Przygotowania do sexu...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 12 kwie 2004, 08:10

Dobra, nie bede polemizowal bo to bez sensu :) Mam cos do powiedzenia to pisze i nie zamierzam sie ograniczac, chcesz to tez mozesz pisac :d
A teraz prosze o powrot do tematu :)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 12 kwie 2004, 08:19

chcesz to tez mozesz pisac

Dziękuję za pozwolenie. jak już piszę to przynajmniej staram się na temat, a nie od rzeczy :565:
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 12 kwie 2004, 12:53

ale to nie bylo na temat - w kazdym razie ten :-)

poza tym mamy rownouprawnienie i jest cos takiego jak wolnosc i wypowiedzi i tolerancja :-)

Spokojnie chlopcy :-)
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 13 kwie 2004, 02:11

Nie znam forum na ktorym syndrom off topicu zostal by unikniety!! Jezeli rozmowa schodzi troszke na inny tor ale rowniez ciekawy to po co ja ucinac :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 15 kwie 2004, 16:37

Nie znam forum na ktorym syndrom off topicu zostal by unikniety!! Jezeli rozmowa schodzi troszke na inny tor ale rowniez ciekawy to po co ja ucinac
Dokladnie :) Tym bardziej, ze czesto oryginalny temat jest strasznie nudny i jalowy :)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 15 kwie 2004, 16:49

Szczególnie, jak ktoś nie wie o co chodzi. Wielki Administrator, Car, Bóg i co jeszcze...
Awatar użytkownika
macia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: macia » 15 kwie 2004, 21:23

Wlasnie... najwiekszy problem jest zawsze z tym zeby bylo gdzie sie kochac... u mnie w domu tez prawie zawsze neistety ktos jest

Przcież to nie problem, czy nie masz fantazji?? Weź kocyk w plecak, jakies dobie wino (o ile pijecie) i rozbijsie się gdzies w lasku. To świetna sceneria do pieszczot i nie tylko :D
"Życie jest cieniem ruchomym jedynie, nędznym aktorem, który przez godzinę pyszni i miota się po scenie, aby za chwilę umilknąć na zawsze.
Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: MKV » 16 kwie 2004, 00:06

Hehehe.. .to chyba moj cytat :)
Wiesz.. nie problem w sumie ejst w tym ze nie mam faktazji. Kocyk na polance itp oczywiscie byle by cieplo bylo. Problem jednak polega na tym ze obecnie od sluzszego czasu jestem sam ale w ciagu najblizszych dni to sie moze zmienic... poznalem kogos..ale watpie zeby do sexu szybko doszla bo ona ejst troszke ode mnie mlodsza.. nawet tkae calkiem spore troszke chyba ;)
"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"

Fenomen - Prawda
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 16 kwie 2004, 00:19

Oby miała chociaż z 15. Teraz dziewczyny młodo zaczynają
Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: MKV » 16 kwie 2004, 00:26

No w styczniu skonczyla 16.. ja za to we wrzesniu koncze 21 wiec troche starszy jestem jak widac ;)

Fenomen - Prawda
Awatar użytkownika
macia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: macia » 16 kwie 2004, 06:22

Wiesz.. nie problem w sumie ejst w tym ze nie mam faktazji. Kocyk na polance itp oczywiscie byle by cieplo bylo

Uwierz mi, że zawsze bardzo ciepło jest :) Choćby nie wiem jak chłodno się robiło :d A jeżli chodzi zaś o młoda dziewczyne, to możliwe jest, ze wcześnie ulegnie twoim sugesią w kierunku seksu. Teraz dziewczyna mając lat 16 już zwykle jest gotowa (lub mysli, ze jest gotowa) na seks. Musisz dac jej tylko odrobinke więcej czasu niż swoim poprzednim partnerką
"Życie jest cieniem ruchomym jedynie, nędznym aktorem, który przez godzinę pyszni i miota się po scenie, aby za chwilę umilknąć na zawsze.

Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: MKV » 16 kwie 2004, 12:40

hehe.. z poprzednia partnerka.. wtedy to ja chyba nie bylem na to gotowy jeszcze psychicznie.... hehe... zobaczymy jak to bedzie ;)

Fenomen - Prawda
Ciekawostka
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Ciekawostka » 05 lip 2005, 22:29

Wiec ja nie czynie jakis specjalnych przygotowan moze dlatego, ze zawsze jestem na to przygotowana i mam tu na mysli czystosc i estetyke :]
*SpRaW, aBy KaŻdY tFoOj DzIeŃ bYł NaJpIęKnIeJsZyM dNiEm TfOjEgO żYcIa
Agusia

Postautor: Agusia » 06 lip 2005, 07:03

Jarek pisze:Chciałbym zapytać, czy przed spotkaniem ze swoim partnerem/partnerką, w którym przewidujecie że dojdzie do zbliżenia, czynicie jakieś przygotowania. Mam tu na myśli zabiegi higieniczno-kosmetyczne, jakąś specjalną odzież głownie bieliznę, dodatkowe wyposażenie itp. Mam nadzieję, że domyślacie się o co mi chodzi w tym temacie

To zalezy od sytuacji w jakiej dochodzi do spotkania..
pomijam sprawe oczywista tzn..codzienne dbanie o higiene (bez okazji)... Kiedy mamy sie spotkac w innym miejscu niz np..moj dom..To oczywiste jest ubior (w tym fajna bielizna) fryzura, makijaz i ladne delikatne perfumy...

