bielizna
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
No wlasnie Jeszcze na takie spotkanie w knajpie czy cos to moge ubrac bo siedze (choc i tak wyglada to srednio gdy bisut nie jest podtrzmany a tego wymaga) natomiast jak mialabym tanczyc to tylko i wylacznie gorset moge zalozyc, ale taka powiedzmy zwiewna sukienke lub z materialu lejacego z wycietymi plecami to juz nie ma mowy
Yasmine, moon tak sobie przeczytalam nasza rozmowe i to wygalda jak bysmu mialy klub posiadaczek duzego biustu D hihi
Yasmine, moon tak sobie przeczytalam nasza rozmowe i to wygalda jak bysmu mialy klub posiadaczek duzego biustu D hihi
Ja mam taki jestem stanik, ktory ma miseczki normalnie z materialu a reszte silikonowa - zapina sie go z przodu. W intimissimi kiedys kupilam. Nie ma niestety zwyklych ramiaczek, tylko 1 dlugie, ktore za szyja idzie. Myslalam, ze sie do tego przyzwyczaje, ale jednak nie moge A poza tym, miseczki jakos w dol mi czasem zjezdzaja i nie bede mowic, co sie wtedy robi Ogolnie biustonosz fajny, ale juz od jakiegos czasu lezy tylko i wylacznie w szufladzie.
aha:) no wlasnie ja jakos nie potarfie sobie wyobrazic tego silikonwego ktory reklamuja, bo to niby same miseczki ktore sie z przodu zapina, nie wiem czy to sie trzyma, szkoda ze nikt nie uzywal takiego ;-) Ja sobie chyba zakupie taki miekki biustonosz wlansie z zapieciem na szyje,oby byl tylko wygodny ;-)
A ja zwykle kupuję to co mi się spodoba - i wracam do domu z czterema reklamówkami, a powyłożeniu w szystkich stringów, figów etc zauważam że wszystkiem są różowe albo mają w sobie jakiś element w tym kolorze:D
A mój facet uwielbia, gdy nie zakładam biustonosza w ogóle;) Ale to oczywiście nie z każdą bluzką można...
a mój biust HMMM biuścik właściwie:) raczej sie podoba i co najwyżej może troche urosnąć
A mój facet uwielbia, gdy nie zakładam biustonosza w ogóle;) Ale to oczywiście nie z każdą bluzką można...
a mój biust HMMM biuścik właściwie:) raczej sie podoba i co najwyżej może troche urosnąć
Piękno to pojęcie zbyt popularne. Ja jestem...
nieprzeciętnie brzydka...
nieprzeciętnie brzydka...
karmen pisze:stringi, mam ich pare ale jakos nie przepadam za nimi... nosze ale tylko dla mojego faceta choć tez żadko...
ja tez tak samo, jakos mi w nich nie wygodnie. Mam tak dziwnie, że jeśli jestem poza domem w stringach, to mi nie przeszkadzają, ale gdy tylko wróce, to juz nie moge wytzrymac i muszę zmienić je na cos normalnego... : D
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony
hahha oj temat rzeka mozna by powiedziec!! moja slaboscia jest bielizna..wszelkie koronki wstazeczki itp..ubostwiam..wlasnie ostatnio mam fiola na punkcie roznych kokardeczek...zwisajacymi swobodnie ze stanika lub z boku majteczek!! odbija mi jak cos takiego widze;)
ale nie powiem...ze lubie wygodne bokserki...i nie mowie tu o majteczkach "bokserkach" gdzie polowa posladkow wystaje...no dobra takie tez lubie...ale o takich ktore sa jak meskie bokserki tylko ze przy ciele bardziej.
dla mnie bielizna musi byc wygodna i miec cos so mi wpadnie w oko i tyle:)
a na wieczor cos sexi
ale nie powiem...ze lubie wygodne bokserki...i nie mowie tu o majteczkach "bokserkach" gdzie polowa posladkow wystaje...no dobra takie tez lubie...ale o takich ktore sa jak meskie bokserki tylko ze przy ciele bardziej.
dla mnie bielizna musi byc wygodna i miec cos so mi wpadnie w oko i tyle:)
a na wieczor cos sexi
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony
heheh a ja nie mowie ze stringi sa nienormalne bo tez lubie i nosze...a figi sa srednie jak dla mnie...ale bokserki to lubie:) hehe
a co do stanikow to kurde mam tez maly problem..bo niby wszystko pasuje ale zazwyczaj mi z jednej miseczki piers zaczyna wylazic hehe:]a jak kupie wiekszy no to gubie sie w nim:) a biustu nie mam takiego duzego;)
a co do stanikow to kurde mam tez maly problem..bo niby wszystko pasuje ale zazwyczaj mi z jednej miseczki piers zaczyna wylazic hehe:]a jak kupie wiekszy no to gubie sie w nim:) a biustu nie mam takiego duzego;)
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
- ksiezycowka
- Weteran
karmen pisze:ja wcale nie uważam, żeby zakladanie strinków dla faceta było idiotyczne... on wie, że ja za nimi nie przepadam ale mam takie w których jest mi wygodnie dlatego od czasu do czasu założe je... (czego sie nie robi dla ukochanej osoby, przecież to tylko stringi) nie wiem gdzie wy widzicie idiotyzm...
Przecież to oczywiste dziecino. Jełsi ja się w czymś czuję dobrze, sexownie wspaniale to i on ma z tego radość, bo ze mnie się więcej pozytywnej energii uwalnia. Poza tym jestem zgodna ze sobą.
-
- Weteran