie lat? Troche dziecinne pytanie :| Po prostu spotykacie się tylko we dwoje i kiedy wyczujesz sytuację dajesz je znac że jest dla Ciebie kims więcej niz kolezanką/przyjaciólką. A jak to ma byc zrobione zależy od sytuacji :) Nawet jakbys miał walnąc prosto z mostu to jezeli podobasz sie jej to nie ważne jak ale ważne jaka informację jej przekażeez. Po tym co napisałes o tym siadaniu na kolanka to widać że jest zdecydowana na Ciebie i nie martw się za bardzo bo cokolwiek powiesz na temat ego że Ci sie podoba zostanie pozytywnie odebrane :)
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 09 paź 2005, 00:58

gargul pisze:Klepass ile ty i ona macie lat?

Przyjmuje zaklady :D
Wiek - > obstawiam przedzial <16,17> lat i to jest jego I dziewczyna :D

Kto da wiecej/mniej :>:P

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 paź 2005, 09:05

:D

Żadnego gadania wprost to nie przedszkole. ;P
Sugestia, spotkanie, kwaity, wino cholera co wymyślisz!Daj jej do zrozumienia, zaproś gdzieś, bądx miły i takie tam inne pierdoły.

A to że na kolana siada to znaczy że Ci sie ta osoaba podoba?Fajnie wiedzieć :D
Klepass
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klepass » 09 paź 2005, 09:46

Idas zgadles ja i ona mamy po 17 lat:p!!Acha i jeszcze pytanko po co ona wszystko robi tak zebym byl o nia zazdrosny??
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 09 paź 2005, 11:37

Przejrzyj na oczy!!!
Chce cie w koncu sprowokowac do dzialania!!!
Skoro juz ci siedziala na kolanach to sie bierz a nie bujasz w oblokach... ;)

Klepass
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klepass » 09 paź 2005, 13:47

No ja wiedzialem .....tylko chcialem sie upewnic:D......
Awatar użytkownika
Edytka:)
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Edytka:) » 09 paź 2005, 13:50

Klepass pisze:No ja wiedzialem .....tylko chcialem sie upewnic:D......

Czyzby? :>
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu :]"
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 09 paź 2005, 13:54

Klepass pisze:Acha i jeszcze pytanko po co ona wszystko robi tak zebym byl o nia zazdrosny??

bo ma wlasnie 17 lat <pijak>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
prien

Postautor: prien » 09 paź 2005, 14:00

Klepass ociągaj sie dalej to juz Ci nigdy więcej na kolanka nie usiądzie :|
Klepass
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klepass » 09 paź 2005, 14:11

ojj wiem wiem .....od jutra zaczynam dzialac bo jutro bede sie z nia widzial!!
Awatar użytkownika
Edytka:)
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Edytka:) » 09 paź 2005, 14:46

Klepass pisze:ojj wiem wiem .....od jutra zaczynam dzialac bo jutro bede sie z nia widzial!!

Powodzenia :D
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu :]"

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”