Jak moj Misiek przyjezdza do mnie do domu zawsze dbam o to by miec okazje przed jego przyjazdem wziac przynajmniej prysznic, czuje sie po prostu lepiej fizycznie i psychicznie... Czesto bywa tak,ze przyjezdza do mnie wieczorkiem... Wtedy kapie sie uzywajac zapachowego plynu do kapieli, olejku etc i pozniej nie uzywam perfum i nie robie makijazu... Naprawde zdecydowanie lepiej to dziala jak skora bardziej "naturalnie" pachnie i smakuje niz po jakis kosmetykach,a makijaz wtedy robi sie zbedny....
broken pisze:Hymmm.. sadze ze to glupi pomysl byc juz rozebranym ... lub miec na sobie jakis tylko szlafrok..

Wcale tak nie jest..rzecz gustu.. Ostatnio przywitalam swojego mezczyzne w krociotkiej koszuli nocnej i szlafroku, pachnaca po kapieli i z wilgotnymi wlosami (na glowie) i bardzo mu sie to podobalo.... <aniolek2>

broken pisze:Nie wiem jak Wy ale ja baardzo lubie rozbierac druga polowe.. sprawia mi tu kupe radochy.. co prawda dluugro trwa ale ile czasami przyjemnej zabawy jest.

Zapewnam Ciebie,ze przy skąpym odzieniu jak np koszulka tez mozna sie wysmienicie bawic zdejmujac ja.. Mozna sie zawsze lekko podroczyc i zdejmowanie jej na pewno wiecej wtedy zajmuje czasu i jest naprawde fajna zabawa, wszystko zalezy od fantazj, a nie od ilosci ubrania do zdejmowania..
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 06 lip 2005, 22:54

Agusia pisze:Naprawde zdecydowanie lepiej to dziala jak skora bardziej "naturalnie" pachnie i smakuje niz po jakis kosmetykach,a makijaz wtedy robi sie zbedny....

Ja siebie bez tuszu po prostu nie znoszę, ale to rzecz gustu :)

Agusia pisze:broken napisał/a:
Hymmm.. sadze ze to glupi pomysl byc juz rozebranym ... lub miec na sobie jakis tylko szlafrok..

A wcale nie, jak mój chłopak przywitał mnie u siebie w domu całkiem nagi ja się zajebiście ucieszyłam :DD A jak to wpływa na wyobraźnie i prędkość rozbierania mnie :))
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Awatar użytkownika
konstancja
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: konstancja » 07 lip 2005, 00:10

hmm..ja tak samo..prysznic,fajna bielizna jaką on lubi..troszkę perfumu..makijaż(zalezny od sytuacji miejsca pobytu)i smigam do niego w ubraniu:P
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 07 lip 2005, 12:00

Pasta szczotka kubek dynamitu mala zapałka i już po krzyku... <rofl2>
przygotowań około mnóstwo musi być:)A już niedługo może będzie
:)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 07 lip 2005, 14:32

ale durny temat ... ale trza umyc cycki
Awatar użytkownika
DRUID
Początkujący
Początkujący
Postautor: DRUID » 08 lip 2005, 00:03

"Myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny" :>

ja jesli rano bralem prysznic a wiem ze po poludni ma przyjsc dziewczyna kapie sie ponownie :P przeciez przez te kilka godzin zdazy sie czlowiek juz zabrudzic. wody nigdy za wiele. pozniej zostaje juz tylko fantazja <jol>
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 08 lip 2005, 00:13

DRUID pisze:"Myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny" :>

"Chłopaki zmieniajcie gacie, bo też jej nie znacie" :> To tak słowem offtopa.
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 08 lip 2005, 11:59

DRUID pisze:"Myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny" :>

"Chłopaki zmieniajcie gacie, bo też jej nie znacie" :>

<banan> <banan> <banan>
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
Awatar użytkownika
Baranek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Baranek » 13 lip 2005, 08:58

W zależności od okoliczności - czy to ma być tylko spontaniczny seks (wtedy pozostaje sprawa higieny), czy też długo wyczekiwane spotkanie. Jeśli spontanicnzy seks, to sprzątam papiery z biurka w pracy...

Jeśli na takie spotkanie umawiamy się wcześniej, dzień, dwa... przygotowuję różę, świece, lód lub owoce, wino i zmysłową muzykę, koniecznie taką jakiej nie słucha partnerka, a która wiem, że się jej spodoba ... i zawsze już będzie mieć do niej sentyment ...
Oczywiście wcześniej słyszała ją w moim samochodzie...

Jeśli chodzi o męską higienę - najważniejsze to być idealnie ogolonym (chodzi o twarz), bo wiele kobiet nie lubi choćby namiastki zarostu, który skutecznie drażni jej wrażliwą skórę podczas długich (u mnie zawsze) pieszczot. Natomiast nie ma się co oblewać litrami perfum, bo są niesmaczne ...

Wino ... półwytrawne, albo wytrawne tak aby usta odnosiły wrażenie, że szybko coś z nimi trzeba zrobić ...

Owoce ... rozgryzane prawie w ustach partnerki winogrona .... wiśnie ... mmmm

Lód ... jest świetny. Można nim doprowadzić kogoś do istnego szaleństwa, drażniąc na przemian wrażliwe punkty raz po raz zimną kostką i gorącymi ustami...

Czarna albo czerwona, szeroka i długa wstążka ... Świetna do zawiązywania oczu. I ... związywania rąk, czy wręcz przywiazywania ;)

Oczywiście nie wszystko na raz! Na czymś trzeba się skupić :)
Najważniejsze jest urozmaicenie.

To tyle z mojej strony. Ze strony kobiety nie wiem jak przygotowania wyglądają ale efekt jest .... zdumiewjący ...

Zazwyczaj zmysłowa bielizna (szczególnie czarna), zmysłowe perfumy, czasami biżuteria (i tak się ją ściąga, bo przeszkadza :), fajne pończochy albo kabaretki i buty na obcasach.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”