A teraz prosze o powrot do tematu
Przygotowania do sexu...
Moderator: modTeam
Wlasnie... najwiekszy problem jest zawsze z tym zeby bylo gdzie sie kochac... u mnie w domu tez prawie zawsze neistety ktos jest
Przcież to nie problem, czy nie masz fantazji?? Weź kocyk w plecak, jakies dobie wino (o ile pijecie) i rozbijsie się gdzies w lasku. To świetna sceneria do pieszczot i nie tylko
"Życie jest cieniem ruchomym jedynie, nędznym aktorem, który przez godzinę pyszni i miota się po scenie, aby za chwilę umilknąć na zawsze.
Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
Hehehe.. .to chyba moj cytat
Wiesz.. nie problem w sumie ejst w tym ze nie mam faktazji. Kocyk na polance itp oczywiscie byle by cieplo bylo. Problem jednak polega na tym ze obecnie od sluzszego czasu jestem sam ale w ciagu najblizszych dni to sie moze zmienic... poznalem kogos..ale watpie zeby do sexu szybko doszla bo ona ejst troszke ode mnie mlodsza.. nawet tkae calkiem spore troszke chyba
Wiesz.. nie problem w sumie ejst w tym ze nie mam faktazji. Kocyk na polance itp oczywiscie byle by cieplo bylo. Problem jednak polega na tym ze obecnie od sluzszego czasu jestem sam ale w ciagu najblizszych dni to sie moze zmienic... poznalem kogos..ale watpie zeby do sexu szybko doszla bo ona ejst troszke ode mnie mlodsza.. nawet tkae calkiem spore troszke chyba

"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"
Fenomen - Prawda
Fenomen - Prawda
No w styczniu skonczyla 16.. ja za to we wrzesniu koncze 21 wiec troche starszy jestem jak widac 

Fenomen - Prawda
Fenomen - Prawda
Wiesz.. nie problem w sumie ejst w tym ze nie mam faktazji. Kocyk na polance itp oczywiscie byle by cieplo bylo
Uwierz mi, że zawsze bardzo ciepło jest
"Życie jest cieniem ruchomym jedynie, nędznym aktorem, który przez godzinę pyszni i miota się po scenie, aby za chwilę umilknąć na zawsze.
hehe.. z poprzednia partnerka.. wtedy to ja chyba nie bylem na to gotowy jeszcze psychicznie.... hehe... zobaczymy jak to bedzie 

Fenomen - Prawda
Fenomen - Prawda
-
Ciekawostka
- Zaglądający

Agusia
Jarek pisze:Chciałbym zapytać, czy przed spotkaniem ze swoim partnerem/partnerką, w którym przewidujecie że dojdzie do zbliżenia, czynicie jakieś przygotowania. Mam tu na myśli zabiegi higieniczno-kosmetyczne, jakąś specjalną odzież głownie bieliznę, dodatkowe wyposażenie itp. Mam nadzieję, że domyślacie się o co mi chodzi w tym temacie
To zalezy od sytuacji w jakiej dochodzi do spotkania..
pomijam sprawe oczywista tzn..codzienne dbanie o higiene (bez okazji)... Kiedy mamy sie spotkac w innym miejscu niz np..moj dom..To oczywiste jest ubior (w tym fajna bielizna) fryzura, makijaz i ladne delikatne perfumy...
Jak moj Misiek przyjezdza do mnie do domu zawsze dbam o to by miec okazje przed jego przyjazdem wziac przynajmniej prysznic, czuje sie po prostu lepiej fizycznie i psychicznie... Czesto bywa tak,ze przyjezdza do mnie wieczorkiem... Wtedy kapie sie uzywajac zapachowego plynu do kapieli, olejku etc i pozniej nie uzywam perfum i nie robie makijazu... Naprawde zdecydowanie lepiej to dziala jak skora bardziej "naturalnie" pachnie i smakuje niz po jakis kosmetykach,a makijaz wtedy robi sie zbedny....
broken pisze:Hymmm.. sadze ze to glupi pomysl byc juz rozebranym ... lub miec na sobie jakis tylko szlafrok..
Wcale tak nie jest..rzecz gustu.. Ostatnio przywitalam swojego mezczyzne w krociotkiej koszuli nocnej i szlafroku, pachnaca po kapieli i z wilgotnymi wlosami (na glowie) i bardzo mu sie to podobalo.... <aniolek2>
broken pisze:Nie wiem jak Wy ale ja baardzo lubie rozbierac druga polowe.. sprawia mi tu kupe radochy.. co prawda dluugro trwa ale ile czasami przyjemnej zabawy jest.
Zapewnam Ciebie,ze przy skąpym odzieniu jak np koszulka tez mozna sie wysmienicie bawic zdejmujac ja.. Mozna sie zawsze lekko podroczyc i zdejmowanie jej na pewno wiecej wtedy zajmuje czasu i jest naprawde fajna zabawa, wszystko zalezy od fantazj, a nie od ilosci ubrania do zdejmowania..
Agusia pisze:Naprawde zdecydowanie lepiej to dziala jak skora bardziej "naturalnie" pachnie i smakuje niz po jakis kosmetykach,a makijaz wtedy robi sie zbedny....
Ja siebie bez tuszu po prostu nie znoszę, ale to rzecz gustu
Agusia pisze:broken napisał/a:
Hymmm.. sadze ze to glupi pomysl byc juz rozebranym ... lub miec na sobie jakis tylko szlafrok..
A wcale nie, jak mój chłopak przywitał mnie u siebie w domu całkiem nagi ja się zajebiście ucieszyłam
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
- konstancja
- Entuzjasta

