bielizna

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 sie 2005, 15:45

załozenie stanika do takiej sukienki , to tak samo jak załozenie stringów na grubą dupę ! <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 26 sie 2005, 15:46

Ty się ciesz że my nie musimy nosić ani jednego ani drugiego <aniolek2>
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 sie 2005, 15:49

zaraz ja nosze wszak stringi !
meskie oczywiscie
o czym w temacie o " stringach "
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 26 sie 2005, 15:50

Twoja strata :P Ja wole luz ;)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 26 sie 2005, 15:50

hehe nie ma wygladac i sluzyc ;p a dlaczego kobiety tak sie lubuja w ladnej bieliznie, po co komu koronki czy hafty jak mialby tylko sluzyc (; 2 w ogole przeciez zmyslowa bielizna jest tez elemenetem gry wstepnej, z tego co wiem to faceci tez lubia cieszyc nia oko :]
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 sie 2005, 22:49

Własnie u mnie zaczął się pojawiać problem podobny.
Przy B go nie miałam teraz powoli, ale jednak jest.
Ja do takich sukienek czy bluzek zwyczajnie stanika nie nosiłam [w ogóle nawet bardotek nie trawię :/ ], ale im większe piersi tym cięższe i tym gorzej to bez stanika wygląda :/
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 26 sie 2005, 23:53

No wlasnie :( Jeszcze na takie spotkanie w knajpie czy cos to moge ubrac bo siedze (choc i tak wyglada to srednio gdy bisut nie jest podtrzmany a tego wymaga) natomiast jak mialabym tanczyc to tylko i wylacznie gorset moge zalozyc, ale taka powiedzmy zwiewna sukienke lub z materialu lejacego z wycietymi plecami to juz nie ma mowy :(

Yasmine, moon tak sobie przeczytalam nasza rozmowe i to wygalda jak bysmu mialy klub posiadaczek duzego biustu :DD hihi :)
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 28 sie 2005, 11:40

Ja mam taki jestem stanik, ktory ma miseczki normalnie z materialu a reszte silikonowa - zapina sie go z przodu. W intimissimi kiedys kupilam. Nie ma niestety zwyklych ramiaczek, tylko 1 dlugie, ktore za szyja idzie. Myslalam, ze sie do tego przyzwyczaje, ale jednak nie moge :> A poza tym, miseczki jakos w dol mi czasem zjezdzaja i nie bede mowic, co sie wtedy robi :P Ogolnie biustonosz fajny, ale juz od jakiegos czasu lezy tylko i wylacznie w szufladzie.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 28 sie 2005, 11:43

aha:) no wlasnie ja jakos nie potarfie sobie wyobrazic tego silikonwego ktory reklamuja, bo to niby same miseczki ktore sie z przodu zapina, nie wiem czy to sie trzyma, szkoda ze nikt nie uzywal takiego ;-) Ja sobie chyba zakupie taki miekki biustonosz wlansie z zapieciem na szyje,oby byl tylko wygodny ;-)
Nikola

Postautor: Nikola » 29 sie 2005, 00:38

Moja bielizna musi mieć w sobie to 'coś', musi byc nietypowa i wpadac w oko. Lubie stringi i figi, w bokserkach nie chodze wcale. Kolory to głownie czarny i czerwony, ale mam tez biale, niebieskie i takie śmieszne beżowe.
Awatar użytkownika
megami
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: megami » 29 sie 2005, 21:27

A ja zwykle kupuję to co mi się spodoba - i wracam do domu z czterema reklamówkami, a powyłożeniu w szystkich stringów, figów etc zauważam że wszystkiem są różowe albo mają w sobie jakiś element w tym kolorze:D
A mój facet uwielbia, gdy nie zakładam biustonosza w ogóle;) Ale to oczywiście nie z każdą bluzką można...
a mój biust HMMM biuścik właściwie:) raczej sie podoba i co najwyżej może troche urosnąć 8)
Piękno to pojęcie zbyt popularne. Ja jestem...

nieprzeciętnie brzydka...
Awatar użytkownika
karmen
Maniak
Maniak
Postautor: karmen » 29 sie 2005, 22:18

a ja kupie to co mi sie podoba... no i czasem z myśla o moim kochanym... stringi, mam ich pare ale jakos nie przepadam za nimi... nosze ale tylko dla mojego faceta choć tez żadko...
Awatar użytkownika
Madziunia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Madziunia » 29 sie 2005, 22:50

karmen pisze:stringi, mam ich pare ale jakos nie przepadam za nimi... nosze ale tylko dla mojego faceta choć tez żadko...

ja tez tak samo, jakos mi w nich nie wygodnie. Mam tak dziwnie, że jeśli jestem poza domem w stringach, to mi nie przeszkadzają, ale gdy tylko wróce, to juz nie moge wytzrymac i muszę zmienić je na cos normalnego... : D
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 29 sie 2005, 22:55

karmen, Madziunia, a co to jest

Madziunia pisze:cos normalnego

:>?
Awatar użytkownika
Madziunia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Madziunia » 29 sie 2005, 22:58

hehe, no takie zwykłe majteczki :) to dla mnie oznacza cos normalnego :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 29 sie 2005, 22:59

Pewnie figi.
Nic gorszego od tego niewygodnego gówna nie ma przecież.
Zreszta ja nie łapię jeszcze jednej rzeczy. Jak można kupowac czy nosić daną częśc bieliźnianą ze względu tylko na faceta?To idiotyczne.
Przedwe wszystkim ja mam się w tym dobrze czuć i mi ma się podobac.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 29 sie 2005, 23:03

moon pisze:Pewnie figi.
Nic gorszego od tego niewygodnego gówna nie ma przecież.

