Mia pisze:ale nigdy bym nie wybaczyla
Puty dzban wode nosi, póki mu sie ucho nie urwie
Moderator: modTeam
gracja pisze:Mia, No dobra, będzie łopatologicznie:
znasz kogos miesiąc - poznajesz go, poł roku - jestes zafascynowany(a), po 2 latach wpadasz po uszy, po 5 - milosc dojrzała, po 15, 20, 30 trafia Ci się coś na boku ( to jest pieprzenie sie z kims innym) , ale kto powiedział, ze nie kochamy swojego partera? no skąd ta wyrocznia?
Ty stoisz na poziomie związków klikumiesięcznych, bądz 2-3 letnich, spójrz na to z szerszej perspektywy
Mia pisze:sluchaj jak mi jest z kims dobrze to nie szukam kogos na boku. jak kocham i wszystko sie uklada, jestem szczesliwa z facetem to nawet na innych sie nie ogladne, wiec cos takiego sie nie zdarzy
Nie bedzie mi sie ukladalo, to skoncze zwiazek i wtedy hulaj dusza. Ale zdradzac nie bede.
gracja pisze:Mia napisał/a:
ale nigdy bym nie wybaczyla
Puty dzban wode nosi, póki mu sie ucho nie urwie
Yasmine pisze:Mia zgadzam sie w 100% z Toba .
Mia pisze:Akurat 4 letnich zwiazkow I spogladam z szerszej perspektywy Nie bedzie mi sie ukladalo, to skoncze zwiazek i wtedy hulaj dusza. Ale zdradzac nie bede.
Mia pisze:sluchaj jak mi jest z kims dobrze to nie szukam kogos na boku. jak kocham i wszystko sie uklada, jestem szczesliwa z facetem to nawet na innych sie nie ogladne, wiec cos takiego sie nie zdarzy. Akurat 4 letnich zwiazkow I spogladam z szerszej perspektywy Nie bedzie mi sie ukladalo, to skoncze zwiazek i wtedy hulaj dusza. Ale zdradzac nie bede.
Yasmine pisze:Mia zgadzam sie w 100% z Toba
TFA pisze:Yasmine pisze:Mia zgadzam sie w 100% z Toba
Ja tez, po raz pierwszy chyba sie z wami zgadzam
gracja, oczywiscie mozna kochac kogos i pieprzyc sie z innymi, ale czy sie powinno ? czy to w porzadku ? jak ktos ma ochote robic to z innymi, to niech najpierw skonczy z obecnym facetem.
gracja pisze:Bo nie zależało Ci tak naprawdę na tym facecie. Proste.
Andrew pisze:a co mi tam ! i tak zyjemy w popierdolonym kraju , gdzie zadzą nami debile , i co zrobisz musisz tu zyć ! albo mozesz wyjechać !
Andrew pisze:moja zona własnie nie ma ochoty ! wiec i nie chadza na boki , za to ja tak !
TFA pisze: kazdy ma swoje zasady i tyle
Cinnamon pisze:zycie to nie bajka i mysle, ze po tym co sie stalo macie teraz wieksze szanse na to zeby byc ze soba przez dlugie, dlugie lata... a to temu, ze ta ciekawosc przyszlaby predzej czy pozniej i uwazam, ze lepiej, ze stalo sie to w taki sposob, niz gdybyscie mieli sie pozniej rozstac tylko dlatego, ze chcecie zakosztowac czegos nowego... teraz kwestia tego, czy bedziesz potrafil zaakceptowac to co sie stalo i zapomniec czy nie...
niektorzy pewnie powiedza gdzie w tym wszystkim milosc... ale milosc to czesto chodzenie na kompromisy! - tylko, ze do takiego podejscia tez trzeba dojrzec i poznac zycie
Mysiorek pisze:Andrew pisze:a co mi tam ! i tak zyjemy w popierdolonym kraju , gdzie zadzą nami debile , i co zrobisz musisz tu zyć ! albo mozesz wyjechać !
Buchachaaaaaa... myślisz, że to takie proste?! <aniolek2>Andrew pisze:moja zona własnie nie ma ochoty ! wiec i nie chadza na boki , za to ja tak !
Czy Twoja żona się cieszy z tego i jest zadowolona? To Jej pasi? Jest szczęśliwa?
gracja pisze:Niekoniecznie Ty, tylko On. Konczenie zwiazku po klikunastu latach nie jest takie proste, a Ty stawiasz na jednej szali "nieukładanie się", a wyparowanie miłości. Jak mówi Andrew, to nie jest "delete". Do porozmumienia nie dojdziemy, a koledze i tak nie pomogliśmy
Andrew pisze:Buaaaachchchchhhaaaaa!! dobre boki zrywam ! myslisz ze to taki proste no to gratuluję !
TFA pisze:Ja tez, po raz pierwszy chyba sie z wami zgadzam
gracja, oczywiscie mozna kochac kogos i pieprzyc sie z innymi, ale czy sie powinno ? czy to w porzadku ? jak ktos ma ochote robic to z innymi, to niech najpierw skonczy z obecnym facetem.
gracja pisze:Mia pisze:Zdradona zostalam i nie wybaczylam wiec nic po Twoim przyslowiu Po prostu nie i tyle. Ktos chce pieprzyc sie z kims na boku to nie ze mna w zwiazku. Proste.
Bo nie zależało Ci tak naprawdę na tym facecie. Proste.
TFA pisze:Dobra, pier...ta sie z kim chceta , gdzie chceta i ile chceta, kazdy ma swoje zasady i tyle
Andrew pisze:i nic dodac ani ująć !
właczyła delete ! to takie proste jak sie ma kogoś w dupie !
Pegaz pisze:Mia napisał/a:
Zdradzil, z inna
Z tego co wiem to musiał byc kretyn skończony...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: JamesFew i 440 gości