W zależności od okoliczności - czy to ma być tylko spontaniczny seks (wtedy pozostaje sprawa higieny), czy też długo wyczekiwane spotkanie. Jeśli spontanicnzy seks, to sprzątam papiery z biurka w pracy...
Jeśli na takie spotkanie umawiamy się wcześniej, dzień, dwa... przygotowuję różę, świece, lód lub owoce, wino i zmysłową muzykę, koniecznie taką jakiej nie słucha partnerka, a która wiem, że się jej spodoba ... i zawsze już będzie mieć do niej sentyment ...
Oczywiście wcześniej słyszała ją w moim samochodzie...
Jeśli chodzi o męską higienę - najważniejsze to być idealnie ogolonym (chodzi o twarz), bo wiele kobiet nie lubi choćby namiastki zarostu, który skutecznie drażni jej wrażliwą skórę podczas długich (u mnie zawsze) pieszczot. Natomiast nie ma się co oblewać litrami perfum, bo są niesmaczne ...
Wino ... półwytrawne, albo wytrawne tak aby usta odnosiły wrażenie, że szybko coś z nimi trzeba zrobić ...
Owoce ... rozgryzane prawie w ustach partnerki winogrona .... wiśnie ... mmmm
Lód ... jest świetny. Można nim doprowadzić kogoś do istnego szaleństwa, drażniąc na przemian wrażliwe punkty raz po raz zimną kostką i gorącymi ustami...
Czarna albo czerwona, szeroka i długa wstążka ... Świetna do zawiązywania oczu. I ... związywania rąk, czy wręcz przywiazywania
Oczywiście nie wszystko na raz! Na czymś trzeba się skupić
Najważniejsze jest urozmaicenie.
To tyle z mojej strony. Ze strony kobiety nie wiem jak przygotowania wyglądają ale efekt jest .... zdumiewjący ...
Zazwyczaj zmysłowa bielizna (szczególnie czarna), zmysłowe perfumy, czasami biżuteria (i tak się ją ściąga, bo przeszkadza
, fajne pończochy albo kabaretki i buty na obcasach.
Jeśli na takie spotkanie umawiamy się wcześniej, dzień, dwa... przygotowuję różę, świece, lód lub owoce, wino i zmysłową muzykę, koniecznie taką jakiej nie słucha partnerka, a która wiem, że się jej spodoba ... i zawsze już będzie mieć do niej sentyment ...
Oczywiście wcześniej słyszała ją w moim samochodzie...
Jeśli chodzi o męską higienę - najważniejsze to być idealnie ogolonym (chodzi o twarz), bo wiele kobiet nie lubi choćby namiastki zarostu, który skutecznie drażni jej wrażliwą skórę podczas długich (u mnie zawsze) pieszczot. Natomiast nie ma się co oblewać litrami perfum, bo są niesmaczne ...
Wino ... półwytrawne, albo wytrawne tak aby usta odnosiły wrażenie, że szybko coś z nimi trzeba zrobić ...
Owoce ... rozgryzane prawie w ustach partnerki winogrona .... wiśnie ... mmmm
Lód ... jest świetny. Można nim doprowadzić kogoś do istnego szaleństwa, drażniąc na przemian wrażliwe punkty raz po raz zimną kostką i gorącymi ustami...
Czarna albo czerwona, szeroka i długa wstążka ... Świetna do zawiązywania oczu. I ... związywania rąk, czy wręcz przywiazywania
Oczywiście nie wszystko na raz! Na czymś trzeba się skupić
Najważniejsze jest urozmaicenie.
To tyle z mojej strony. Ze strony kobiety nie wiem jak przygotowania wyglądają ale efekt jest .... zdumiewjący ...
Zazwyczaj zmysłowa bielizna (szczególnie czarna), zmysłowe perfumy, czasami biżuteria (i tak się ją ściąga, bo przeszkadza
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”