No tez uwazam,ze nie nic gorszego nia ma. W takich majtkach to zazwyczaj tylko spie.

moon pisze:. Jak można kupowac czy nosić daną częśc bieliźnianą ze względu tylko na faceta?To idiotyczne.

i tu tez sie zgadzamy :D
Awatar użytkownika
Madziunia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Madziunia » 29 sie 2005, 23:03

Nie no ja nie nosze tylko ze wzgledu na faceta. czasami po prostu muszę ubrać stringi bo ładniej wyglądają do jakiegoś ciuszka. Kiedyś mi nie przeszkadzały, dopiero teraz jakoś sie tak dziwnie porobiło :)
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 29 sie 2005, 23:33

ja kocham sie w czarnych koronkach ;)
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 30 sie 2005, 01:35

hahha oj temat rzeka mozna by powiedziec!! moja slaboscia jest bielizna..wszelkie koronki wstazeczki itp..ubostwiam..wlasnie ostatnio mam fiola na punkcie roznych kokardeczek...zwisajacymi swobodnie ze stanika lub z boku majteczek!! odbija mi jak cos takiego widze;)
ale nie powiem...ze lubie wygodne bokserki...i nie mowie tu o majteczkach "bokserkach" gdzie polowa posladkow wystaje...no dobra takie tez lubie...ale o takich ktore sa jak meskie bokserki tylko ze przy ciele bardziej.
dla mnie bielizna musi byc wygodna i miec cos so mi wpadnie w oko i tyle:)
a na wieczor cos sexi <banan>
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 30 sie 2005, 01:46

Hihi jak dla mnie to stringi sa normalne a figi nienormalne :P

Dziewczyny, jeszcze cos odnosnie doboru stanika. Jak przymierzam w sklepie stanik i jest ok, ladnie lezy i w ogole a podczas chodzenia piersi "uciekaja" to znaczy ze zly fason? za mala misecza? czy jeszcze cos innego? bo ja czesto tak mam :(
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 30 sie 2005, 01:51

No raczej kiepski fason mi się wydaje :/
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 30 sie 2005, 01:53

Hmm tylko ze fason zwyke preferuja jeden, raz jest dobrze a raz przy chodzeniu zauwazam ze cos jest nie tak! wrr zwariuje kiedys z tym biustem :|
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 30 sie 2005, 02:05

heheh a ja nie mowie ze stringi sa nienormalne bo tez lubie i nosze...a figi sa srednie jak dla mnie...ale bokserki to lubie:) hehe
a co do stanikow to kurde mam tez maly problem..bo niby wszystko pasuje ale zazwyczaj mi z jednej miseczki piers zaczyna wylazic hehe:]a jak kupie wiekszy no to gubie sie w nim:) a biustu nie mam takiego duzego;)
Awatar użytkownika
karmen
Maniak
Maniak
Postautor: karmen » 30 sie 2005, 11:32

ja wcale nie uważam, żeby zakladanie strinków dla faceta było idiotyczne... on wie, że ja za nimi nie przepadam ale mam takie w których jest mi wygodnie dlatego od czasu do czasu założe je... (czego sie nie robi dla ukochanej osoby, przecież to tylko stringi) nie wiem gdzie wy widzicie idiotyzm...
Triss
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Triss » 30 sie 2005, 12:16

hehe ja najbardziej lubie koronkowa bielzne firmy moulin - te koronki naprawdę wspaniale sie nosi, daja bardzo duży komfort. nie zamianilabym ich nawet na jakies sportowe, bezszwowe itd itd.
kasiaW28
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: kasiaW28 » 30 sie 2005, 13:18

uwielbiam stringi chociazby ze wzgledu na ich wzory i to ze ładnie ciało w nich wyglada, figi hmmmm nosiłam jako dziecko a co do bokserek - zima w nich spie:)
..pozdrawiam..
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 30 sie 2005, 14:04

karmen pisze:ja wcale nie uważam, żeby zakladanie strinków dla faceta było idiotyczne... on wie, że ja za nimi nie przepadam ale mam takie w których jest mi wygodnie dlatego od czasu do czasu założe je... (czego sie nie robi dla ukochanej osoby, przecież to tylko stringi) nie wiem gdzie wy widzicie idiotyzm...

Przecież to oczywiste dziecino. Jełsi ja się w czymś czuję dobrze, sexownie wspaniale to i on ma z tego radość, bo ze mnie się więcej pozytywnej energii uwalnia. Poza tym jestem zgodna ze sobą.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 04 lut 2006, 18:34

O bieliźnie jest tu... agna24.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Jagienka06
Weteran
Weteran
Postautor: Jagienka06 » 04 lut 2006, 18:36

Mysiorek pisze:O bieliźnie jest tu... agna24.

juz wiem, zorientowalam sie nie wpore, ale co mam teraz zrobic???
po prostu, nie piszcie tu i tyle :)

Wróć do „Zdrowie i uroda”