Co robic???
Moderator: modTeam
Co robic???
Witam!Moj problem jestt taki podoba mi sie strasznie pewna dziewczyna mowilem juz wam kiedys o niej....znamy sie juz bardzo dobrze tzn obijamy sie razem yyy dokladniej w 4 osoby nigdy ja i ona:/......ale ona juz sie domyslila ze mi sie podoba...bo mi powiedzala jej kolezanka.....a kiedy jej mowie komplementy zawsze sie z nich cieszy....na ostatnim ognisku siadala mi na kolanach fajnie mi sie z nia gadalo ....ale koleznaka dorzadzila mi zebym jej powiedzial ze mi sie podoba....no i wlasnie to chce zrobic......Teraz pytanuie jak jej to wyznac
prosto z mostu czy jak??no i z tego co wiem to ona nie lubi chlopcow w swoim wieku ale mimo tego probowac ja poderwac czy nie??
-
Aguś
Klepass pisze: jak jej to wyznac
ja ma taki charakter ze zawsze wale prosto z mostu. askakuje ale przynajmniej jest wiadomo o co biega.
Klepass pisze:ona nie lubi chlopcow w swoim wieku ale mimo tego probowac ja poderwac czy nie??
proboac trzeba zawsze bo lepiej miec swiadomosc ze sie czegos sprobowalo i nie wyszlo niz puc se wbrode ze sprobowac mogles a nie zrobiles tego( a moglo wyjsc).
-
Adamo
-
Aguś
ja pamietam jak Ripp powiedzial mi taz prosto z mostu. ja oczywiscie wiedzialam o tym juz wczesniej i bylam na to przygotowana. narmalne jet to ze jakby sie dziewczynie niepodobal to by go olala lub dala mu do zrozumienia ze tylko go lubi. ale skoro ona nic z tych rzeczy i w dodatku kolezanka potwierdza to tylko na przod i koniec w koncu do odwaznych swiat nalezy.
[ Dodano: 2005-10-08, 22:29 ]
sorry kolezanka tylko doradzala
[ Dodano: 2005-10-08, 22:29 ]
sorry kolezanka tylko doradzala
a ja powem tak....z moim chlopakiem nie musielismy sobie nic mowic.....wiedzielismy ze chcemy byc razem i jakos samo tak wyszlo....wg mnie powinienes dac jej do zrozumienia ze chcesz zebyscie byli razem, a nie powinienes mowic tego wprost, zobaczysz jak ona zareaguje na te sugestie!!
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
-
Aguś
Klepass pisze:ale ona juz sie domyslila ze mi sie podoba...bo mi powiedzala jej kolezanka.....a kiedy jej mowie komplementy zawsze sie z nich cieszy....na ostatnim ognisku siadala mi na kolanach fajnie mi sie z nia gadalo
to chyba juz cos znaczy. ja bynajmniej bym nie siadala na kolanach chlopakowi ktorego mam gdzies. nawet przyjacielowi bym nie usiadla.
[ Dodano: 2005-10-08, 22:34 ]
Kina rowniez ma racje.
<browar> Kina
no jak dla mnie powinenes prosto z mostu... bo widzisz, w przypadku Kiny (nie wiem czy tak to sie odmienia ;]) oboje juz chcieli byc razem i w ogóle w ich przypadku nie mowienie nic moze poskutkowalo, ale tobie na pewno nie zaszkodzi... jesli ty jej sie tez podobasz i tez by czegos chciala to na pewno bedzie dobrze, a jak nie to bez mowienia a same sugestie tez by niczego nie wskuraly 

moze i jestem mlody, ale nie trzeba mnie lekcewazyc czy ignorowac z tego powodu...
-
Adamo
-
Adamo
- Wstreciucha
- Weteran

Klepass pisze:Witam!Moj problem jestt taki podoba mi sie strasznie pewna dziewczyna mowilem juz wam kiedys o niej....znamy sie juz bardzo dobrze tzn obijamy sie razem yyy dokladniej w 4 osoby nigdy ja i ona:/......ale ona juz sie domyslila ze mi sie podoba...bo mi powiedzala jej kolezanka.....a kiedy jej mowie komplementy zawsze sie z nich cieszy....na ostatnim ognisku siadala mi na kolanach fajnie mi sie z nia gadalo ....ale koleznaka dorzadzila mi zebym jej powiedzial ze mi sie podoba....no i wlasnie to chce zrobic......Teraz pytanuie jak jej to wyznacprosto z mostu czy jak??no i z tego co wiem to ona nie lubi chlopcow w swoim wieku ale mimo tego probowac ja poderwac czy nie??
Najlepiej dasz jej to do zrozumienia zapraszajac na spotkanie we dwoje a nie na "kolka integracyjne"

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
ptaszek pisze:[...]parę szczerych komplementów
Ja bym proponowal "parę komplementow". Ze szczeroscia moze być roznie
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
-
prien
Klepass ile ty i ona macie lat? Troche dziecinne pytanie
Po prostu spotykacie się tylko we dwoje i kiedy wyczujesz sytuację dajesz je znac że jest dla Ciebie kims więcej niz kolezanką/przyjaciólką. A jak to ma byc zrobione zależy od sytuacji
Nawet jakbys miał walnąc prosto z mostu to jezeli podobasz sie jej to nie ważne jak ale ważne jaka informację jej przekażeez. Po tym co napisałes o tym siadaniu na kolanka to widać że jest zdecydowana na Ciebie i nie martw się za bardzo bo cokolwiek powiesz na temat ego że Ci sie podoba zostanie pozytywnie odebrane 
Po prostu spotykacie się tylko we dwoje i kiedy wyczujesz sytuację dajesz je znac że jest dla Ciebie kims więcej niz kolezanką/przyjaciólką. A jak to ma byc zrobione zależy od sytuacji gargul pisze:Klepass ile ty i ona macie lat?
Przyjmuje zaklady
Wiek - > obstawiam przedzial <16,17> lat i to jest jego I dziewczyna
Kto da wiecej/mniej
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!;DD -> jeszcze ta mi lezy
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran